Spijkerjasje en stippeltjesrokje

Outfit november 2a

Outfit november 2c

Outfit november 2b

Outfit november 2d

Spijkerjasje Cross jeans / top MANGO / rokje (hier), muts C&A / tas Calvin Klein (hier) / schoenen Isabel Marant

Goedemorgen! Klaar voor een nieuwe week? Ik wel! Ik vind maandag altijd een leuke dag omdat ik dan 1. op mijn leuke en gezellige kantoorplek in Amsterdam kan werken en 2. ‘s middags even de deur uit kan om een nieuw stukje van de stad te ontdekken. Vandaag ga ik denk ik een sapje halen bij PLUK in de Negen Straatjes en eens kijken wat ik onderweg weer allemaal tegenkom.

Deze outfit heb ik vorige week voor het eerst gedragen. Het jasje kwam als verrassing binnen van Cross jeans. Echt een leuk ding vind ik het! Ik combineer hem met een trui, mijn nieuwe stippeltjesrokje van C&A en mijn muts. Die draag ik veel sinds ik hem heb. Nooit geweten dat dat zo fijn is. Alleen wat wel vervelend is: ik krijg er snel vette haren van. Heeft iemand daar een oplossing voor?

29 thoughts on “Spijkerjasje en stippeltjesrokje”

  1. Ah, dat mutsje staat je echt ontzettend tof Jennie! Lekker casual en een tikje stoer. Je rokje vind ik ook gaaf, en eigenlijk je hele outfit, haha! Van vette haren heb ik eigenlijk nooit last (lucky me), dus veel tips kan ik je niet geven… 🙂

  2. Prachtige outfit Jennie! Zou ik zo zelf willen dragen! Ik ben voornamelijk helemaal weg van je jasje ! Ik zet mijn zoektocht voort naar zo’n jasje met een klein bontje!

  3. Jaaaaa zo leuk! Echt een leuke combinatie ook. Dit soort dingen zie ik vooral voorbij komen maar bedenk ik dan zelf niet om aan te trekken. Nou bij dezen, ik ga het ook eens proberen 🙂

  4. Ah wauw, wat een toffe outfit! Je haar zit ook erg mooi. Het mutsje staat je ook leuk. Misschien kun je een klein busje droogshampoo meenemen of wat volume poeder (daar wordt het stug van) tegen vettig haar? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.