My week in pictures #10


Ik ben mijn muts kwijt geraakt en nog op een stomme manier ook. In de auto had ik de muts op mijn schoot liggen en waarschijnlijk is hij op de grond gevallen toen ik uitstapte. Ik ben hem in ieder geval kwijtgeraakt in de 10 meter dat ik van de auto naar de voordeur liep.. Maar gelukkig heeft Sarah een nieuwe voor me gevonden!! Ik kan niet wachten tot ik hem weer heb 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Van mijn huisgenootjes kreeg ik voor mijn verjaardag een cupcake en een cadeaubon van de H&M. Thanks meiden! 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Toen ik thuis kwam van Parijs lagen er twee grote pakketten op mij te wachten!


Een van de pakketten was een kerstpakket van Adidas met een aantal hele leuke items erin zoals deze trui met vosjes.


Ik vond dit mooie vest bij de H&M-trend collectie en ik wilde hem echt heel graag halen, maar helaas was hij te duur: €40,-

jenniefromtheblog_weekinpictures
Samen met Rosalie en Kim ging ik naar de bioscoop, naar de film Bro’s before ho’s. Ik vond het echt een hele grappige film, maar hij is wel echt voor 16+ denk ik.


Op mijn verjaardag kwamen mijn moeder en mijn zus naar Rotterdam. We gingen eerst de stad in en daarna lekker wat eten bij Vapiano.

jenniefromtheblog_weekinpictures
De nieuwe Zelda-game is uit en de jongens uit mijn projectgroep zijn helemaal verslaafd 😀


Jeej! Eindelijk weer een keer op mijn board naar school. Het zonnetje scheen lekker en gelukkig lagen er een keer geen blaadjes!


Ik vond dit leuke cadeautje tussen de post: de Philosophy granny’s apple pie shampoo, shower gel & bubble bath. Gekregen van BlogToday 🙂 thanks!!


Juultje was vrijdag jarig en dat gingen we donderdag alvast vieren met burgers bij Bar in Rotterdam. Zeker een aanrader!


Gisteren ging ik kerstshoppen met een aantal bloggers. We gingen langs verschillende winkels waaronder Hunkemöller. Daar kregen we deze lekkere smoothies en kerstkransjes!


En na het shoppen gezellig wijntjes drinken met Diana, Rowan en nog een aantal andere bloggers 🙂

Toen ik na het kerstshoppen thuiskwam was er wat verschrikkelijks gebeurd. Er was namelijk ingebroken bij ons studentenhuis en het is echt een grote puinhoop nu. Deuren zijn ingetrapt en de inhoud van al mijn kasten ligt helemaal door mijn kamer verspreid… Wie doet nu zoiets?? Er wordt eerst nog een sporenonderzoek gedaan en dan kan ik morgen eindelijk alles op gaan ruimen en gaan poetsen. Inmiddels ben ik wel weer een beetje van de schrik bekomen maar ik wil het het liefst zo snel mogelijk allemaal opruimen en het ook zo snel mogelijk achter me laten. Ons gezellige studentenhuisje is helemaal overhoop gehaald. Ik geloofde nooit zo in vrijdag de 13e maar nu ben ik wel van mening veranderd.. 🙁

66 thoughts on “My week in pictures #10”

 1. Je foto’s zien er weer heel leuk en gezellig uit, maar jeeemig, wat een rottig einde van je week Jen. 🙁 Ik hoop dat er geen spullen zijn meegenomen? Heel veel sterkte, ik kan me voorstellen dat de schrik er nu even goed in zit!
  Vet jammer trouwens dat dat fluffy vest van H&M te duur was, want hij staat je mooi! Duimen dat ‘ie binnenkort in de aanbieding terecht komt!

 2. Inbrekers, gadverdamme! Wie doet er nu zoiets… Maar ja, je bent volgens mij best close met je huisgenootjes. Jullie komen er samen wel weer bovenop! Zijn er veel dingen meegenomen?

 3. Wow, wat heftig dat er is ingebroken! Heel veel sterkte, het lijkt me echt best wel tja, heftig.. Wel gaaf dat je steeds meer pakketjes krijgt, en ook allerlei leuke dingen voor je blog mag doen!

 4. Jeetje wat heftig zeg! Er is bij mij ook een keer ingebroken, het hele huis op zijn kop. En je wilt het eigenlijk direct opruimen maar dat mag dan niet. Bij mij waren ze net op tijd betrapt, dus ze hebben niets meegenomen, maar het gevoel is heel vervelend. Succes meis!

 5. Wow wat heftig dat er is ingebroken in jullie studentenhuis, wie doet nou zoiets inderdaad! Ik hoop dat je snel alles weer eigen kan maken. Voor de rest zag je week er heel leuk uit. Liefs

 6. Ziet er uit als een hele leuke week!
  Jammer van die heftige afsluiter.. Echt erg!
  Ik hoop dat er niks weg is en dat ze snel de dader(s) pakken.
  Hopelijk voel je je snel terug veilig en thuis in je huisje! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.