REVIEW: MOPHIE JUICE PACK AIR IPHONE 5

Ik kreeg de kans om de Mophie Juice Pack Air te testen, iets waarvan ik helemaal niet wist dat het bestaat. Deze iPhonecase laadt je telefoon namelijk op! Wanneer ik naar events ga voor mijn blog zit ik vaak lang in de trein. Ik gebruik mijn telefoon dan veel maar dan is de batterij natuurlijk wel snel leeg.. Op de terugweg en soms op het event zelf al, zat ik vaak met een lege accu. De Mophie is hiervoor een ideale oplossing voor mij. Hoe de Mophie precies werkt lees je in dit artikel.

  De case bestaat uit twee delen. Je schuift eerst je telefoon in het grootste deel en daarna klik je het onderste deel er aan vast. Met het bijgeleverde kabeltje laadt je je telefoon én de Mophie case tegelijk op.

Na het opladen gebruik je je telefoon terwijl je de case op ‘uit’ hebt staan. Wanneer je telefoon bijna leeg is zet je met knopje 1 de case aan. Bij mij laadde hij in ongeveer anderhalf uur van 8% naar 95% op. Bijna helemaal vol dus! Wanneer je op knopje nummer 3 klikt lichten de lampjes bij 2 op. Die lampjes geven aan hoeveel energie de Mophie nog heeft.   Voor sommigen kan het een nadeel zijn dat je telefoon er wel redelijk groter en dikker door wordt. Ik vond het in het begin een beetje gek maar na een dagje was ik er wel aan gewend. Je telefoon is door de dikte ook meteen goed beschermd. Ik vind het tot nu toe echt een top ding en ik laat hem voorlopig dus nog om mijn telefoon zitten! De cases zijn beschikbaar voor de iPhone 5, 4 en 4s en je kunt ze hier vinden.
`

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “REVIEW: MOPHIE JUICE PACK AIR IPHONE 5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.