Leuke en goedkope paspoorthoesjes van Ebay

Hoe leuk is mijn nieuwe roze paspoorthoesje? Ik scoorde hem op Ebay voor minder dan een euro. Veel leuker dan dat saaie, donkerrode ding dat iedereen heeft. Op Ebay zijn nog veel meer leuke paspoorthoesjes te vinden en ik laat in dit artikel een selectie zien!

paspoorthoesjes_ebay2
Dit is dus die van mij, knalroze. Die ga ik niet zomaar kwijtraken! Ik kocht hem bij deze verkoper op Ebay.

paspoorthoesjes_ebay3
Aan de binnenkant zitten twee doorzichtige hoesjes waar je je paspoort in kan steken. Het is wel even proppen want het past echt précies.

paspoorthoesjes_ebay4
Deze hoesjes met kaarten er op vind je bij deze verkoper. Je kunt kiezen uit een wereldkaart, de metrokaart van Londen en een toeristenkaart van Parijs.

paspoorthoesjes_ebay5
Dit hoesje vind je hier. Heel schattig!

paspoorthoesjes_ebay6
Simpel, maar heel leuk. Dit hoesje kun je in verschillende kleuren bestellen en je kunt er ook nog eens je pasjes in kwijt én er een pen aan hangen.

Als een linkje niet werkt dan is het product waarschijnlijk uitverkocht bij deze verkoper. Je kunt gemakkelijk allerlei paspoorthoesjes vinden door in de zoekbalk bij Ebay ‘passport case’ of ‘passport holder’ in te vullen. Ben je naar iets specifieks op zoek (bijvoorbeeld eentje met landkaartprint) zet dat er dan achter: ‘passport holder world map’.

49 thoughts on “Leuke en goedkope paspoorthoesjes van Ebay”

  1. op zich leuk, maar ik zie het nut er niet zo van in eerlijk gezegd. Paspoort steek je toch gewoon in je tas en laat je zien verder hoeft het voor mij niet echt in een hip hoesje. Maar ze zien er wel leuk uit

  2. Gaaf zeg, zeker die met die landkaart vind ik heel leuk! Helaas heb ik alleen een identiteitskaart haha. Volgend jaar ga ik wel een paspoort bestellen dus dan bestel ik ook zo’n gaaf hoesje 🙂

  3. Ze zien er heel schattig uit! Ik had er zelf een tijdje 1 vd h&m die hee leuk was, alleen moet je het bij de douane meestal eraf halen en dat vond ik eigenlijk wel een gedoe elke keer, zeker omdat ze zoals je zei er echt nét inpassen, en mijn paspoort er na een tijdje juist slechter uitzag haha! Gebruik hem dus niet niet meer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.