My week in pictures #28


Zoals je hierboven kunt zien had ik deze week enorm veel last van studieontwijkend gedrag. Ik had op maandag, dinsdag en woensdag tentamens en ik vond het echt moeilijk om me er toe te zetten. De stof was voor alle drie de tentamens niet super veel dus daarom dacht ik iedere keer “oh, ik doe dat straks wel eventjes”. Pff!

weekinpictures_28b
Maandagochtend strandde mijn tram toen ik op weg was naar mijn tentamen. Altijd weer op de verkeerde momenten.. Ik moest nog vier haltes en toen was er een wisselstoring. Ik ben snel uitgestapt en ben gaan sprinten als een gek. Ik kwam helemaal uitgeput bij mijn tentamen aan maar ik heb gelukkig wel een 6 gehaald 😀


Deze foto maakte ik ongeveer drie jaar geleden en ik zie hem nu nog steeds super vaak op Tumblr voorbij komen. Ik baal echt dat ik er nooit mijn naam op heb gezet..

weekinpictures_28a
Gad-ver-damme. Ik haalde de beef teriyaki maaltijdsalade van de Albert Heijn en ik vond hem echt ZO ranzig! Zelfs met mandarijntjes uit blik en een stokbroodje was het niet meer te redden, bah. Ik vraag me nu af.. Ben jij of ken jij iemand die dit wel lekker vindt?

weekinpictures_28g
Dinsdag ging ik na mijn tentamen de markt op om fruit te halen.


Zodat ik weer lekker smoothies kon maken deze week 🙂

weekinpictures_28h
Na die ranzige maaltijdsalade van maandag wilde ik op dinsdag even weer echt iets goeds eten. Ik ging voor kip siam.


Woensdag was mijn laatste tentamen en nu heb ik vakantie! Deze week is de hertentamenweek maar ik heb geen hertentamens dus ik ben vrij 🙂 En daar achteraan komt meteen de meivakantie.


Om het te vieren ging ik eerst sporten en daarna lekker in bad Friends with benefits kijken. Mét chocomousse en aardbeien 🙂


Voor onderweg!

bijenkorf_virtuele_paskamer4
Donderdag ging ik voor Fashionista de virtuele paskamer bij de Bijenkorf testen. Je kunt mijn verslag erover hier lezen.


En daarna ging ik met Xenia van Fashionista door naar de persopening van de Forever21.

weekinpictures_28i
We love it 😀 #forever21amsterdam

weekinpictures_28l
Na al die jaren heb ik eindelijk mijn grote voorbeeld Yara ontmoet, ze is zo leuk!! 🙂

weekinpictures_28j
Kleding passen met Xeen! De bloemetjeskimono is mee naar huis gegaan.

weekinpictures_28k
Xenia deed meteen een shoplog in de trein met kranten als achtergrond, heel professioneel haha 😀


Mijn nieuwe armband van Jane Norman (V&D) is echt prachtig.

weekinpictures_28m
Anderhalf uur in bad hield ik niet vol dus ik keek het laatste deel van Friends with benefits in de trein. Met een Kinderbueno. Ik heb echt veel gezondigd deze week 🙂

bloglovin
35oo volgers op Bloglovin, wow!


Toen ik weer in Valkenswaard was vond ik een paashaas en een surprise ei op mijn bed, zo lief van mama 🙂

weekinpictures_28e
Mijn zus Ingrid had op school kaartjes voor Paaspop gewonnen omdat ze een project als beste had afgerond. Ze had kaartjes gekregen voor alle drie de dagen + de camping maar we hadden niet zo’n zin om in de kou te slapen. Dus we gingen gisteren gewoon gezellig een dagje!

weekinpictures_28p
We gingen daar onder andere naar het optreden van De Jeugd Van Tegenwoordig. Mijn zus hoorde iemand zeggen: “hee dat is Jennie from the Blog!” maar dat vertelde ze pas later tegen me. Wie was dat? 😀 De volgende keer mag je me gerust tegenhouden!

weekinpictures_28q
Het leukste optreden vond ik dat van La Pegatina, een spaanse band. Ze speelden heel veel vrolijke liedjes en ze deden spelletjes met het publiek. Ik heb echt zo hard gelachen tijdens dat optreden. Van helemaal achteraan de zaal werd een bal het publiek in gegooid – je ziet hem op de foto vliegen – en die bal moest naar voren toegebracht worden. Op het podium stonden de mannen van La Pegatina klaar met een super groot basketbal-net om de bal op te vangen. Toen de bal het net in ging ging iedereen echt helemaal los, het was zo leuk.

weekinpictures_28o
Een saampie!

weekinpictures_28z
Ik ben de hele week op zoek geweest naar kleine speelgoeddino’s voor een DIY. Via Twitter hoorde ik van jullie dat ik daarvoor bij de Action moest zijn, maar daar vond ik alleen deze mega dino :p Uiteindelijk heb ik ze gevonden en vandaag ben ik druk bezig met de DIY die morgen online komt!

Fijne paasdagen nog!

40 thoughts on “My week in pictures #28”

 1. Wat een superleuk overzichtje van je week! Je hebt zo te zien ook erg lekker gegeten, die gebakken avocado lijkt me echt lekker! En dat flesje water met fruit ziet er ook goed uit, leuk idee, lijkt me erg lekker!

 2. Jammer van de foto met het ijshoorntje! Maar wij weten nu wel dat hij van jou komt 😉
  Verder leuke foto’s! Ik ben gister naar de F21 geweest en vond het geweldig! Ben benieuwd naar de diy!

 3. Ziet er uit als een leuke week! Gaaf dat je bij de opening van de Forever21 was, ik kan niet wachten om erheen te gaan! En ik ben heel benieuwd naar je DIY, stiekem denk ik dat ik weet wat je gaat maken 😀 Liefs, Nicole

 4. Wat een leuke diary! En van die foto op tumblr: zond inderdaad, ik heb hem ook best vaak voorbij zien komen. Wel leuk om te weten wie hem heeft gemaakt.

  Ik ben benieuwd naar je DIY.

 5. Oh, het goeie ouwe soggen. I miss those days! Geniet er van! Leuk dat de JvT nog steeds zo groots is onder studenten. In mijn tijd gingen we helenaal los. Oh, wat klink ik oud.. Time flies too fast!!

 6. Uitstelgedrag.. Ik ken het nog van mijn studie, nachten lang door moeten werken om het op tijd af te hebben omdat ik te lui was om er eerder aan te beginnen.. Haha. Ik moet mezelf hard toespreken om dat in september niet weer te gaan doen als ik weer begin.
  Je hebt wel heerlijk gezondigd zeg! Lekker ❤️

 7. Je moet bij tumblr gewoon diegene erop wijzen dat de foto van jou is, en vragen of je de credits mag. Die krijg je altijd, mensen zijn heel sympathiek op tumblr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.