Tag – 15 dingen die niemand vraagt

Al een tijdje verscheen er geen nieuwe tag meer maar nu kwam ik er ineens weer eentje tegen! Deze tag heeft 15 vragen die normaal niemand aan je zou vragen. Van de grootte van mijn bed tot wildplassen.. ik geef in dit artikel mijn antwoorden!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Mijn kledingkast heeft geen deuren. Ik heb een kledingrek en wat ladekastjes. Die lades zijn wel altijd dicht. Als ik een kledingkast met deuren zou hebben zou ik ze wel altijd dicht doen. Maar eerst even checken of er niemand in zit. Ik ben echt een bangerik, vooral als ik alleen thuis ben.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Ja, als ze lekker ruiken wel. Het komt wel eens voor dat ik vergeet op tijd een nieuwe fles shampoo of douchegel te kopen. Dan heb ik die hotelmini’s nog altijd achter de hand.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, ook nooit in mijn hoofd gehaald om er eentje mee te nemen. Wat moet je daarmee?

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ja, eigenlijk wel bijna iedere dag. Voor mij werkt dat heel motiverend. De rotklusjes stel ik het liefst zoveel mogelijk uit maar als het in mijn to-do list staat doe ik het zo snel mogelijk zodat ik het af kan strepen. Gek eigenlijk.

5. Heb je sproeten?
Yes! En daar ben ik super blij mee. Het hoort echt bij me. In de winter heb ik sproeten en zodra de eerste zonnestralen komen verdriedubbelt de hoeveelheid. Ik vind ze leuk.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja, die avond vergeet ik niet snel. Op de middelbare school wilden we ‘s nachts een keer na een schoolfeest over het hek klimmen van het buitenzwembad. Door de alcohol en de zenuwen moest ik plassen. Samen met een vriendin ging ik in de bosjes plassen en zij had zoveel gedronken dat ze er bijna midden in viel. Ik heb toen zo hard de slappe lach gehad.

7. Hoe groot is je bed?
Bijna iedereen die mijn kamer in komt maakt er wel een opmerking over: wow, daar passen wel drie mensen in! En ik heb het lekker helemaal voor mezelf 😀

8. Ben je lui?
Nee. Bijna alle vrije tijd die Ik heb breng ik door in de sportschool. Het komt maar weinig voor dat ik voor de tv hang of doelloos op de bank zit.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja, ik vind het heel irritant dat de studentenov niet geldig is in de zomervakantie. Dan kom je er pas achter hoe duur het reizen met de trein eigenlijk is..

Schermafbeelding 2014-07-15 om 09.04.39
10. Kauw je op pennen en potloden?

Nee. Ik buig wel altijd die haakjes aan een pen om. En soms breken ze dan ook af.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, dat zou ook echt niks voor mij geweest zijn.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Nope. Ik ben ook echt niet van de animatiefilms. Frozen, Avatar en Shrek heb ik bijvoorbeeld niet gezien.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee, vroeger wel.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Pfoe, dat zou best kunnen. Ik heb er eigenlijk nooit op gelet.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken? 
Nee, geen idee. Eerder vond ik al op YouTube hoe je banden plakt, hoe je een ananas en een mango snijdt en hoe je moet touwtjespringen. Dan moet dit ook te vinden zijn neem ik aan.

En nu is het aan mij om andere bloggers te taggen. Ik tag Sarah, Nicole en Femke, maar iedereen mag hem natuurlijk zoals altijd overnemen. Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Foto’s door The Girls Behind The Camera

69 thoughts on “Tag – 15 dingen die niemand vraagt”

  1. Haha die met de sproetjes, erg herkenbaar! Vroeger wou ik ze liever weg maar hoe ouder ik word, hoe meer ik ook vind dat ze bij me passen 🙂

  2. Door Avatar de film niet te kijken heb je ook niks gemist (The Last Airbender, niet die met blauwe mannetjes). De serie daarentegen is geweldig, Frozen trouwens ook 😛 Jep, ik ben echt een verstokt tekenfilmkijker.

  3. Hahaha superleuk om te lezen. Wat grappig dat je over het hek van het buitenzwembad wilde klimmen. Ik wilde eens door het gat in het hek heen, zit ergens achter bij de bossen.
    Ik neem ‘m van je over, super leuk 🙂

  4. Hahaha, wat een super grappige tag is dit! Ik lag echt in een deuk om sommige vragen. Ik kan je nu al vertellen dat ik geen idee heb hoe ik het oliepijl van een auto moet checken, haha… En leuk dat je mij getagd hebt, ik kan niet wachten om de vragen in te gaan vullen! Liefs, Nicole

  5. Hele leuke tag! Ik heb toevallig een paar weken geleden rijexamen gedaan en toen heeft mijn vader me van te voren alles over de auto uitgelegd, dus ook over het oliepeil! (:

  6. Echt een héél leuke tag Jennie; ik kende ‘m nog niet. Je verhaal over dat wildplassen is echt hi-la-risch :’). En je timing was perfect, want ik had toevallig vandaag een ‘filmdag’ ingepland… X

  7. Herkenbaar van het studenten ov. Nog erger: gestopt zijn met je studie en je vriendinnen die overal naartoe willen ‘omdat je toch korting hebt’, en zelf het af moeten zeggen 🙁 Wel super goed dat je het grootste dele van je vrije tijd in de sportschool doorbrengt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.