Q&A ☆

Hoe neem je de meestal de telefoon op?
“Heyyyyyy” bij mensen die ik ken en “goedemorgen/goedemiddag/goedavond, met Jennie” bij onbekenden.

Wat is je nummer 1 anti-stress tip?
Je mailbox niet aan je telefoon koppelen. Het is niet leuk om een mail te krijgen op momenten dat je lekker aan het relaxen bent, in de avond bijvoorbeeld. Dan krijg je misschien het gevoel dat je meteen wat moet doen. Het is ook prima als je het de volgende ochtend pas opent en dan antwoordt.

In welk hotel verbleef je in New York en is het een aanrader?
Ik verbleef in het Pod51 hotel. Dat hotel zit op een toplocatie, namelijk op 10 minuutjes loopafstand van het Rockefeller Center. Het heeft een dakterras met een prachtig uitzicht op de stad. Verder is het een vrij simpel hotel, maar ik heb ook niet echt luxe of veel ruimte nodig. Gewoon een prima hotel. Wij betaalden 60 euro p.p. per nacht, wat relatief goedkoop is voor deze locatie. Wat mij betreft een aanrader!

Hoe hebben Herman en jij elkaar ontmoet en wat gingen jullie doen op de eerste date?
We kennen elkaar via Instagram! We volgden elkaar al een hele tijd voordat we voor het eerst gingen afspreken. Op onze eerste date gingen we kanoën in een natuurgebied in Utrecht. Onderweg legden we onze boot aan bij een pannenkoekenhuis waar we gingen eten en bier drinken. Toen het donker werd vaarden we weer naar huis. Heel gezellig was dat 🙂

Wie zijn je favoriete personages uit Stranger Things?
Ik vind Dustin zó leuk. Echt een schatje. En ik vind Eleven ook heel leuk.

Wat zijn dingen die je het liefst zo lang mogelijk uitstelt?
Bij mij staat naar de tandarts gaan op nummer 1. Heel erg, maar ik ben sinds ik in Rotterdam woon niet meer geweest.. Toen ik in Brabant nog wel netjes ieder half jaar voor controle ging was altijd alles prima. Ik had nooit gaatjes of tandsteen en ik heb nu ook nergens last van. Mijn grote angst is dat de tandarts zegt dat mijn verstandskiezen doorkomen en dat ze eruit moeten. Uit angst en ook een beetje uit luiheid heb ik me dus nog niet aangemeld voor een tandarts hier. Zal ik dat maar als goede voornemen doen dit jaar?

Aan welk tv programma zou je een keer mee willen doen?
Het lijkt me vet leuk om mee te doen aan Miljoenenjacht. Ik vind het koffertjesspel altijd zo spannend om te volgen op tv. Ik was trouwens een tijdje terug gevraagd om mee te doen aan de Nederlandse versie van The Bachelor. Dat aanbod heb ik afgewezen. Ik keek vorige week een aflevering om te zien wat ik ben misgelopen en ben blij dat ik er niet aan heb meegedaan 🙂

Met welke tang krul jij je haren?
Met The Original Wand van Cloud Nine. Die gaat inmiddels alweer zo’n vier jaar mee.

Wat is je geluksgetal?
7!

Wat is je favoriete theesmaak?
Ik kan niet kiezen tussen gembercitroen-, jasmijn- en muntthee.

Wat doe je op een regenachtige herfstdag als je vrij bent?
Series kijken of… Zweeds leren! Ik ben een paar weken terug via Duolingo (een app) wat gaan oefenen met Zweeds om te kijken of ik het leuk zou vinden om het te leren. Dat ging goed en van mijn vriendinnen heb ik voor mijn verjaardag een Zweeds lesboek gekregen. Ik vind het een leuke manier om mijn hersenen te blijven trainen.

Welke bijbaantjes heb je vroeger gehad?
Mijn allereerste bijbaantje was het rondbrengen van folders met mijn zussen. Daarna ging ik broodjes maken bij Subway, vervolgens werkte ik bij een ijssalon en tot mijn 18e maakte ik desserts bij een restaurant.

Wat is je favoriete ontbijt van dit moment?
Havermout met amandelmelk en kaneel uit de magnetron. Als het klaar is doe ik er granola en fruit op en ik drink er graag een glas verse sinaasappelsap bij.

Hoeveel chocoladeletters heb je gekregen dit jaar?
Drie! Één via de post van mijn zus, één op mijn verjaardag van Josie en één van mijn baas bij Sajoer (de sapbar).

15 thoughts on “Q&A ☆”

  1. Leuk om te lezen! Een goede hoteltip voor New York is altijd handig. Je ziet door de bomen het bos niet meer als je aan het zoeken / boeken bent, althans, dat had ik 😛
    En leuk dat je Zweeds leert! Ik ben zelf bezig met Spaans via Duolingo.

  2. Heel leuk om te lezen! Mijn geluksgetal is ook 7 🙂 Wat klinkt je eerste date met Herman leuk, zeg!
    Dat duolingo ken ik helemaal niet! Ga ik ook eens proberen. Er zijn zat talen die ik nog wel zou willen leren.

  3. Hey Jennie! Dit is zo leuk,ik kom uit Zweden en studeer nederlands. Ik les soms jouw blog om te oefenen en heb dat gedaan voor 1-2 jaren nu. Heel leuk over je leven te lezen 😀 Welke zweedse tvseries kijk je?? 😀

    1. Heyyyy Jenny, naamegenootje! Ik wilde graag in het Zweeds reageren, maar zo goed ben ik nog niet haha 🙂 Wat een leuk berichtje! Ik werd er helemaal vrolijk van toen ik het las. Ik kijk nog geen Zweedes tvseries. Heb je aanraders?

  4. Leuk om te lezen! En wat een prachtige foto’s Jennie, de locaties en je staat er altijd zo leuk op. Wat grappig, mijn geluksgetal is ook 7 en stiekem stel ik de tandarts ook uit, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.