My week in pictures #26

Wow, dit was denk ik de drukste week uit mijn leven ooit! Ik ben vrijwel iedere dag van 08:00 tot 21:30 van huis geweest, ik heb voornamelijk geleefd op voedsel dat op stations te koop is en ik heb heel erg veel gerend. Ik heb zoveel leuke en verschillende dingen gedaan deze week.. dus dat levert weer een leuke My week in pictures op. Ik zou zeggen: pak er een glas drinken bij, want deze week is ‘ie wat langer dan normaal!

primark nijmegen
Maandagochtend ging de wekker om 6 uur, want om 9 uur werd ik verwacht bij de opening van de Primark in Nijmegen. We werden verwelkomd met een ontbijtje en daarna mochten we voor 50 euro shoppen in de nieuwe winkel.

jenniefromtheblog_weekinpictures26a
Met kleine oogjes en vol enthousiasme richting de Primark. We verzamelden met ongeveer 10 bloggers op het station.

jenniefromtheblog_weekinpictures26g
Het ontbijt bij de Primark. Er was zoals je kunt zien echt van alles! Ik had ‘s ochtends in alle haast nog niet veel kunnen eten dus dit kwam goed uit. Ik ging voor een croissantje, een stukje stokbrood met ham en een mini chocolademuffin.

primark nijmegen
Met een heleboel bloggers gingen we de Primark in en met z’n vieren kwamen we er weer uit 😀 Buiten kon je een polaroidfoto laten maken. Lizzy, Sarah, Sharon en ik hebben er meteen vier laten maken! Oh, en ik ben nog met een omaatje samen op de foto geweest. Haar vriendin/zus(?)wilde niet samen met haar op de foto dus toen ben ik bijgesprongen.

jenniefromtheblog_weekinpictures26f
Daarna gingen we met z’n vieren smoothies drinken bij La Place.

primark sportbroekje
Een van mijn aanwinsten van die ochtend: dit neon-roze sportbroekje. Hier kun je de rest van mijn aanwinsten zien.

jenniefromtheblog_weekinpictures26b
Dinsdag zat ik van ‘s ochtends vroeg tot 20:00u ‘s avonds op school.. Brainstormen!

jennie fashionista magazine
Deze week kwam de nieuwe Fashionista magazine uit en ik sta er in! Twee hele pagina’s voor mezelf.. hoe tof 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures26c
En ik spotte mezelf ook nog op de allereerste pagina!

ontbijt op bed
Op woensdag ging de wekker weer mega vroeg. Toen dacht ik even terug aan mijn weekendje in Assen. Daar had ik het even veel beter bekeken 🙂 Maar gelukkig ging de wekker wel weer voor iets leuks.

jenniefromtheblog_weekinpictures26d
Ik had een afspraak met Berna en Jessy, de camerameiden van Fashionista TV, want we gingen opnames maken voor het YouTube-kanaal van Fashionsta.

size zero behandeling
Ik testte Size Zero, een nieuw concept in Nederland. Er werd gezegd dat ik na 45 minuten naar buiten zou lopen met een strakker lichaam. Of het heeft geholpen en hoe het allemaal werkt kun je binnenkort in de video zien!

jenniefromtheblog_weekinpictures26e
Na de opnames ging ik snel thuis mijn spullen droppen, door naar een afspraak in de stad en daarna weer door naar een afspraak met vriendinnen. We haalden rosébier en Subway broodjes en gingen gezellig picknicken in het park aan het water.

jenniefromtheblog_weekinpictures26h
Donderdag zat ik de hele dag op school en daarna ben ik de trein ingestapt naar Hoofddorp. We kwamen met de bloggers van Blogtoday bij elkaar bij Sanoma voor een presentatie en een borrel. Daarna gauw naar huis en mijn bed in.

Processed with VSCOcam with p5 preset
Vrijdagochtend was ik alweer vroeg op weg naar Hoofddorp met Xenia. Ik had net zo goed bij Sanoma kunnen blijven slapen! Toen we op Schiphol moesten overstappen zagen we deze auto. Degene die de leukste foto met deze auto tweet maakt kans op een weekendje reizen met deze auto. We kregen al een tweet terug dat ze onze foto leuk vonden, dus hopelijk winnen we! Daarna moesten Xenia en ik verder met de sprinter richting Hoofddorp, maar we zijn per ongeluk de verkeerde trein in gestapt. We snapten er echt niks van. We hadden goed gekeken maar blijkbaar zaten we in de intercity richting Vlissingen..

jenniefromtheblog_weekinpictures26m
Uiteindelijk kwamen we een half uur te laat aan bij Sanoma. We hadden een gezellige dag met Fashionista magazine. Met alle Angels (behalve Martje, die zit in Curacao) hebben we een kleine vergadering gehad, workshops gedaan en we hebben een video opgenomen. Het was een super gezellige dag!

opnames FashionistaTV
Video opnames voor FashionistaTV!

jenniefromtheblog_weekinpictures26j
Een Rimmel make-up workshop. Leuk om elkaar eens allemaal zonder make-up te zien, haha!


Ik ben nu al een paar keer op de redactie van Fashionista geweest en iedere keer zag ik deze levensgrote Harry Styles staan. Dit keer kon ik het niet laten om met hem op de foto te gaan 😀 Na deze gezellige dag moest ik rennen naar mijn trein, want het was al laat en ik moest nog helemaal naar Valkenswaard (een reis van 3 uur).

kat Percy
Knuffelen met Percy

jenniefromtheblog_weekinpictures26k
Mijn zus Ingrid was woensdag jarig. Gisteren waren we allemaal weer in Valkenswaard dus toen aten we chocoladebollen. Met mango. Misschien een gekke combi, maar ik wilde het proberen omdat mijn combi van laatst (mango met chocolademousse) zo’n groot succes was. Dit was ook erg lekker!


Mijn nieuwe ketting van de New Look.

jenniefromtheblog_weekinpictures26l
Verder heb ik gisteren de hele dag aan school gewerkt. Ik moest nog wat verslagen en een folder afmaken. Dit is nog niet de eindversie trouwens, ik moet hem nog even checken op foutjes.

Gisterenavond ben ik gaan fonduen bij mijn vader en daarna moest ik weer verder met schoolwerk. En vandaag weer.. Saai! Ik hoop dat jullie wel een fijne zondag hebben!

66 thoughts on “My week in pictures #26”

  1. Oeh, het ziet er inderdaad uit als een superdrukke maar wel ontzettend leuke week! Ik vind die foto bij die auto echt heel leuk bedacht haha, zou tof zijn als jullie winnen! En dat broodje Subway ziet er ook heerlijk uit zeg, het was afgelopen week ook echt perfect weer om te picknicken. 🙂
    Succes met je schoolwerk vandaag!

  2. Dat ziet er weer uit als een leuk, maar inderdaad erg druk weekje! Wat is Percy een leukie! Ik ben benieuwd hoe die hele constructie werkt, en of je ook echt verschil merkt in je lichaam! Zou wel heel makkelijk zijn voor ons vrouwen, hihi. Geen uren sportschool meer, maar gewoon even aan een apparaat voor onze abs! Droomwereld! Fijne zondag! Liefs, Stella.

  3. Ahww hele leuke foto’s! Wat schattig ook dat je met een omaatje op de foto ging, haha, die zal er vast met een glimlach op terug kijken! En, lekker hoor die chocolade bollen! Fijne zondag!

  4. Die ketting van New Look is echt zo mooi! En super leuk dat je in de Fashionista staat èn dat er ook nog eens een video online komt op hun kanaal, ben heel benieuwd!

    x

  5. Wat leuk om te zien. Martje is de dochter van mijn tandarts en ik ken haar via-via, ze komt uit hetzelfde dorp als ik. Grappig om te zien dat jij haar via Fashionista kent! Het ziet er uit alsof je een hele toffe week hebt gehad 🙂

  6. Hahaha dat apparaat op je buik, dat ziet er grappig uit! Ben benieuwd naar het artikel 🙂 En woehoe eindelijk de Primark in Nijmegen! Ik stond maandag ook meteen klaar om m’n slag te slaan daar haha! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.