Ruitjesblouse en lace-up heels

Outfit november 1e

Outfit november 1c

Outfit november 1a

Outfit november 1f

Trui Shein (hier) / blouse, jeans ZARA / tasje Michael Kors (hier) / schoenen Primark

Hallo droomheels die blijkbaar gewoon bij de Primark bleken te liggen voor maar 18 euro! Echt een mooie vondst dit, ik ben er helemaal blij mee. Ze passen perfect en ik vind dat ze erg comfortabel lopen. Ik heb ze tot nu toe nog geen hele dag aan gehad – alleen een beetje binnen in huis en naar een afspraak – dus misschien dat ik daar nog op terug kom. Maar tot nu toe dus top! Ik combineer ze met een zwarte jeans, mijn nieuwe trui en een geblokte blouse die ik ergens onder in een ladekast vond.

Vanmiddag ga ik naar een inspiratiesessie over Storytelling, georganiseerd door Sanoma/SBS en gehost door Hilmar Mulder. Ik ben aanwezig om de mensen die uitgenodigd zijn wat meer te vertellen over het bloggen wat ik doe en ik hoop natuurlijk zelf ook nog wat te leren van deze middag. Daarna meteen door naar de volgende stop: het ASOS dinner. Zin in!

Shop deze outfit online:

[show_shopthepost_widget id=”1153507″]

Tags

41 thoughts on “Ruitjesblouse en lace-up heels”

  1. Echt een heel leuke outfit! Die hakken staan nu ook bovenaan mijn verlanglijstje! Ik lees je blog al sinds een van je allereerste posts en ik vind het zo leuk om te zien hoe je als blogger én als mens zo geëvolueerd bent. Daar mag je echt heel trots op zijn !

  2. Jaa, je heels, ik vind ze zo awesome! Echt onwijs classy en chique, maar toch ook goed te dragen bij een wat stoerdere look. Ik vind dat je ze hier erg leuk gecombineerd hebt. Binnenkort toch maar weer eens een kijkje nemen bij de Primark 🙂

  3. Die hakken staan je echt goed zeg, Jennie! En wat heerlijk dat jij van zulke chique hakken toch weer zo’n stoere outfit kan maken. Ik vind het echt tof dat jij dat kan!

  4. Wat een leuke outfit! Normaal ben ik nooit zo van chique hakken onder een wat meer casual outfit, maar dit vind ik toch wel erg mooi. En prachtige hakken inderdaad! <3

      1. Helemaal overheen gelezen! Ik heb hem nog maar net dus kan er nog niet super veel over zeggen, maar zo in eerste instantie lijkt hij me voor de prijs van goede kwaliteit. Hij is wel wat lang, maar zoals je ziet op de foto’s kun je dat goed wegstoppen 🙂

  5. toen ik dit zag op fb moest ik even twee keer kijken dat jij dit was (no offence) , maar ik heb je nog nooit op hakken gezien hihi. Wel super mooie schoenen een leuke outfit, stoer maar toch vrouwelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.