TODAY’S OUTFIT


blouse
Vero Moda // celine shirt sheinside // bag chapnlle // heels, bracelet, jeans zara // belt new look // watch MK

Gisteren kreeg ik een ontzettend leuk verrassingspakketje binnen van Vero Moda met vijf items uit de nieuwe collectie er in. De blouse die je hierboven ziet is 1 item daarvan. Ik heb hem gecombineerd met zwarte jeans, mijn nieuwe Celine shirt, tijgerprint riem en mijn tas van Chapnlle die ik al een tijdje niet meer heb gedragen. Mijn Zara hakken had ik ook al een hele tijd niet meer gedragen maar gelukkig is het nu eindelijk weer tijd voor open schoenen! Ik heb vandaag ook nog foto’s gemaakt voor een nieuw Stylight moodboard dat ik vanavond nadat ik klaar ben met werken ga maken. Het wordt een board wat met Londen en Alexa Chung te maken heeft. Ik heb een heel leuk idee voor het board dus ik kan niet wachten totdat ik het aan jullie kan laten zien. De andere items van Vero Moda krijg je natuurlijk ook snel te zien!Yesterday I received a surprise package from Vero Moda and this denim blouse was in it. I combined it with my new celine shirt from sheinside and some leopard accessories. Do you like it? More about the surprise package soon!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter and Instagram

One thought on “TODAY’S OUTFIT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.