Vegan high tea bij Baker & Moore

Na zeven jaar in Rotterdam wonen werd het toch wel eens tijd om al mijn favoriete plekjes vast te leggen. Dat doe ik in deze categorie genaamd Rotterdam Guide. In dit artikel deel ik weer een nieuwe hotspot met jullie: Baker & Moore.

Een high tea, dat had ik al lang niet meer gedaan! Ik kende Baker & Moore al van de lekkere salades en verse broodjes die je er kan halen. Er zijn standaard broodjes maar je kunt er ook zelf een samenstellen. Verder is het een fijne plek om koffie/thee te drinken en ik zit er regelmatig een dagje achter mijn laptop te werken. Dat ze een gezonde high tea hebben wist ik nog niet! Ik kreeg een uitnodiging om de high tea eens uit te komen proberen en koos voor de vegan variant. Voor €24,50 krijg je een etagère gevuld met allerlei lekkers. We kregen bagels, een mini salade, chiapudding en allemaal lekkere kleine gebakjes. Het was zo veel dat we nog een deel mee naar huis hebben genomen. Naast de pot thee, kregen we er ook nog een bietengazpacho en een slowjuice sapje bij. Al het zoets in deze high tea is gemaakt zonder geraffineerde suikers. Heel fijn, want we hadden nu wel een vol gevoel na de high tea (zoals het hoort 🙂 ), maar niet een licht-misselijk gevoel. Dat kan ik bij mega zoete high teas met veel taart nog wel eens hebben. Een aanrader voor een gezellige middag!

Adres Westblaak 147, 3012 KJ Rotterdam
Actuele menukaart Hier te bekijken
Instagram @bakerandmoore
Vegan opties? Yes!
Flexwerkplekken? Yes!

Rotterdam verkennen met de elektrische felyx scooter? Ik heb gratis rijminuten voor je!
In Rotterdam (en Amsterdam en Den Haag) kun je gebruik maken van de donkergroene e-scooters van felyx. Deze staan door de stad verspreid en je kunt er eentje reserveren via de felyx-app. Je ontgrendelt de scooter via de app, maakt een ritje en sluit hem weer af op je bestemming. Dan kan iemand anders er weer mee op pad. Het is een hele fijne en snelle manier om Rotterdam te ontdekken. Als je je in de app registreert met de code 2CSHJA8E krijg jij 30 gratis rijminuten en ik 15. Mooie deal, toch?

Deze high tea heb ik gekregen van Baker & Moore.

7 thoughts on “Vegan high tea bij Baker & Moore”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.