Roomtour oktober 2015

Sinds de laatste keer dat ik foto’s postte van mijn kamer zijn er heel wat dingen veranderd. Tijd om weer eens nieuwe foto’s te posten dus! Wat is er veranderd? Mijn werkplek is er natuurlijk een tijdje geleden bij gekomen, een van mijn twee kledingrekken is weggegaan en ik heb een nieuwe bank sinds een weekje waardoor ik wat dingen heb moeten verschuiven. Drie jaar woon ik alweer in dit huis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er soms wel over denk om te zoeken naar een nieuwe plek. Een plek voor mezelf waar ik geen rekening hoef te houden met anderen. Eentje waar ik een huisdier kan nemen. En ik heb gewoon zin in iets nieuws. Een nieuwe plek om in te richten. Toch denk ik dat verhuizen er voorlopig niet in zit hoor. Zodra ik echt begin met zoeken bedenk ik me weer hoe erg ik dan het hebben van huisgenoten zou missen en dat ik eigenlijk gewoon prima zit op deze plek. Nou ja, voor nu weer gewoon rustig af en toe wat ruimtes bekijken.

Roomtour oktober 8
Hier hebben de grootste verschillen plaatsgevonden. De grote kast stond eerst tegen de linker muur maar op die manier paste de bank niet in mijn kamer. De bank heb ik van mijn huisgenootje overgenomen trouwens.

Roomtour oktober 3
Mijn kledingrek heb ik een aantal jaren terug overgenomen van een winkel die aan een hele restyling gingen beginnen. 20 euro kostte hij maar!

Roomtour oktober 1
En dit is mijn zithoek vanaf de andere kant. De bank is echt ontzettend groot, maar toch lijkt het op de manier waarop hij nu staat of mijn kamer groter is dan voorheen. Ik vind het ook fijn dat ik nu echt een soort woonhoekje heb. Het bijzettafeltje ga ik trouwens nog vervangen want ik vind deze van IKEA niet meer leuk.

Roomtour oktober 10
Mijn bed staat nog steeds bij het raam. Veel mensen die mijn kamer in komen vragen waarom ik dat heb gedaan. Ik vind het fijn om bij het raam te slapen en in de zomer kan ik dan fijn vanuit bed naar de sterren kijken.

Roomtour oktober 7
Deze kussens lagen op mijn oude bank maar nu heb ik ze naar mijn bed verplaatst omdat ik ze niet echt bij mijn nieuwe bank vind passen. Trouwens, dat wat je op de muur ziet links is vroeger een doorgeefluik naar de keuken geweest. Jammer dat zie die hebben dichtgemaakt.

Roomtour oktober 9
Mijn eettafel en spiegel met tv-meubel van IKEA dat ik heb omgetoverd tot schoenenrek. Iedere keer als ik mijn kamer verander verdwijnt er weer een stoel van de eettafel. Dit keer weer en daardoor blijft er nog maar één over. Geen probleem, want ik zit er eigenlijk toch nooit aan. Eten doe ik vaak op de bank. Ook als er mensen blijven eten.

Roomtour oktober 5
Een deel van mijn schoenencollectie!

Roomtour oktober 2
En dan nog mijn tv, kledingrek en werkplek naast elkaar. Met mijn werkplek ben ik nog steeds super blij.

Roomtour oktober 4
De inrichting van mijn kast is eigenlijk al jaren een beetje hetzelfde gebleven. Ik moet echt een keer foto’s in die lijstjes gaan doen 🙂

Roomtour oktober 6
Zo, en nu is mijn kamer dan echt VOL. Er kan geen meubel of stoeltje meer bij, maar ik ben super blij met hoe het er nu uit ziet.

57 thoughts on “Roomtour oktober 2015”

  1. Je hebt zo’n leuke kamer! Mocht ik een tweede studie beginnen hoop ik toch op kamers te kunnen en net zo’n kamer te vinden (en in te richten) zoals die van jou!!

  2. Wauw wat heb jij een fotogenieke kamer zeg, echt prachtig! Je zitruimte is best groot inderdaad! De hoekbank lijkt me zo chill! En wat leuk dat je in je bed naar de sterren kunt kijken!

  3. Wat een ontzettend gezellige kamer! Ik hou enorm van zo’n lichte ruimte, zou er zo zelf kunnen gaan wonen ^^ De bank lijkt me heerlijk om in te zitten, lekker groot!

  4. Jij weet heel goed hoe je zo een ruimte goed kunt inrichten. Is de bank van Ikea? Ik kijk naar mijn bank en naar de foto volgens mij heb ik deze namelijk maar dan in een turquoise kleur.

  5. Ziet er leuk uit! Ik zou het wel wat vervelend vinden dat alles echt zo in elkaar overloopt en zou het denk ik wat meer proberen te scheiden aan de hand van kasten die ik dwars tegen de muur zou zetten, maar dat maakt de ruimte natuurlijk ook kleiner en donkerder…

  6. Wat een fijne plek, zeg. Zelf zou ik voor veel meer kleur kiezen, want ik hou nu eenmaal heel veel van felle kleuren, maar dit witte is zo strak, volwassen en rustgevend. Heel mooi 🙂

  7. Ziet er echt mooi uit! Leuk hoor! Zelf zou ik wel iets boven de bank hangen van een mooi poster of schilderij ofzo, om het iets warmer te maken. En misschien zo’n kamerscheider naast je bed!

    1. Yes, ik ga nog kijken wat ik daar ga hangen! Heb het echt net vijf dagen geleden allemaal verschoven. Mocht je een suggestie hebben van wat ik er kan hangen dan hoor ik het graag 🙂 Een kamerscheider ga ik niet doen want dan staat het echt heel vol allemaal, maar thanks voor de tip!

  8. Zo’n leuke kamer heb je elke keer weer! Heb er al veel inspiratie uitgehaald voor mijn eigen slaapkamer, haha. Ik vind een bed bij het raam trouwens ook fijn, vooral als het zomer is en de zon schijnt je kamer in en je ziet al dat mooie groen vanuit je bed <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.