PRIMARK OUTFIT VAN VANDAAG!

 
Zie je dat? Ik ben eindelijk niet meer zo bleek! Ik heb de afgelopen dagen doorgebracht in de zon en nu heb ik eindelijk een beetje een kleurtje! Bij mij duurt het helaas altijd super lang voordat ik eindelijk een beetje bruin ben maar op de een of andere manier gaat het dit jaar voor mijn gevoel best snel. Ik ben benieuwd hoe bruin ik ben als ik terug kom van Turkije. Ik moet nog even wachten voor we gaan (13 augustus) maar dat maakt niet uit, ik heb genoeg te doen hier in Nederland met het lekkere weer. Ik heb al aan het zwembad gelegen, ben naar een soort meer geweest, weer een ander strand en gisteren ben ik na een dag zonnen met mijn nichtje op de scooter spareribs gaan halen. Geloof me, na een dag zonnen is er geen betere combi dan frietjes, spareribs, een rosébiertje en watermeloen achteraf. En nu ga ik in mijn zus haar nieuwe longboard eens uitproberen!

jurkje – Primark
tas – Primark
horloge – Michael Kors
schoenen Converse via spartoo schoenen
ketting Bobini

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.