UPDATE + nieuw project!

Jenniefromtheblog - Shein dress3

Op mijn nieuwe bed in een jurkje van SheInside (hier online te vinden)

Oké, tijd voor een update, want er zijn zoveel dingen aan het veranderen dat het misschien wat lastig bij te houden is allemaal. Ik vertel je over een nieuw project, waarom ik ben gestopt met de hoepelshop, het afstuderen en wat mijn plannen zijn na mijn afstuderen.

Hashtag Workmode in Rotterdam!!
Laat ik maar meteen met het nieuwe project beginnen: er komt een Hashtag Workmode locatie in Rotterdam en ik word daar operational manager! Workmode is een creative co-working space waar je als girlboss een werkplek kan huren. Er zitten allemaal creatieve meiden (bloggers, fotografes, meiden met webshops etc.) bij elkaar die hun eigen bedrijfje hebben. Het voordeel? Je werkt met allemaal meiden die elkaar kunnen versterken en elkaar kunnen helpen groeien. Hoe fijn is het om altijd iemand om je heen te hebben die je kan helpen met leuke foto’s, belastingvragen en handige contacten? En wat dacht je van het samen opzetten van grotere projecten?

Ik heb zelf een half jaar bij Workmode in Amsterdam gezeten om aan mijn blog te werken en ben super blij dat er een locatie in Rotterdam opent. Emilie, de eigenaresse, heeft me gevraagd haar te helpen de locatie in Rotterdam te managen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Het pand is echt gaaf en ik kan niet wachten tot we openen. Als het klaar is laat ik natuurlijk foto’s zien!

Na mijn afstuderen zit ik dus bij Workmode, waar ik operational manager ben en daarnaast werk ik vanuit daar aan mijn blog en Nextdoor agency. Heb je interesse in een werkplek bij Workmode en wil je graag meer informatie? Mail dan even naar jennie@hashtagworkmode.com.

Jenniefromtheblog - Shein dress1

Afstuderen
Ik geef het eerlijk toe: ik ben erg laat begonnen aan mijn scriptie. Er waren gewoon zoveel andere leuke dingen waar ik me liever mee bezig hield. Toen ik afgelopen week ook nog te horen kreeg dat mijn scriptie-deadline eerder is dan ik had gedacht, heb ik even alles opzij gezet waardoor ik nu 3 weken fulltime aan mijn scriptie werk. Het gaat gelukkig goed. Als ik me er eenmaal toe heb gezet schrijf ik zo hele stukken door. 3 juni alles inleveren voor de laatste feedback en dan 16 juni definitief!

Nextdoor agency
Een aantal weken geleden hebben Erika en ik Nextdoor agency geopend. We zetten hiermee samenwerkingen op tussen bekende Instagrammers/Snapchatters en merken. Daarnaast helpen we merken met strategie en content voor hun eigen Instagram kanaal, zodat dat er allemaal goed uit ziet en mensen hen ook echt willen volgen. We hebben al een aantal projecten lopen en sluiten steeds meer leuke, creatieve mensen bij ons aan. Heel leuk om te zien hoeveel interesse er vanuit allerlei kanten komt! Na mijn afstuderen wordt Nextdoor mijn focus.

Foto 22-05-16 18 55 29

Blog
De afgelopen jaren is mijn blog mijn werk geweest. Ik wil er nu naartoe gaan dat Nextdoor echt mijn werk wordt. Als ik voor mijn blog in de toekomst nog meer toffe projecten mag doen vind ik dat natuurlijk ontzettend leuk, maar ik wil er niet meer afhankelijk van zijn. Wat ik hier op mijn blog wil doen is gewoon mijn dagboek bijhouden zoals ik nu doe, zodat ik er altijd in terug kan lezen. Ik vind het bloggen nog steeds heel leuk om te doen en kan niet wachten tot ik na mijn afstuderen weer meer kan gaan bloggen.

De hoepelshop
Met de hoepelshop ben ik vrij onverwachts gestopt. Wat heb ik daar veel van geleerd als ik er aan terug denk. Heel de shop opzetten, een merk bouwen, orders verwerken… De shop loopt nog steeds super goed (en Robin gaat er ook gewoon mee door), maar ik ben met te veel tegelijk bezig. Nextdoor past beter bij me en als ik dat wil laten slagen dan heeft dat fulltime aandacht nodig. Ik moest een keuze maken en Nextdoor past beter bij me.

Zo, dat was ‘m weer! Dit is dus waar ik allemaal mee bezig ben. De afgelopen jaren heb ik altijd zoveel tegelijk gedaan en nu heb ik het gevoel dat het na het afstuderen allemaal op zijn plek valt. Niet meer met 5 dingen half tegelijkertijd bezig zijn, maar 3 dingen waar ik vol achter sta met de focus op één. Ik heb er zin in!

47 thoughts on “UPDATE + nieuw project!”

 1. Wat heb je toch een druk en cool leven! Echt heel veel leuke projecten, supercool dat je zoveel onderneemt en je echt al eigen bedrijven hebt. Slim ook dat je nu gaat focussen op Nextdoor, zitten veel mogelijkheden aan lijkt me! En wat leuk dat je nu in Rotterdam een #Workmode hebt, en dat je er dan nog kan helpen met managen. Succes met je scriptie! X

 2. Wat goed van je, je hebt op veel plekken al veel ervaring opgedaan en ik vind het super voor je dat je aan de slag kunt bij een nieuwe vestiging van Hashtag Workmode!

 3. Goed bezig Jennie, je mag trots op jezelf zijn dat je dit allemaal al hebt bereikt op zo’n jonge leeftijd. Ik doe het je niet na!
  Naast al die leuke dingen die je doet moet je ook wel een beetje voor je zelf zorgen hé, vergeet dat niet 🙂

 4. Jeetje wat mega leuk en inspirerend allemaal. Wauw! Ik zou bijna willen dat ik én een eigen bedrijf had – hallo droom – én in Rotterdam woonde 🙂 Ik vind het in ieder geval supertof wat je allemaal gaat doen. Echt een vliegende start al tijdens je afstuderen. Echt zooo goed en zoo gegund en aaaaa gewoon fantastisch leuk!

 5. Aah, wat vind ik dit enorm inspirerend om te lezen! Zo veel toffe projecten, (eigen) bedrijven en gave dingen. Iets wat ik later ook graag wil bereiken, en waar jij nu mijn inspiratiebron voor bent, haha. Echt, doorgaan zo! X

 6. Wauw wat een inspirerende update! Je bent echt top bezig, je werkt hard en er staan veel mooie dingen op je te wachten. Voor mij ben je echt een voorbeeld!

 7. Wat een toffe plannen allemaal! Lijkt me ook erg leuk om op zo’n plek als workmode te kunnen werken voor bijvoorbeeld je blog, helaas niet helemaal in de buurt naar het idee is echt gaaf!
  Veel succes nog even met je scriptie!

 8. Ah zo leuk dat je bij Workmode in Rotterdam gaat werken! Ik ga stage lopen bij Emilie in september dus misschien zie ik je dan ook wel mocht ik daar eens langs gaan 🙂 Veel succes met je scriptie nog! X

 9. Wauw, zo ondernemend! Je familie en vrienden moeten echt trots op je zijn 🙂 Succes nog en misschien kan je ons eens tips geven over ( meer kunnen) ondernemen/ productief zijn? xxxx

 10. Je jurkje is super leuk! En wat gaaf allemaal zeg. Leuk dat er ook een Workmode in Rotterdam komt. Klinkt zo leuk, lijkt mij ook heel gaaf om daar te zitten 🙂

 11. Wat fijn dat je even een update geeft & aangeeft dat je niet stopt met bloggen: yay! En super tof dat je mag werken bij de nieuwe workmode in Rotterdam. Het is je zeker gegund. Succes nog met je scriptie!

 12. Wauw, wat spannend allemaal! Ben heel erg benieuwd naar hoe alles gaat worden, en leuk dat je toch bezig blijft met je blog <3 Heeeeeel veel succes met alles, je kan het!!

 13. Wauw, wat een gave dingen allemaal!! Super fijn dat alles op zijn plek valt straks.
  Voor nu nog even heel veel succes met je scriptie 🙂
  Daarna lekker genieten van alle leuke dingen die helemaal bij jou passen!

 14. Echt ontzettend tof Jennie!! Ik vind je enorme inspiratie bron wat ondernemen betreft. Heel tof hoe je dit allemaal doet. Ga zo door! Het is dat ik nog geen eigen bedrijf heb (i’m working on it), maar anders zou ik haast willen vragen of er geen #workmode naar Groningen kan komen!

 15. Wat een gave en afwisselende projecten! Snap best dat je je werk super leuk vind. Zou graag ook zo gevarieerd werk willen hebben in deze sector. Helaas opgeleid als chemische analist…

 16. Leuk zo’n overzicht! Echt bizar dat je zoveel dingen tegelijk doet en hebt gedaan. Succes nog met je scriptie, ik moet hem inleveren in augustus, dus ik heb nog net wat meer tijd. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.