Printables in huis

jennie-from-the-blog-printables-2

jennie-from-the-blog-printables-1

jennie-from-the-blog-printables-3

De herfst komt eraan, ik heb het weer wat rustiger: tijd om verder te gaan met de inrichting van mijn huis! Met mijn hal en slaapkamer ben ik helemaal tevreden maar mijn woonkamer voelt nog lang niet af. Ik vind het erg leeg en nog een beetje ongezellig dus daar ga ik gauw verandering in brengen voordat de winter begint. Dan wil ik natuurlijk wel gewoon lekker knus binnen zitten. Ik ben aan het schuiven met mijn meubels, een hoop troep weg aan het doen en leuke dingen aan het zoeken om het allemaal wat gezelliger te maken.

Op Etsy (een Marktplaats waar creatievelingen hun zelfgemaakte items verkopen) vond ik hele leuke printables voor in huis. Je kunt deze online kopen, meteen downloaden en vervolgens printen en in een mooie lijst stoppen. Ik heb gekozen voor een leuke poster voor in de keuken, palmbomen bij een helder blauwe lucht (want die doen me denken aan mijn onvergetelijke tripjes naar LA), een mooie quote die ik tegenkwam en een plant. Er was nog zoveel meer leuks dat ik het moeilijk vond om te kiezen. Het is in ieder geval een snelle en simpele oplossing om je inrichting wat op te leuken. Aanradertje!

De linkjes naar de printables die ik heb gekozen vind je hier: kitchen, palmbomen, quote, plant bij roze muur.

En hier zijn nog wat Etsy verkopers met veel mooie printables: VividAterlier, ParadigmArt, LittleBoomPrints, LILAxLOLA.

24 thoughts on “Printables in huis”

    1. Hi. Nice web site. I would like to pass on my two cents worth. I think the wrangler unlimited with a diesel would be the best thing going. I know they tried it before(GC) but they priced it too damn high. You need to get this stuff to the mainstream buyers at a price average joe can afford. If they create an eco-diesel with out every bell and whistle and sell volume they co7#;n&l821udt build enough of them.

  1. Ah ik vind de helemaal linker quote echt heel leuk! Ik heb zelf best wel wat fotolijstjes, maar mijn kamer is helaas al vrij druk. Ik denk dat als ik meer dingen aan de muur ga hangen dat het dan écht te druk wordt.

  2. Leuke printables! Zodra mijn verhuizing eindelijk achter de rug is (1 november…) ga ik zeker ook nog op zoek. Maar eerst alle meubels neerzetten en dan goed over nadenken, wat we gaan doen…
    Groetjes uit München!

    Alex

  3. Thanks This is something for us to consider for the work here in the Czech Republic. A lot of people use public trsrtpontaaion and are texting and doing all kinds of stuff with the phones…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.