Vanaf woensdag hoepels te koop!

Ik heb leuk nieuws! Vanaf woensdag ga ik in samenwerking met Robin Hoop hoepels verkopen. Ik krijg iedere keer als ik wat plaats over het hoelahoepen hele leuke reacties en merk dat er veel meiden zijn die interesse hebben in een hoepel… dus die gaan we voor jullie maken! Robin maakt al een hele tijd hoepels en geeft les in hoopdance en samen willen we een webshop voor de handgemaakte hoepels op gaan zetten. Het live zetten van de webshop heeft even tijd nodig maar in de tussentijd gaan we al gewoon hoepels maken en jullie hebben de mogelijkheid om deze vanaf woensdag te kopen 🙂

Woensdag krijg je alle precieze details over de hoepels te horen, maar ik zal nu alvast kort over de basis vertellen. Zoals je op de foto’s kunt zien is de hoepel opvouwbaar, wat natuurlijk super handig is. De hoepels die we maken zijn fijne basishoepels van goede kwaliteit en ook niet onbelangrijk: ze zien er super leuk uit! De hoepels zijn mooi egaal en hebben dus niet van die pijnlijke ribbels wat je vaak bij fitnesshoepels ziet. De hoepels hebben een diameter van ongeveer 1 meter en wegen ongeveer 1 kilo. De prijzen van de handgemaakte hoepels zullen tussen de 30 en 35 euro exclusief verzendkosten liggen.

Als je dan een hoepel hebt wil je natuurlijk ook weten wat je er allemaal mee kunt doen. Daar gaan we ook aan werken! We willen korte video’s gaan maken zodat je van het hoelahoepen een workout kunt maken. Stay tuned!

hoelahoep 4

69 thoughts on “Vanaf woensdag hoepels te koop!”

 1. Super, kijk er enorm naar uit en zou mij ook eentje willen aanschaffen
  maar een probleem: ik ben zo een van die meiden die nooit goed heeft kunnen hoelahoepen,
  is het dan een aanrader of verdiep ik mij dan liever in iets anders?

  1. Hee Astrid! Ik was er vroeger ook echt een ramp mee, maar dat kwam simpelweg omdat ik geen goede hoepel had. Heb je al eens geprobeerd te hoelahoepen met een goede hoepel? De hoepels uit een speelgoedwinkel zijn bijvoorbeeld erg klein en hebben geen goede grip. Die heb ik vorig weekend weer een keertje geprobeerd en die kon ik niet eens 5 seconden draaiende houden terwijl ik met deze hoepels zo een half uur aan het hoelahoepen ben 🙂

 2. hoeveel ruimte heb je nodig om te kunnen hoelahoepen zonder dat je gehinderd wordt? Want het lijkt me heel leuk om te gaan hoelahoepen als thuis-workout, maar mijn kamer is niet al te groot haha.

 3. Wat een super leuk initiatief! Ik heb weliswaar nooit kunnen hoelahoepen (ligt misschien ook een beetje aan mijn niet-leningheid), dus die video’s lijken me zeker handig.

 4. Wat een onwijs leuk initiatief! Ik zag ook hier en daar al wat voorbij komen op IG. Ik vond hoepelen vroeger ook geweldig. Hoepelen is voor mij nu niet zo handig aangezien ik zwanger ben (iets met een buik die in de weg zit haha), maar dit ga ik zeker onthouden voor daarna! Succes alvast in ieder geval!

 5. Zit er veel verschil in het soort hoepels dat jij gebruikt voor het sporten, en de hoepels die je bijvoorbeeld bij de Intertoys kan kopen? Want ik vind de prijs waarvoor jullie ze gaan verkopen wel wat hoog liggen, dan koop ik er liever eentje voor een paar euro en wat tape zodat ik er zelf één kan maken.

  XX

  1. Hee Luca! Yes, daar zit zeker veel verschil in. Zoals ik hierboven al op iemand reageerde zijn de hoepels in speelgoedwinkels een stuk kleiner en lichter. Zelf kan ik die nog geen 5 seconden omhoog houden terwijl ik met onze hoepels een half uur aan een stuk door blijf hoelahoepen. Daarnaast gebruiken we voor de hoepels speciale tape die we uit het buitenland moeten halen. Je kunt het proberen hoor, maar ik denk niet dat het een succes gaat zijn.

  2. He Luca, Ik heb sinds 3 jaar een hoolahoop van de intertoys en die is best groot en daar ken ik echt best lang mee hoolahoepen. Het is gewoon even oefenen! 😀

 6. Jaa oefeningen! top,
  2 maanden geleden heb ik een hoepel aangeschaft, 1tje zoals jij hebt alleen iets groter omdat ik ook nogal lang ben, maar ik bak er nog steeds niets van.
  ik kan het alleen linksom :’) en soms gaat hij uit het niets langzaam draaien, en wat ik ook doe hij gaat niet sneller :'( hahah ik ben echt een kluns

  1. Hee Lilian! Leuk dat je ook bent gaan hoelahoepen 🙂 Hoe groot is je hoepel als ik vragen mag? Dat zou de oorzaak kunnen zijn waarom ‘ie langzaam gaat draaien. We gaan aan de slag met de oefeningen!

 7. Ik las het net op Twitter, wat is dat leuk zeg! Je leest er op zich ook niet heel veel over dus hoe vet zou dat zijn dat jullie hier een soort van bekend mee worden in Nederland? 😀

 8. Dit brengt me echt terug naar vroeger, toen de Wave Hoop een ware rage was. Iedereen op het schoolplein had er eentje. Ik vond dat altijd super tof om te doen en met de Wave Hoop kon je echt een uur aan een stuk door rondjes draaien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.