Shoplog C&A, ZARA, Cluse, SheInside

Shoplog aankopen 7

Shoplog aankopen 5

Tijd voor een nieuwe ronde met aankoopjes! Hierboven zie je mijn meeste recente aankoop: fluffy bergschoenen. Wie had ooit gedacht dat bergschoenen er schattig uit konden zien? Vooral als je ze aan hebt zijn ze schattig, want in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten zien ze er  dan helemaal niet lomp uit. Ik zal hier snel een outfit mee posten zodat je het kunt zien! Ik vond ze bij Tally Weijl in de sale voor €19,90. Heb ik meteen fijne schoenen voor wanneer het gaat sneeuwen.

Shoplog aankopen 1

Een nep leren tas kopen bij een Aziatische webshop kan soms nogal een gok zijn, maar ik heb de gok gewaagd en dat is een goede geweest! Voor maar 15 euro scoorde ik deze tas bij Shein. Wat wel een beetje gek is: er zit een lang hengsel bij om de tas over je schouder te kunnen dragen, maar aan de tas zitten geen haakjes waar je deze aan kan bevestigen, haha. Maar dat maakt voor mij niet uit want ik vind hem mooier als handtas. Ik kan de tas nu helaas niet meer in de shop vinden, maar wel eentje die er op lijkt hier.

Shoplog aankopen 2

Ik ga de winter lekker warm door met deze super zachte faux fur sjaal. Sinds Sincerely Jules deze foto postte was ik op zoek naar een mooie en afgelopen weekend in Maastricht vond ik hem. Hij lijkt een beetje roze op de foto maar in het echt is ‘ie gewoon wit/creme achtig. Ik kocht hem bij ZARA voor €40.

Shoplog aankopen 4 copy

Links een fijn basic vest van C&A, waar ze op dit moment weer een hele leuke collectie hebben. Mooie coltruien, jassen en vesten. Deze kostte €19,90. En rechts… dat is toch een typische Jennie-jas? Donkerblauw, capuchon, gouden details… ik ben verliefd! Hij staat super leuk met mijn overknee laarzen en mijn Chanel tas. Deze heb ik cadeau gekregen van mama voor mijn verjaardag en hij is van de nieuwe ZARA collectie.

Shoplog aankopen 3

Deze geurstokjes ruiken ZO lekker. Xenia en ik hebben ze allebei mee naar huis genomen toen we bij V&D op de interieurafdeling aan het kijken waren. De geur heet ‘flower bowl’ maar het ruikt niet echt naar bloemen. Eerder naar wellness centrum vind ik. Als dat een geurnaam is 🙂 De hartjes die je ziet zijn menuhouders van de kerstafdeling, maar ik ga ze gebruiken als fotohoudertjes. Deze worden verkocht in een set van 4 en hebben aan de achterkant een klein magneetje waar je dus een menukaart of iets anders tussen kunt klemmen.

Shoplog aankopen 8

En als laatste twee hele mooie cadeautjes: twee horloges van Cluse! Een wat kleiner klokje met een lichtroze band en een grotere klok met een grijze band. Mooi bij al mijn comfi truien en fluffy dingen die ik heb!

Wat vind je van mijn aanwinsten? Welke is jouw favoriet?

54 thoughts on “Shoplog C&A, ZARA, Cluse, SheInside”

  1. Wat een toffe aankoopjes Jennie!! Die jas van de Zara heb ik ook nog over getwijfeld, maar dan in het groen, nu heeft mijn beste vriendinnetje ‘m! Heel mooi is ie! Kan niet wachten tot een outfitpost ermee!

  2. Wat een schattige fotohouders. Die staan denk ik echt super leuk en zeker omdat ze brons zijn! Bergschoenen wilde ik vroeger nooit aan, maar nu begin ik ze steeds leuker te vinden.

  3. Wat een leuke aanwinsten. Vooral de schoenen vind ik erg schattig. Fijn om nu in de SALE te shoppen he? Ik heb bij de C&A een leuke tas en awesome schoenen gekocht. Erg blij mee! 🙂

  4. Die jas is echt prachtig! Ga hem even in de webshop zoeken 😉 Ik vind het altijd leuk om jou aanlopend te zien, aangezien ik ong dezelfde smaak heb haha

  5. Wat heb je een leuke jas gekregen voor je verjaardag! Ik zoek eigenlijk nog een nieuwe, dus ik ga maar eens een kijkje nemen bij de ZARA 🙂 En die horloges, wauw! Ik zie ze de laatste tijd overal wat echt maakt dat ik ze moet hebben haha. Liefs!

  6. Hele leuke nieuwe aankopen! Ik ben vooral fan van de sjaal en de horloges. Ik zag vaak advertentie langskomen van Cluse op facebook haha, en daardoor nam ik eens een kijkje en ben ik helemaal fan geworden. Echt héle mooie horloges hebben ze daar!

  7. Woow! Stuk voor stuk heel mooie aankoopjes. Ik vind vooral de roze sjaal en zwarte bergschoenen een topper. En die horloges kan ik me ook wel zo voorstellen bij een wollen of fluffy golf!

  8. Zijn dit die horloges waar je de bandjes van kan verwisselen?
    Ik zoek eigenlijk een horloge zoals deze maar twijfel altijd heel erg tussen de kleuren van bandjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.