Wat een dag! De laatste €10.000 voor mijn boshuisje verzamelen

Deze dag is zo ongelofelijk onwerkelijk! Ik heb door alle enthousiaste berichtjes nog niet eens de tijd gehad om er een blogpost over te schrijven. Zoals je misschien wel hebt meegekregen heb ik afgelopen week mijn droomboshuisje bezichtigd. Ik dacht: ik ga expres voor een woning een stuk onder mijn maximale hypotheek, zodat ik het sowieso kon kopen. Dat liep even anders dan verwacht. Onder andere omdat het om een houten huis gaat, is de financiering onwijs moeilijk rond te krijgen. De afgelopen dagen hebben mijn familie, vrienden en ik er echt alles aan gedaan om het bedrag bij elkaar te krijgen en ik liep vast op het punt waarop ik nog €10.000 nodig had. We hebben echt alle opties bekeken maar het komt erop neer dat ik het hoe dan ook zelf moet gaan verzamelen. Gisteren ben ik daarom als een gek aan de slag gegaan, omdat ik ervoor wil strijden. €10.000 is een groot bedrag, maar het is niet onhaalbaar. Van de makelaar heb ik tijd gekregen.

Ik wilde iets gaan verkopen om het bedrag bij elkaar te halen en heb op Instagram gevraagd wat mijn lezers graag zouden willen kopen. Daar kwamen zoveel leuke ideeën uit dat ik er een hele shop mee kon vullen! En dat heb ik dan ook gedaan. De hele nacht heb ik aan de website gewerkt en vanochtend is hij live gegaan. Je kunt in de shop mijn e-book over slow living alvast pre-orderen, een 1-op-1 wandelsessie boeken waarin we samen kunnen brainstormen, een fotoshoot met Kirsten of Samantha boeken, naar mijn vegan picknick komen en nog veel meer! Ik zou het heel fijn vinden als je een kijkje wil nemen of er wat leuks voor jou tussen zit.

Het is nu zondag 16:50 en de stand staat op €5.804. Over de helft dus! Ik ben zo ontzettend dankbaar voor alle hulp en hoop zo dat het gaat lukken!

Update: op maandag om 07:00 was de tussenstand €8.515!!

Update: op maandag om 12:00 is het doelbedrag gehaald! Super bedankt! Ik heb mijn dankberichtje op de pagina hieronder staan ♡

Klik hier om naar mijn inzamelshop te gaan!

10 thoughts on “Wat een dag! De laatste €10.000 voor mijn boshuisje verzamelen”

  1. Allereerst van harte!! Wat super tof dat je het zo snel het doel hebt behaald. Ook wel heel bizar dat je gewoon 10.000 euro in één dag heb binnengehaald. Dat is echt super veel geld.

    Liefs
    Bettie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.