My week in pictures #23


Zondag begon ik de dag met dit heerlijke ontbijtje: volkorencrackers met kaas, sla, tomaat en ei en een glas vers geperste jus er bij. Het was heel vroeg al behoorlijk warm buiten dus het beloofde een mooie dag te worden. Ik heb na mijn ontbijt outfitfoto’s gemaakt met vriendin Ana Sofia in het zonnetje.

Photo 09-03-14 15 53 52
‘s Middags vierde opa zijn 90e verjaardag. Het zonnetje scheen lekker en de hele familie was weer een keer bij elkaar. We gingen eerst met z’n allen lunchen en daarna verplaatste bijna iedereen zich al snel richting buiten. De kleine kinderen waren aan het spelen en wij zaten van het zonnetje te genieten. En opa was druk met iedereen bij aan het kletsen! Wat een mooie leeftijd he? 90. En dan nog zo gezond!


Na het feestje bracht mama mij met de auto vol geladen met spullen naar Rotterdam. Ik had weer een hoop spullen verzameld in Valkenswaard die mee moesten naar Rotterdam, dus vandaar πŸ™‚ Voor de lange rit begon stopten we nog even bij de ijssalon. Onderweg zat ik te genieten van het uitzicht: een helder blauwe lucht, verschillende mooie rivieren, mijn nieuwe schoenen en een schattig autootje voor ons op de weg.

Photo 09-03-14 20 08 12
Een van de dingen die we meenamen vanuit Valkenswaard was deze grote lamp. Die heeft nu een mooi plekje gekregen in mijn huisje. Ik laat hiervan binnenkort nog wat betere foto’s zien want hij is prachtig!

Photo 10-03-14 12 11 32
Maandag: een lange dag op school. Gelukkig kon ik samen met mijn groepsgenoten aan onze opdracht werken op het dakterras van school. We maken een verslag over de reputatie van McDonald’s. Vandaar dat ik op Twitter vroeg of jullie het erg zouden vinden als de McDonald’s ineens weg zou zijn. Ik kreeg erg vaak als antwoord dat dat geen probleem zou zijn. Hmm.. even goed onderzoeken dus, die reputatie van McDonald’s!


Deze week hadden we weer saladeweek bij ons thuis. De derde editie alweer! We hebben in totaal vijf salades gegeten ‘s avonds en die laat ik komende maandag allemaal aan jullie zien.


Woensdag was het nog 100 dagen tot de zomer, yeah!!

Photo 12-03-14 21 21 03
‘s Avonds ging ik sporten met Xenia (een van de Fashionista’s Angels). Zij woont ook in Rotterdam en we gaan vanaf nu wat vaker samen sporten, super gezellig! We wilden een selfie maken tijdens het trainen maar dat wilde maar niet lukken omdat ik steeds bewoog op de verkeerde momenten. Volgende keer beter πŸ˜€


Donderdagochtend ging ik naar de VIP kapper bij Tiendplein in Rotterdam. Ik heb nog nooit zo’n rare behandeling meegemaakt. Toen ik aankwam stond ik eerst een tijdje voor een gesloten deur, de medewerksters praatten Spaans tegen elkaar, tegen mij werd helemaal niets gezegd, mijn haren werden gewassen met koud water, handdoeken van gisteren (denk ik?) lagen nog te drogen op de verwarming, de kapster vond haar telefoon interessanter dan mijn kapsel en ik had het idee dat ze niet wist waar ze mee bezig was. Zelfs toen de kapster mijn haren aan het wassen was zei ze niet even: “ik ga er nu shampoo in doen” of iets dergelijks. Mijn haren werden drie keer gewassen en daarna werd er nog wat in gedaan. Toen was de kapster ineens 10 minuten verdwenen. Ze had niet even gezegd van: “ik heb een maskertje in je haren gedaan, dat moet nu even 10 minuten intrekken”. Ze was gewoon ineens weg en ik wist niet wat er in mijn haren zat en hoe lang ik nog op die stoel moest zitten. Heel raar allemaal. Ik voelde me daar totaal niet op mijn gemak en ik was uiteindelijk na het knippen ook echt niet tevreden met het resultaat. Het is een stuk korter dan ik wilde en de laagjes voor waren heel raar en scheef geknipt met van die ‘rechte’ stukken er in. Heel lelijk.. Ik heb daar maar snel dankjewel gezegd en ik ben weggegaan. Ik kan wel zeggen dat ik er niet tevreden mee ben maar dan gaan ze er alleen maar nog meer af knippen!


Ik heb het door iemand anders wat bij laten knippen. Dit is het resultaat! Op deze foto heb ik het net gekruld en dan vind het ik het wel gewoon mooi, maar als dat na een uurtje wat is uitgezakt ben ik er echt niet blij mee. De laagjes voor vallen dan in mijn gezicht en omdat ze dus veel te kort en recht afgeknipt zijn ziet dat er niet uit. Ik probeer dat nu te verstoppen door het naar buiten te krullen maar dat blijft helaas niet altijd goed zitten. Even een korte periode wennen en veel haarspeldjes gebruiken denk ik. En stevige haarlak!


Ik was al mijn schoenen voor deze lente in een cirkel aan het zetten en toen dacht ik dat het wel een leuk artikel zou zijn voor mijn blog! Het artikel kun je hier lezen.


Ik met mijn ‘avocadohoofd’ πŸ˜€

Ik zag dit shirt voorbij komen op het Instagram-account van @alexcentomo. Die moet ik hebben!! Het shirt is van Brandy Melville trouwens. Vriendinnetje Cynthia is vandaag in Amsterdam en ze gaat voor me kijken of ze hem nog hebben. Wil je voor me duimen?

Photo 12-03-14 14 48 21
Twee eitjes en een roze smoothie (banaan, sinaasappels, aardbeien) als tussendoortje.


Op donderdagavond kwamen Lotte, Rosalie en Kim gezellig bij mij langs. We hebben bijgekletst en we keken “Help mijn dochter aan de man”. Een mooie gelegenheid om mijn nieuwe limonadetap van de HEMA uit te proberen! En een mooi moment om stiekem even ongezond te doen πŸ™‚


Vrijdagochtend had ik een vergadering op school met mijn projectteam en daarna ging ik naar Sumo om sushi te eten met Sofia en Cyntha. ‘s Middags all you can eat sushi is echt zwaar, haha. Maar het was wel erg lekker en gezellig!

Photo 14-03-14 19 14 41
Mijn eerste bikini voor dit jaar is onderweg! Mooi is ‘ie he? Nu nog hopen dat hij mij net zo mooi staat als bij dit model. Zodra ik hem binnen heb zal ik er een post over maken op mijn blog.


En als laatste: mijn lunch van gisteren!

Vrijdagavond ben ik gaan sporten en daarna ben ik lekker in bad geweest. En gisteren heb ik eigenlijk niet zo veel gedaan. Lekker uitgeslapen, wat aan school gewerkt en geblogd πŸ™‚ Dat had ik even nodig na een drukke schoolweek! Fijne zondag!

52 thoughts on “My week in pictures #23”

  1. Ze hebben het shirt bij Brandy Melville in Amsterdam nog! Ik was er gisteren en zag ‘m hangen, hij is zo leuk! Het is wel heeeel lang, ik zou het als jurkje kunnen gebruiken. Dat zie je niet op die foto dus ik dacht ik zeg het je even! Hopelijk heeft je vriendin hem gevonden πŸ™‚

    1. Ze heeft hem gevonden en voor me meegenomen! Ik ben erg benieuwd πŸ™‚ Is ‘ie lang ja? Nou ja, dat is niet zo erg eigenlijk. Dan kan ik ‘m knopen als ik hem als shirt wil dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.