Q&A – Over Snoop Lion, mijn bestelling bij McDonalds en mijn ergste moment op de middelbare school

Wat was het ergste moment tijdens je middelbare schooltijd?
We hadden een nieuwe lerares en veel mensen uit de klas -waaronder ik- hadden nogal een hekel aan haar. ‘Kop’ heette ze met haar achternaam, perfect om grapjes over te maken op Twitter en dat deden we op een avond dan ook volop (hals over Kop, een Kopje kleiner maken, en de leukste van de hele avond: “leuke tweets jongens, ik pak de Kopcorn er bij”). De volgende dag werden we met een aantal mensen uit de klas gehaald. Een leraar had onze tweets gelezen en er werd gedreigd dat we niet meer naar het schoolfeest zouden mogen komen. Gelukkig mochten we nadat we onze excuses hadden aangeboden alsnog naar het schoolfeest komen. Toen heb ik geleerd dat je twee keer moet nadenken voor je iets op social media zet. Verder waren de gymlessen voor mij verschrikkelijk aangezien ik niet eens een koprol kan maken.

Wat is je favoriete Disneyfilm?
Die heb ik niet. Ik ben niet opgegroeid met Disneyfilms maar met Pokémon en Bassie en Adriaan. Ik vind animatie- en tekenfilms ook helemaal niet zo leuk. Shrek en Avatar heb ik nog nooit gezien.

Heb je een vriend?
Deze vraag wordt iedere keer gesteld: nope, nog steeds niet 🙂

Wat is je favoriete Emoji?
emoji
Waarom maak je geen YouTube video’s meer?
Ik heb het een tijdje gedaan maar het bleek toch niet echt mijn ding te zijn. Ik vond het wat ongemakkelijk allemaal. Laatst zat ik erover te denken om weer te beginnen maar dan in een andere vorm. Dit heb ik nog niet gedaan omdat ik momenteel stage loop. Met mijn blog er bij red ik het nu qua tijd nog maar net en video’s gaan daardoor echt niet meer lukken. Ik focus me in de tijd die ik heb liever op mijn blog, want die gaat hartstikke goed op dit moment!

Als je een winkel mocht kiezen waar je 2 minuten gratis mocht winkelen welke zou dat dan zijn?
De Bijenkorf! Eerst langs de Isabel Marant afdeling voor schoenen en kleding, dan door naar de Céline en See By Chloé tassen, de MAC afdeling plunderen en dan zijn de twee minuten denk ik al wel om.

Welke artiest wil je nog graag live zien?
Snoop Lion lijkt me echt gaaf. Zijn laatste album staat echt vol fijne muziek. En verder The Summer Set en Boyce Avenue. En McFly en Blink182, maar dat zal helaas nooit meer kunnen.

kledingrek
Waar heb jij jouw witte kledingrek vandaan?

Toen een kledingwinkel in Valkenswaard ging verbouwen vroeg ik of ik één van de rekken mee mocht nemen. Dat mocht toen voor 20 euro. Mijn advies is dus om het te vragen bij een winkel die gaat stoppen of verbouwen. Die kledingrekken zijn vaak ook echt van goede kwaliteit.

Wat is je dagelijkse blogroutine?
Bij mij is geen enkele dag hetzelfde dus ik heb niet echt een dagschema wat ik volg. Ik pas me aan aan geplande afspraken en schoolzaken. Ik probeer altijd een week vooruit te plannen. Op zondagochtend maak ik niet een planning voor de week die er aan komt, maar een planning voor de week daarna. En met een planning bedoel ik dan op welke dag wat voor artikel online komt. De hele week door werk ik dan aan de posts zodat ze op zondag klaar zijn en ik weer aan de slag kan met een volgende week. Terwijl ik in zo’n week met het schrijven van artikelen bezig ben komen natuurlijk de eerder geschreven blogposts online. Deze check ik allemaal iedere avond nog even of ze helemaal up to date zijn. Aangezien ze een week geleden geschreven zijn kan er in de tussentijd misschien wat veranderd zijn. Outfits en de My week in pictures doe ik natuurlijk wel op de korte termijn 🙂

Wat bestel je bij de McDonalds?
Áls ik ga dan ga ik voor een kipnuggets menu met ice tea en 2x fritessaus.

Waarom heb je ervoor gekozen om in Rotterdam te gaan wonen?
Ik was er twee jaar lang van overtuigd dat ik naar de Willem de Kooning academie in Rotterdam zou gaan. Ik had hard gewerkt aan mijn portfolio maar ik werd niet aangenomen. Dat kreeg ik 2 maanden voor de start van het nieuwe schooljaar te horen. Ik had twee jaar lang er op gerekend dat ik in Rotterdam zou komen te wonen en aangezien dat zo in mijn hoofd zat besloot ik alsnog in deze stad te gaan studeren. Het is een super leuke stad en uiteindelijk ben ik heel blij dat ik niet ben aangenomen op de academie. Communicatie is de perfecte studie voor mij en Rotterdam is daarbij de perfecte stad (voor nu).

jennieauto
Wat voor auto wil je later?
Een BMW of een Cadillac Coupe de Ville!

Laat hieronder gerust nieuwe vragen achter of stuur me even een mailtje!

41 thoughts on “Q&A – Over Snoop Lion, mijn bestelling bij McDonalds en mijn ergste moment op de middelbare school”

  1. Leuke tag! Haha, dat verhaal van de middelbare school … OEPS! Is wel risky ja, zo op sociale media. Cool dat je dat kledingrek gewoon hebt gevraagd, het ziet er ook echt chique uit. :D! X

  2. Dit is zo leuk om te lezen, superleuke vragen en antwoorden! Ik moest wel lachen om dat stukje over de middelbare school haha! Wel grappig dat je toen een hekel had aan gym, terwijl je nu juist zo sportief bent. 🙂 (En die ‘kop’rol, is dat nog een verwijzing naar je niet zo geliefde docent? Haha)

  3. Wat grappig dat je altijd dacht dat je op op Willem de Kooning Academie zou gaan studeren, een vriendinnetje van mij studeert hier nu een tijdje en heeft het ontzettend naar haar zin. Ik studeer zelf ook communicatie en snap helemaal wat je bedoelt! Ontzettend leuk om je leuke antwoorden weer te lezen. Enne.. dat vriendje komt er vast wel, je bent een schat!

  4. Haha dat verhaal over de middelbare school. En dan daarna het zinnetje: ”Verder waren de gymlessen voor mij verschrikkelijk aangezien ik niet eens een KOProl kan maken” hahaha.

  5. Hahaha, die blunder. Heerlijk, al die woordgrapjes. Ik zit zelf nu op de Willem de Kooning, wat grappig. 🙂 Was eigenlijk ook niet aangenomen, maar heb de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik de toelating nog eens over mocht doen omdat ik het zó graag wou. En daar zit ik dan, op de WDKA in mijn 2e jaar illustratie!

  6. Leuk artikel! Grappig om te lezen dat we op veel overeen komen; als ik in de Mac ben is mijn bestelling exact hetzelfde, het zwaaiende emoji meisje gebruik ik nonstop, en ‘turnen’ bij gym was vreselijk omdat ieder meisje elegante radslagen kan en ik letterlijk niks op dit gebied. Zo kan ik nog even verder gaan :’)

  7. Heel erg leuk om te lezen zo’n Q&A! Mij lijkt Rotterdam ook een geweldige stad om te studeren, alleen een beetje ver weg helaas. Een BMW en 2 minuten gratis winkelen bij Bijenkorf zou ik ook geen problemen mee hebben (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.