Velvet & gold

armbanden van Zinzi / velvet playsuit Missguided

Een throwback naar New York, waar we bij het super chique Palace Hotel (yes, die van Gossip Girl!) deze foto’s schoten. Alles was zo mooi daar: marmeren gangen, mega kroonluchters en zelfs gouden wcrolhouders bij de toiletten. Voor de deur van het hotel stond één van de mooiste kerstbomen die ik ooit heb gezien. New York is rond deze tijd van het jaar een perfecte plek om in de feestdagen-stemming te komen. De mooie armbanden die je op de foto’s ziet zijn van Zinzi. Ik heb mijn drie favoriete armbanden van het merk uitgezocht om aan jullie te laten zien. Zinzi heeft nu namelijk een leuke actie die ik met jullie mag delen: heel veel armbandjes zijn nu speciaal voor de feestdagen afgeprijsd naar €19,95! De armbandjes zijn ideaal om je feestlook mee af te maken, of natuurlijk om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Je kunt de collectie armbanden hier bekijken.

Vandaag heb ik de hele dag gewerkt, omdat ik eerder deze week al mijn weekend had. Ik had een fotoshoot en heb een aantal blogposts voorbereid. Vanavond ga ik mijn koffer weer inpakken. Ik ga zondagnacht naar Schiphol, want om 7 uur vlieg ik naar Wenen! Ik ga op bezoek bij Liza (mijn vriendinnetje uit Siberië) die nu een half jaar in Wenen studeert. Het schijnt een prachtige stad te zijn, vooral rond de feestdagen. Ik hoop heeeeel erg dat mijn vlucht wel gaat want ik hoorde net op de radio dat er veel vluchten uit voorzorg gecanceld worden in verband met de verwachte sneeuw. En als hij doorgaat dan hoop ik dat de NS een beetje meewerkt zondagnacht.. we gaan het zien!

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking met Zinzi. Foto’s door Samantha Bosdijk.

5 thoughts on “Velvet & gold”

  1. Ik ben een echte velvet en goud liefhebber en ik heb een tas besteld die is zo gaaf! Goud en velvet, misschien is het ook wat voor jou ik heb hem vandaag binnen gehad!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.