My week in pictures #25


Ik vond deze leuke quote afgelopen week ergens op het internet en ik besloot er een leuk Instagram-plaatje van te maken. Deze heb ik gemaakt met de app ‘A beautiful mess’. Er kwamen heel veel leuke en grappige reacties op de foto, haha ๐Ÿ™‚

Processed with VSCOcam with f2 preset
Maandag ging ik weer aan het project over McDonald’s werken met mijn projectgroepje. Tijd voor een snapchat!


Weer een lekkere lunch. Ik ben echt zo gek op volkorencrackers met kaas, sla, komkommer en een ei.

jenniefromtheblog_weekinpictures25f
7 maanden bezig met mijn gezonde leefstijl en mijn broeken worden nu veel te groot! Ik kan mijn broek nu uittrekken zonder hem los te maken, haha. Tijd voor een paar nieuwe broeken dus! En tijd dat die blokjesbuik van mij eens gaat komen. Het duurt zo lang ๐Ÿ™

jenniefromtheblog_weekinpictures25d
Maandag ging ik naar Paradiso voor het concert van The 1975. In het voorprogramma stond ‘Project Bongo’. Ik kende de band nog niet maar ze maken echt super leuke muziek! Ik heb meteen een aantal nummers opnieuw geluisterd toen ik thuis was.

jenniefromtheblog_weekinpictures25e
Jaaa, The 1975! Ik heb super lang uitgekeken naar dit concert. Ik vond het een hele leuke avond, alleen sommige nummers vond ik wat minder live. Maar de nummers die goed waren, waren ook รฉcht goed! Mocht je willen horen hoe het klonk dan kun je een video vinden op mijn Instagram.

Ik begon mijn Marktplaats-verkoop en dat verliep echt veel beter dan verwacht, maar ik schrok wel even. Ik zette de advertenties online, ging even wat in de keuken doen en toen ik een kwartier later terug kwam had ik al 200 e-mails ontvangen. Wow! Ik ben de afgelopen dagen super druk geweest met alles bij te houden maar het werd af en toe echt te veel. Ik kon niet op alle e-mails antwoorden, dus ik raad je ook in het vervolg aan om te bieden op de spullen in plaats van te mailen. Zo kan ik een beetje overzicht houden ๐Ÿ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures25b
Inmiddels zijn de eerste spulletjes verkocht en bezorgd bij de nieuwe eigenaresses. Binnenkort weer nieuwe advertenties online dus!


Ik word nu al twee weken lang iedere dag vanzelf wakker rond half 7, terwijl dat helemaal niet nodig is. Aan de ene kant vervelend maar aan de andere kant ook wel handig want dan kan ik al vroeg aan de slag met mijn blog en met mijn huiswerk.


Ik mocht maandag en dinsdag deze super coole trui lenen van mijn huisgenootje Janneke. Zij heeft de trui bij de Primark gekocht. Morgen ben ik trouwens aanwezig bij de opening van de Primark in Nijmegen. Laat je het mij weten in de reacties als jij er ook naartoe gaat?


Mijn aanwinsten van de markt. Voor maar drie euro ๐Ÿ˜€


Selfie met mijn nieuwe ketting van de New Look

jenniefromtheblog_weekinpictures25g
Ik ging met Monica sporten en na afloop maakten we een heerlijk toetje. Aardbeien met chocomousse en slagroom ๐Ÿ™‚


Ik word helemaal vrolijk van mijn nepbloemen in huis. Ze hebben de perfecte kleur!


Over een tijdje ga ik shoppen voor mijn nieuwe lente/zomergarderobe en ik ging deze week stiekem al wat dingetjes passen bij de ZARA. Deze jas vind ik zo mooi! Ik draag een jurkje met hartjesprint (het lijkt op panterprint) met een witte top erover. Het was maar een uitprobeersel, maar ik vond het eigenlijk wel heel leuk staan.


Voedsel om een lange treinreis te overleven ๐Ÿ˜€


Gisteren checkte ik in bij Hotel van der Valk in Assen. Ik mocht hier een nachtje blijven en genieten van de heerlijke kamer met bad, sauna en stoomcabine. Hier komt deze week een verslag van op mijn blog.


Lekker in het bubbelbad met een glas champagne en de Rituals producten die ik van ilovefashionbloggers kreeg. Deze week dus een uitgebreid verslag, maar ik kan alvast verklappen dat ik een heerlijke overnachting heb gehad. Maar dat kan ook haast niet anders met zo’n luxe kamer ๐Ÿ˜€

Ik schrijf deze My week in pictures nu vanuit het hotel. Dadelijk klap ik mijn laptop dicht en dan stap ik in de auto voor de terugreis. Het is een rit van 2,5 uur maar dat vind ik niet zo erg. Lekker in het zonnetje rijden met de muziek aan en de ramen open! Fijne zondag!

55 thoughts on “My week in pictures #25”

  1. Ahhh ik wist niet dat the 1975 in Paradiso optrad.. :'( Volgende keer dat ze weer in de buurt zijn, ga ik zeker!
    Die jas van Zara is echt heel erg leuk ๐Ÿ™‚

  2. Altijd leuk om al die foto’s te bekijken! Je bent echt super goed bezig met sporten, niet normaal hoe goed jij dat kan volhouden! Ik vind ook dat die blokjesbuik mag komen haha.
    Morgen ben ik ook bij de opening van Primark Nijmegen, gezellig! Liefs, Jaimie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.