My week in pictures #10


Ik ben mijn muts kwijt geraakt en nog op een stomme manier ook. In de auto had ik de muts op mijn schoot liggen en waarschijnlijk is hij op de grond gevallen toen ik uitstapte. Ik ben hem in ieder geval kwijtgeraakt in de 10 meter dat ik van de auto naar de voordeur liep.. Maar gelukkig heeft Sarah een nieuwe voor me gevonden!! Ik kan niet wachten tot ik hem weer heb ๐Ÿ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures
Van mijn huisgenootjes kreeg ik voor mijn verjaardag een cupcake en een cadeaubon van de H&M. Thanks meiden! ๐Ÿ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures
Toen ik thuis kwam van Parijs lagen er twee grote pakketten op mij te wachten!


Een van de pakketten was een kerstpakket van Adidas met een aantal hele leuke items erin zoals deze trui met vosjes.


Ik vond dit mooie vest bij de H&M-trend collectie en ik wilde hem echt heel graag halen, maar helaas was hij te duur: โ‚ฌ40,-

jenniefromtheblog_weekinpictures
Samen met Rosalie en Kim ging ik naar de bioscoop, naar de film Bro’s before ho’s. Ik vond het echt een hele grappige film, maar hij is wel echt voor 16+ denk ik.


Op mijn verjaardag kwamen mijn moeder en mijn zus naar Rotterdam. We gingen eerst de stad in en daarna lekker wat eten bij Vapiano.

jenniefromtheblog_weekinpictures
De nieuwe Zelda-game is uit en de jongens uit mijn projectgroep zijn helemaal verslaafd ๐Ÿ˜€


Jeej! Eindelijk weer een keer op mijn board naar school. Het zonnetje scheen lekker en gelukkig lagen er een keer geen blaadjes!


Ik vond dit leuke cadeautje tussen de post: de Philosophy granny’s apple pie shampoo, shower gel & bubble bath. Gekregen van BlogToday ๐Ÿ™‚ thanks!!


Juultje was vrijdag jarig en dat gingen we donderdag alvast vieren met burgers bij Bar in Rotterdam. Zeker een aanrader!


Gisteren ging ik kerstshoppen met een aantal bloggers. We gingen langs verschillende winkels waaronder Hunkemรถller. Daar kregen we deze lekkere smoothies en kerstkransjes!


En na het shoppen gezellig wijntjes drinken met Diana, Rowan en nog een aantal andere bloggers ๐Ÿ™‚

Toen ik na het kerstshoppen thuiskwam was er wat verschrikkelijks gebeurd. Er was namelijk ingebroken bij ons studentenhuis en het is echt een grote puinhoop nu. Deuren zijn ingetrapt en de inhoud van al mijn kasten ligt helemaal door mijn kamer verspreid… Wie doet nu zoiets?? Er wordt eerst nog een sporenonderzoek gedaan en dan kan ik morgen eindelijk alles op gaan ruimen en gaan poetsen. Inmiddels ben ik wel weer een beetje van de schrik bekomen maar ik wil het het liefst zo snel mogelijk allemaal opruimen en het ook zo snel mogelijk achter me laten. Ons gezellige studentenhuisje is helemaal overhoop gehaald. Ik geloofde nooit zo in vrijdag de 13e maar nu ben ik wel van mening veranderd.. ๐Ÿ™

66 thoughts on “My week in pictures #10”

 1. Wat vervelend dat zo’n leuke weet zo vreselijk is geeindigd.. Het lijkt me echt doodeng als er wordt ingebroken in je huisje. Hopelijk zijn er niet te veel kostbare dingen weg..

 2. Ha Jennie,
  tip: als je dat vest online koopt en kortingscodes gebruikt kun je hem al voor rond de 30 euro kopen. Dat is wel te doen toch?
  groetjes,
  Maria

 3. Oei, iets te snel op enter geklikt. Je hebt precies weer een leuke week achter de rug. Wat eng, inderdaad wie breekt er nu in een een studentenhuis. Hopelijk hebben ze niets van je gestolen?
  Groetjes
  Mforlamode.blogspot.com

 4. Ah wat een leuke muts, zo jammer dat je hem kwijt bent. Maar gelukkig krijg je weer een nieuwe! Ik vind dat verjaardagscadeautje van je huisgenootjes ook supertof, wat een prachtige cupcake. En wat leuk om te gaan kerstshoppen met andere bloggers ๐Ÿ™‚ X

 5. Leuke foto’s!
  Maar wat erg dat ze ingebroken hebben! Ik heb het ook al meegemaakt en dat gevoel dat er iemand totaal onbekend in jouw persoonlijke omgeving is geweest vind ik zo vies en akelig! Hopelijk hebben ze niets meegenomen?

 6. Echt zo naar van de inbraak ๐Ÿ™ Bah!! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar die Philosophy producten!! En jaaa, je muts komt snel bij je terug hihi. Echt zo typisch trouwens, ik ben ook wel vaker iets verloren wat ik op mijn schoot had liggen terwijl ik in de auto zat..

 7. Die vosjes trui is echt leuk! Jeetje wat heftig! In de flat waarin ik woon zijn vrijdag de zijdeuren en portierdeuren gesloopt maar er mist gelukkig niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.