Poll – wat vind jij het leukst om te lezen op mijn blog?

Op mijn lifeblog schrijf ik over heel veel verschillende onderwerpen. Dat vind ik echt super leuk om te doen, maar ik vraag me de laatste tijd steeds meer af wat jullie nu eigenlijk het leukst vinden om te zien en te lezen. Daarom heb ik in de sidebar van mijn blog een poll geplaatst. Rechtsbovenaan, niet te missen! Zou je daar op willen stemmen? Ik ben namelijk erg benieuwd. Je kunt drie antwoorden aanvinken en als je wil kun je onder dit bericht een toelichting plaatsen. Waarom vind je bepaalde artikelen wel of niet leuk? Wat wil je meer zien en wat minder? Mis je iets? Is er iets totaal anders waarover je graag meer wil lezen op mijn blog? Zeg het dan gerust!Β Je zou me er ontzettend mee helpen! Mailen kan natuurlijk ook altijd.

Mijn plannen
De komende tijd wil ik over longboarden gaan schrijven en vanaf de meivakantie (dat is dus over twee weken) ga ik weer aan de slag met het maken van video’s. Beauty, daar ben ik geen expert in dus verwacht niet meerdere reviews per week van mij. Ik vind het leuk om mijn favorieten zo af en toe te delen. Voor veel info over producten kun je al op heel veel leuke beautyblogs terecht πŸ™‚ Verder ben ik van plan om gewoon door te gaan op de manier hoe ik het nu doe, want ik vind het fijn zo. Wel ga ik natuurlijk jullie feedback gebruiken en eventueel over bepaalde onderwerpen wat meer schrijven. Mijn inspiratie en ideeΓ«n zijn namelijk nog lang niet op!

Op de foto draag ik een trui van Nelly en ketting van Bobini

jenniefromtheblog_poll2

33 thoughts on “Poll – wat vind jij het leukst om te lezen op mijn blog?”

 1. Oh, best lastig! Eigenlijk vind ik alles wel leuk… Behalve beauty maar dat is omdat ik het gewoon niet zo interessant vind om over verschillende creme’tjes of nagellak te lezen haha.

 2. Ik krijg altijd ontzettend veel inspiratie van je outfit posts! En ik ben heel blij dat je weer meer filmpjes gaat maken, echt heel erg leuk! Voor de rest weet ik zeker dat je met leuke dingetjes komt als onderwerpen, want dat doe je altijd al (: Liefs, Stella.

 3. Wat ik zo leuk vind aan jouw blog is dat het zo breed is, en dat (hoe cheesy) ik je artikelen over de verschillende onderwerpen allemaal even leuk vind haha! Vooral zo doorgaan dus. (: Oh en videos zijn ook tof, leuk dat je die meer gaat maken!

 4. Toevallig de 3 dingen die ik heb gestemd in de poll (outfits, persoonlijk en my week in picture’s) zijn ook de dingen die het meest gestemd zijn! De persoonlijke dingen vind ik heel leuk om te lezen maar ik vind het ook leuk om nog outfits te zien.

 5. Hi Jenny, ik heb je blog net ontdekt en meteen al zwaar verslaafd! (heel ver zitten terugzoeken op je site en alles gelezen, omg dit is awesome.)

  Ik vind de combi van dingen die je schrijft tof, lekker divers enzo, maar het leukste vind ik als je schrijft over sporten, gezond eten, fashion en als je het hebt over inrichten van je kamer (die roomtour in je nieuwe studentenkamer vind ik bijv erg leuk)

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt!
  Liefs

 6. Ik vind het altijd erg leuk om outfit foto’s te bekijken en daar inspiratie uit te halen. Vooral ook omdat ik de manier hoe je het combineert erg leuk vind.

 7. Haha, ik had alles aangevinkt behalve beauty maar mocht er helaas maar drie kiezen! Ik vind je outfits altijd heel leuk en ik haal er veel inspiratie uit, daarnaast vind ik filmpjes ook leuk, en artikels over sport en gezonde dingen vind ik ooook leuk! Ga gewoon zo door πŸ˜€

 8. Ik vond het erg lastig om te kiezen maar ik ben gegaan voor outfit posts; daar ben ik gewoon dol op en ik vind je kledingstijl erg leuk. Verder heb ik gekozen voor Persoonlijke dingen en My Week in Pictures hoewel ik sport en gezonde recepten artikelen van jou ook erg leuk vind omdat je ze vaak wat persoonlijker maakt!

 9. Outfits vind ik altijd leuk, en een review tussendoor ook! Verder houd ik heel erg van shoplogs, en bijvoorbeeld tips voor een gezellige (studenten) kamer, leuke outfits! Xx

 10. Ik vind het leuk om te lezen hoe je je bezig houdt met sporten en gezond eten. Een tijd terug was je bezig met dat gezondere leven met kellogs, ik zou graag lezen hoe het daar nu mee is! Ben je afgevallen, of aangekomen door de spieren die je hebt ontwikkelt? Ben je bijv veel bezig met sporten en vind je gezond eten minder belangrijk?
  En ik vind je kamer heel gaaf dus dat vind ik ook altijd heel leuk om te lezen! Eigenlijk alles hoor. πŸ˜‰

 11. Ik kan de poll niet zien, dus ik zeg het maar in een reactie! Ik vind je outfits het leukst, en ook artikels over sporten en hoe jij ermee omgaat! Trouwens, ik vind dat je iets weg hebt van Kathleen Fiedler! Moet je maar eens opzoeken πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.