Overnachten bij Hotel van der Valk in Assen

Afgelopen weekend mocht ik twee dagen en één nacht verblijven in de wellness suite van Hotel van der Valk in Assen. Overnachten in een hotelkamer met bubbelbad, sauna, stoomcabine en ontbijt op bed… dat had ik nog nooit meegemaakt, dus toen Hotel van der Valk mij vroeg of ik zin had in een wellness-weekendje kon ik dat aanbod natuurlijk niet afslaan. Tussen al het leren en schrijven door was ik wel even toe aan een beetje ontspanning. Even weg van alle stress en even weg van mijn laptop, heerlijk!


Ik heb wel vaker in een hotel overnacht maar toen ik deze kamer binnenliep keek ik toch wel echt even mijn ogen uit. Het is allemaal zo mooi ingericht.


Het lijkt wel een soort luxe mini-huisje. Ik had al op internet gekeken naar wat er allemaal te doen is in Assen maar toen ik dit zag heb ik mijn plannen meteen veranderd: lekker de hele avond relaxen.

jenniefromtheblog_hotelvandervalk2
Hier vermaak ik me wel!


Vrijwel meteen na het inchecken ben ik de sauna ingedoken. Daarna heb ik lekker uitgebreid gedouched en ik ben even in de turbo-bruiner geweest. Niet dat je daar wat van ziet hoor, want bruin worden duurt bij mij super lang. Ik heb er wel weer een paar sproetjes bij op mijn gezicht 😀


Rond 9 uur stond er iemand van het hotel met een fles champagne voor de deur. Wat een luxe! Dat kwam goed uit, want ik wilde net in het bubbelbad stappen.


Ik heb heerlijk in bad gelegen met m’n glaasje champagne en de Rituals set die ik van Ilovefashionbloggers had gekregen. Op dat moment kwam ik écht even helemaal tot rust. Zo fijn!


Zondagochtend werd het ontbijt op bed gebracht: vers gebakken broodjes, croissantjes, cornflakes, fruit, ontbijtkoek en nog veel meer. Het werd binnengereden op een kar die op het bed geschoven kon worden.


Zo’n kar wil ik ook wel, zo handig! Na het ontbijt was het weer tijd om richting huis te gaan. De tijd vloog voorbij en stiekem baalde ik wel een beetje, want ik wilde graag nog veel langer blijven.

jenniefromtheblog_hotelvandervalk1
De overnachting bij Hotel van der Valk in Assen was ontzettend fijn. Het was allemaal echt super luxe en ik kwam helemaal ontspannen thuis na dit fijne weekendje. Even alle stress uit mijn hoofd gehaald en nu kan ik weer vol aan de bak want mijn tentamens komen er weer aan! De wellness-suite is door mij in ieder geval helemaal goedgekeurd en ik wil Hotel van der Valk en Ilovefashionbloggers dan ook heel erg bedanken dat ik een nachtje mocht blijven slapen 🙂

Heb jij wel eens bij een hotel van Van der Valk overnacht? Hoe vond je het?

55 thoughts on “Overnachten bij Hotel van der Valk in Assen”

  1. Wow dat ziet er echt heerlijk uit! Ik ben wel vaker in een Van der Valk geweest. Altijd helemaal prima en mooie hotels. Nog niet in Assen trouwens! Van het weekend staat er wel een hotelweekendje op de planning in Brabant, maar niet bij een Van der Valk. 🙂

  2. Wauw wat een prachtig hotel, snap dat je je plannen gecanceld hebt en gewoon bent gaan relaxen ja! Was laatst bij een hotel in breda, was ook zo prachtig.. kan echt genieten van een hotelovernachting, zou het ook kunnen als ik gewoon geen plannen had in de stad; lekker tot rust komen in het hotel zelf… Mooie foto’s ook zeg!

  3. Ben benieuwd, over een paar dagen gaan wij er vertoeven voor onze trouwdag.
    Hopen dat het ons net zo bevalt.
    Super leuk om even een kijkje vooraf te hebben kunnen nemen.
    Vervolg komt nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.