Roomtour december 2014

Het leek me leuk om weer eens een roomtour te doen! Er is niet heel veel veranderd ten opzichte van de vorige keer, maar er zijn wel wat kleine spulletjes bij gekomen. En aangezien mijn kamer eindelijk weer een keer een beetje is opgeruimd leek me dit het perfecte moment om weer eens een update te doen. Deze week ga ik beginnen met het bouwen van een klein kantoortje in mijn kamer dus vandaag nog even een laatste keer de ‘oude’ inrichting. Mijn plannen daarvoor zal ik ook meteen een beetje omschrijven!

roomtour jennie 1
Dit is een beetje het overzicht van mijn kamer. Mijn bed staat nog steeds aan het raam, want dat vind ik gewoon heel fijn slapen. Ik slaap ook altijd met mijn gordijnen open zodat ik naar de sterren kan kijken. Vanochtend toen ik wakker werd had het gesneeuwd en toen werd ik wakker met een prachtig uitzicht. Ja, mijn bed blijft hier voorlopig gewoon staan!

roomtour jennie 2
Mijn tweede kledingrek heb ik naar dit plekje verhuisd omdat ik ruimte moest maken voor mijn nieuwe werkplekje. Ik weet nog niet zeker of het rek blijft staan want ik vind het nu wel erg volgepropt worden. De kleding die in mijn kasten zit draag ik bijna niet, dus misschien ga ik die leegruimen en de kleding van het kledingrek daarin stoppen.

roomtour jennie 3
Mijn kerstboom blijft nog lekker staan tot 1 januari. Ik vind het echt gezellig zo met de sneeuw op de achtergrond! En ik heb er een nieuwe knuffelbeer bij trouwens, haha 😀

roomtour jennie 4
Nog een overzichtje!

roomtour jennie 5
Mijn kast ziet er eigenlijk nog vrijwel hetzelfde uit. Er zijn wat tassen uit gegaan en er is wat rommel bijgekomen. De lamp die je rechts ziet vind ik nog steeds helemaal te gek. Helaas is ‘ ie inmiddels wel kapot gegaan en ik weet niet hoe ik het lampje moet vervangen. Dat ga ik binnenkort maar eens uitzoeken.

roomtour jennie 6
Tassen, parfum, sieraden, fotolijstjes en een mini Bacardi verstopt in de bovenhoek.

roomtour jennie 7
Dit is de plaats waar mijn minikantoortje gaat komen. Ik kan mijn tafel korter maken bij het stuk waar je die gleuf ziet. Daar zit een plaat die ik er uit kan schuiven. Ik denk dat ik dat wel ga doen want anders wordt het echt proppen. Mijn kamer staat straks helemaal vol.

roomtour jennie 8
En mijn zithoekje! Die is ook hetzelfde gebleven. Alleen zijn er wat kussens en een kleine drankvoorraad bijgekomen.

Deze week ga ik aan de slag met mijn mini kantoortje. Als het helemaal klaar is laat ik het natuurlijk meteen aan jullie zien!

74 thoughts on “Roomtour december 2014”

 1. Die sneeeeeuw op je site (L) Geweldig!
  En super mooie kamer, vooral je kast ben ik echt verliefd op. Met die planken achter geeft het me een Amerikaans gevoel, gek genoeg.

 2. Leuk Jen, fijn om je eigen plekje zo te hebben. Ik heb ook echt heel veel zin om mijn kamer te fotograferen. Ik zit er sinds september en hij was nu echt bijna helemaal af. En toen kreeg ik een lekkage en daar ben ik voorlopig nog wel even zoet mee! 🙁 Succes met het inrichten van je kantoortje. xxx

 3. Echt een leuke kamer, lekker licht ook!
  Ik slaap ook het liefst dichtbij een raam, maar niet als ik op de begane grond zou wonen (veel te bang dat er een maniak voor het raam staat dan!)

 4. Ik vind jouw kamer zo mooi! Leuk om te zien hoe er zo veel dingen op een ‘kleine’ (niet super klein natuurlijk) oppervlakte passen, en dat het er gewoon nog steeds super fijn en gezellig uit kan zien! Een minihuisje in één kamer 😀

 5. Zo prachtig! De witte kamer maakt het zo vrolijk en levendig, en met de sneeuw buiten maakt het echt af!
  Leuke inrichting 😉

  De sneeuw op je blog is inderdaad ook heel leuk ! Laat dat ook maar tot minstens 1 januarie 😀

 6. Ik heb misschien een tip, ik probeer zo duidelijk mogelijk te zijn:
  – De buffetkast naar de korte muur naast de deur,
  – De bank een kwart draaien tegen de klok in, zodat één leuning tegen de muur (tegenover de deur) en één leuning midden in de kamer staat.
  – Als je de bank uitlijnt met het ladekastje naast de deur maak je zo een “woon area”

  De rest kan blijven zoals je het beschrijft. Of je zet je bureau tegen de muur waar nu de buffetkast staat, of misschien zelfs tegen de achterkant van de bank (Die dan midden in de ruimte staat)

  Hoewel de meeste mensen hun meubels allemaal tegen muren proppen vind ik het meestal juist ruimtelijker ogen als je iets midden in de ruimte zit. Ook kan het creëren van “area’s” zorgen voor ruimtelijkheid en vooral rust!

 7. Superleuke kamer heb je! Ik volg je blog nog maar pas, dus dit is de eerste keer dat ik ze zie. Heel leuk dat je bed zo aan het raam staat, ik zou ook heel graag wakker worden met zo’n mooi uitzicht! En ik vind het ook heel fijn om wakker te worden van het zonlicht. Jammer genoeg heb ik alleen een klein dakraam 🙁 En ik droom er ook van om een klein kantoortje te hebben! Ik heb nu wel mijn bureau in mijn kamer staan, maar mijn kamer is erg klein waardoor alles nogal op elkaar gepropt staat. Hopelijk kan ik over enkele maanden gaan samenwonen met mijn vriend en heb ik dan wat ruimte om een eigen kantoortje te maken met een kleine ‘filmset’ om mijn video’s op te nemen enzo 🙂

 8. Wat een leuke en mooie kamer! Slim om alles wit te houden.. Doe ik ook en omdat ik helaas maar 10m2 tot mijn beschikking heb, lijkt het toch niet zó klein! Ik vraag me af hoeveel m2 jou kamer is?
  Liefs Faya

 9. Wat een leuke kamer Jennie! Is het niet een idee om je werkplek gewoon op de eettafel te maken? Weet niet of dat is wat je wilt hoor! Ik vind je kamer erg mooi, veel witte en lichte elementen, hou ik wel van. De tassen die in je kast staan, zijn dat alle tassen die je hebt? Ik vind ze erg leuk! 🙂

  1. Hee Larissa! Die is al heeel oud. Ik heb hem van iemand gekregen die hem jaren in huis had staan en even gevraagd of zij nog weet waar hij van is, maar zij heeft hem ook weer van iemand gekregen. Ik kan verder ook geen merkje er op vinden helaas!

 10. Ik heb echt een hele gekke vraag (A) heb je misschien enig idee wat de afmetingen van je kamer zijn? Ik ben namelijk aan het kijken naar een andere kamer en ik ben een beetje aan het tobben met de inrichting, maar ik vind die van jou wel erg leuk!
  Liefs,
  Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.