My week in pictures #24


Zondag was een hele actieve dag. Ik ging eerst met mijn slaapkop richting de sportschool om wakker te worden. Een uurtje spinning en een uurtje krachttraining! Nu duurt het echt niet lang meer tot ik het lichaam heb wat ik wil hebben. Nog 3 maandjes trainen denk ik, dus dan ben ik precies op tijd voor de zomer 🙂  Mijn ‘spierballen’ komen al door maar de buikspieren duren zo lang!


Toen ik terug was van de sportschool ging ik stevig lunchen en even een Kinderbueno eten voor nieuwe energie, want ik ging met Kim longboarden bij de Kralingse plas.

Jenniefromtheblog_weekinpictures24a
Mooi he? Ik had even het gevoel alsof ik in het buitenland was maar nee, dit is gewoon midden in Rotterdam!


Om de Kralingse Plas heen ligt een heel fijn pad waar je op kan wandelen, fietsen, skeeleren of net als wij: longboarden. Het is daar super fijn rijden met een zachte weg en er is echt een prachtig uitzicht. De zon scheen lekker en op het water zag ik boten varen en er kwamen zelfs windsurfers voorbij. Pfoe, daarna was ik wel helemaal kapot! Ik ging toen ik weer thuis was even snel wat eten en toen dook ik meteen mijn bed in.


Een lekker ontbijtje! Cornflakes met pure chocolade en melk en lekker zoete aardbeien van de markt.


Bah, op dinsdag moest ik tot half 9 ‘s avonds naar school. Op Instagram vroeg ik of een aantal meiden met me wilde kikken. Kik is eigenlijk hetzelfde als Whatsapp, maar het werkt met gebruikersnamen in plaats van 06-nummers. Uiteindelijk heb ik met 70 meiden gechat. Enorm druk dus, maar heel gezellig! Dankjewel! Mocht je me willen kikken, mijn gebruikersnaam is Jenniefromtheblog 🙂

Jenniefromtheblog_weekinpictures24c
Artikelen schrijven voor Fashionista!

Jenniefromtheblog_weekinpictures24d
Oeps 😀 Gauw opruimen!


Donderdag werd het super lekker weer! Ik stond vroeg op want ik was er helemaal klaar voor. Om half 12 moest ik helaas richting school, maar wel op mijn longboard gelukkig. Nou ja, gelukkig: op de terugweg had ik mega erg wind tegen. Als ik drie keer ‘stepte’ stond ik binnen 2 seconden weer stil. Dat was zwaar zeg..

Jenniefromtheblog_weekinpictures24e
‘s Avonds ging ik met mijn huisgenootjes een ijsje eten


Nummer 6 alweer dit jaar geloof ik. Ik ben echt heel erg maar het is zo lekker! Ze hadden geen sinaasappel hier, dus dit keer ging ik daarom voor citroen.

Jenniefromtheblog_weekinpictures24f
En vrijdag was het weer over met het mooie weer. Ik werd wakker, deed mijn gordijn open en ik zag dit..


‘s Avonds ging ik met Xenia sporten. Ik leer haar oefeningen om de armen te trainen en zij leert mij nieuwe buikspieroefeningen. Topteam dus!


Vrijdagavond heb ik ook weer Snapchat aangemaakt. Ik had het een tijdje terug al maar ik deed er niks mee dus ik had het verwijderd. Nu heb ik er eentje aangemaakt en deze met jullie gedeeld op Instagram zodat we Snapchats naar elkaar kunnen sturen! Ik heb echt enorm veel leuke en lieve foto’s ontvangen de afgelopen dagen. Super bedankt! Ik doe mijn best om foto’s naar iedereen terug te sturen 🙂 Wil je ook met mij snapchatten? Je kunt me toevoegen: ‘jenniefromthebl’ (een langere naam kon niet).


Dit blijft mijn all time favorite smoothie: 3 sinaasappels, 1 banaan en 3 grote aardbeien.


Zaterdag ging ik naar de IKEA met mijn huisgenootje Janneke. We gingen wat leuke lentespulletjes halen voor in huis! En ik vond een nep sjef haha 🙂

Jenniefromtheblog_weekinpictures24g
Frietjes met kipsaté en de Zweedse gehaktballetjes van de IKEA. We konden niet kiezen tussen kipsaté en de gehaktballetjes dus we namen het maar allemaal!

Jenniefromtheblog_weekinpictures24h
Kroket? Volgens mij is het toch echt een glas! Ik kan altijd zo hard lachen om de namen van producten bij de IKEA 😀

Processed with VSCOcam with f2 preset
Deze was nieuw in de collectie: een knuffel vis!

Jenniefromtheblog_weekinpictures24i
Maar ik ging toch maar voor de hond want  die was leuker en 10 keer zachter. Nu heb ik ook een Sjeffie in Rotterdam!

Vandaag ga ik weer sporten en vanmiddag/vanavond een hele hoop kleding op Marktplaats zetten. Ik zal de link met jullie delen. Fijne zondag!

47 thoughts on “My week in pictures #24”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.