TOEN HET NOG NIET STORMDE DROEG IK DIT

Het mag duidelijk zijn dat dit nog een outfit is van toen het nog niet zo’n slecht weer was! Jeetje, wat ging het los gisterenochtend en -nacht.. Niet dat ik het erg vind hoor. Ik heb gisteren ochtend lekker mijn raam helemaal open gezet en ik ben met een deken en een lading melk en cornflakes lekker op de vensterbank gaan zitten. Even lekker afkoelen, naar de regen luisteren en het onweer bekijken.

Vandaag ga ik mijn zus ophalen van haar surfkamp in Frankrijk. Ik ben erg benieuwd naar hoe ze het daar heeft gehad! Verder ga ik vandaag spullen op Marktplaats zetten (ik heb de foto’s een tijd terug al gemaakt maar ben er nog niet aan toe gekomen om ze online te zetten) en ik ga mijn shoplog-video editten. Wat zijn jouw plannen voor vandaag? 

Top H&M
ShortsNelly
Tas Versace via Spartoo schoenen
Sandalen Bristol
KettingShopruche
HorlogeMichael Kors

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.