Roze muur in Rotterdam! ♡

trui, ketting met sterren Brandy Melville // broek Monki // ketting met muntje Marc Jacobs // tas Chanel // schoenen (gekregen) van DWRS label 

Ik denk dat deze serie foto’s toch wel bij mijn favoriete foto’s van mijn hele blog horen. Wat was het moeilijk om de leukste hiervan uit te kiezen! Sinds een tijdje maakt Samantha mijn foto’s en het is altijd zo leuk om met haar te werken. We hebben heel veel lol samen en we hebben helemaal niet veel tijd nodig om foto’s als deze te schieten. Eind november gaan we samen naar New York en daar heb ik heeeeel veel zin in! En jawel jawel, we hebben een pink wall in Rotterdam! Deze foto’s zijn gemaakt bij de Hofbogen achter het Centraal Station. De muur is heel cool met één groot egaal stuk roze en één stuk met printjes. Hij is er nog maar net en helaas is hij nu al grotendeels overgooid met zwarte verf, zo zonde van al het werk dat erin is gestopt.. We hebben nog wel wat plekjes kunnen vinden die niet geraakt zijn.

Verder heb ik gisterenavond een klein ongelukje gehad… Ik liep na werk in het donker de trap af en toen miste ik de laatste trede waardoor ik heel ongelukkig terecht kwam. Resultaat: een MEGA dikke en pijnlijke enkel (ik zal deze week een fotootje in mijn weekverslag stoppen) en ik kan vrijwel niet lopen. Ik kan morgen pas bij de huisarts terecht dus ik heb geen idee wat het is.. gekneusd, misschien wel gebroken? Zó geen zin in 🙁

Foto’s door Samantha Bosdijk

19 thoughts on “Roze muur in Rotterdam! ♡”

  1. ONWIJS verliefd op je schoenen, en ook een beetje op die allereerste foto. Wauw! Zo leuk die roze muur, jammer dat het dan weer zo snel verpest moet worden :(. En succes met je enkel!! Klinkt niet best…

  2. Wat gaaf van die muur, maar wat zonde dat hij al is besmeurd met zwarte verf. Lijkt me juist super leuk zo’n muur. Wat balen van je enkel, hopelijk word het snel ietsje minder.

  3. Gave foto’s! Jammer dat er al een stuk is overgegooid. Ik ben zaterdag ook van de trap gevallen! Gelukkig alleen enorme, blauwe plekken, maar heb wel al de hele week last van hoofdpijn. Heb je wel gekoeld? Sterkte !

  4. Joooooaaaaah!!! Wat zijn je foto’s geweldig geworden. Love it!! En mag ik ook even een dikke middelvinger geven voor de idioten die hier zwarte verf tegenaan hebben gegooid? Belachelijk dat dat zo snel (en natuurlijk überhaupt!) gebeurd. Ik ga heel snel gewoon hiervoor naar Rotterdam en m’n vingers kruizen dat ik ook nog zulke leuke foto’s kan maken hier!

    Ook heel veel beterschap met je enkel meis, super vervelend (en nu ga ik je weekverslag even lezen) 🙂 Kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.