Vrijdag: coach & bijna weekend!

jas WE / top Brandy Melville / broek C&A / schoenen River Island

Goedemorgen! Netter dan dit ga je me denk ik niet zien 🙂 Ik heb weer een keer mijn enige paar hakken uit de kast gehaald. Én mijn jas die al twee jaar bijna ongedragen in de kast hing. Ik vind hem super mooi maar vond hem nog niet echt bij me passen. Ik weigerde hem weg te doen omdat hij zo mooi is en ik wist dat er een moment zou komen dat hij wel bij me zou passen. En dat is nu!

Gisteren heb ik voor het eerst een afspraak gehad bij een coach. Best een flinke stap voor mij, aangezien ik al jaren denk dat ik alles alleen kan. Het was heel fijn om met haar te praten en gisterenavond alles even te laten bezinken. Ik merkte dat ik al meteen nieuwe inzichten had en werd vanochtend ook wakker met een fijn gevoel. Ik denk dat dit een goede stap is. Gisteren liet ik al even wat op Instagram vallen hierover en toen kreeg ik al meteen veel vragen. Binnenkort zal ik wat meer vertellen over hoe ik mijn coach heb uitgekozen en waarvoor ik de hulp van een coach heb ingeroepen. Eerst even zelf alles laten bezinken en kijken hoe het gaat de komende tijd 🙂

Ik ga zo nog even mijn mail en administratie bijwerken en dan met een vriend richting de dierenarts. Zoals je in mijn weekverslag van afgelopen week kon lezen waren de achterpoten van zijn hond door een ongelukkige val verlamd geraakt. Gelukkig zit er al een hoop verbetering in en gaat het echt de goede kant op. Ik breng ze zo even met de auto voor een nieuwe check bij de dierenarts. Daarna de stad in om wat dingetjes als douchegel en voedingssupplementen te halen en dan eten met mijn vriendinnetje Kim.

Foto’s door Samantha Bosdijk

11 thoughts on “Vrijdag: coach & bijna weekend!”

  1. Mooi mens ben je! De jas staat je erg goed. ? Fijn te lezen dat er verbetering zichtbaar is wat het herstel van de hond van je vriend betreft. Ik duim mee dat het helemaal in orde komt!

  2. Mooie jas, goed om te horen dat het beter gaat in het herstel van de hond van je vriend. Ik ben nieuwsgierig naar welke voedingssupplementen je slikt en of je daar echt verschil van hebt gemerkt?

  3. Wat goed dat je de stap hebt genomen om naar een coach te gaan! Hulp kan nooit kwaad. De outfit die je draagt staat je ook weer erg goed en wat fijn om te lezen dat de hond al weer iets vooruit gaat. Fijn weekend! 🙂

  4. Wat goed dat je naar een coach gaat. Mijn man heeft ook een coach en daar heeft hij veel aan. In tegenstelling tot een psycholoog denkt een coach volgens mij veel praktischer en ook meer op het nu en op de toekomst gericht. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.