My week in pictures #29

jenniefromtheblog_weekinpictures29c
Zondag ging ik met Sjef wandelen en toen we weer thuis waren plofte hij meteen neer op zijn matje. Hij had helemaal geen zin meer om te spelen en hij wilde ook niet met mij op de foto, dus toen ging ik maar bij hem op de grond liggen in het zonnetje.

jenniefromtheblog_weekinpictures29a
Druk bezig met mijn eerste uitgebreide DIY! Heb je hem nog niet gezien? Kijk dan hier.

jenniefromtheblog_weekinpictures29b
Dit was mijn look voor Paaspop vorig weekend! Ik droeg mijn nieuwe ketting van Forever21, een oude top van Pull&Bear (die heb ik vorig jaar gekocht geloof ik), shorts met een panty, All Stars en een rood geblokte blouse om mijn middel geknoopt.

jenniefromtheblog_weekinpictures29d
De volgende dag was Sjef gelukkig wel weer blij. Heel erg blij 😀 Ik heb zo gelachen om zijn hoofd op deze foto.

jenniefromtheblog_weekinpictures29e
Woensdagochtend lag ik met knallende koppijn in bed.. Zo raar, want normaal heb ik echt nooit hoofdpijn. Ik ben sowieso vrijwel nooit ziek. ‘s Middags werd dit leuke pakketje bezorgd en dat maakte mijn dag al stukken beter. Van V&D heb ik een picknickset gekregen, super leuk! Er zaten ook nog een zonnebril en een fles prosecco bij maar die ben ik helemaal vergeten te fotograferen. De tas is trouwens een koeltas, echt super handig.

jenniefromtheblog_weekinpictures29f
‘s Avonds voelde ik me alweer een stuk beter en omdat ik me die dag zo nutteloos voelde besloot ik toch maar te gaan sporten.

jenniefromtheblog_weekinpictures29g
En de volgende dag voelde ik me weer zo goed dat ik nog een keer ging! En de volgende dag weer 😀 Ik vind het nog steeds zo raar dat ik van iemand die een hekel had aan sporten ben veranderd in iemand die nu vier, soms vijf keer per week sport. Maar ik ben echt blij dat het zo gelopen is want ik voel me zo veel beter nu.

jenniefromtheblog_weekinpictures29m
Ik zat in een nieuwe trein, zo eentje met een luxe bank. Ik zat zo lekker onderuit gezakt dat ik wel in slaap kon vallen.

jenniefromtheblog_weekinpictures29l
Ik vind mijn zelfgemaakte sleutelhangers echt leuk geworden!

jenniefromtheblog_weekinpictures29o
Ik had mijn lakens gewassen maar die waren ‘s avonds nog niet droog.. en ehh, deze studente heeft maar één set lakens 😀 Ik heb toen zelf maar een constructie gemaakt met mijn IKEA dekentje, mijn gewone deken zonder hoes en mijn fluffy deken. Tijd om een tweede set lakens aan te schaffen..

jenniefromtheblog_weekinpictures29n
Mijn uitvinding van de week: de kipsalon! En jullie vonden hem volgens mij ook allemaal erg lekker. Ik heb echt heel veel foto’s en berichtjes gehad van mensen die het gerecht ook hebben gemaakt. Heb je het nog niet geprobeerd? Zeker doen dan!

jenniefromtheblog_weekinpictures29p
Ik kocht deze fruitdrankjes van Hero met 4 euro korting. Best lekker, maar…

jenniefromtheblog_weekinpictures29q
Later op de dag kreeg ik ineens een of andere allergische reactie. Ik had dit nog nooit gehad en de rest van de dag heb ik geen andere dingen gegeten of gedronken dan normaal. Het enige andere wat ik had gedronken was zo’n fruitdrankje, heel raar. Ik heb ook geen andere crèmes of zo opgesmeerd. Ik heb nog eens gekeken naar de ingrediënten van het fruitdrankje en ik heb niks geks kunnen vinden, maar ik drink het voorlopig niet meer.

jenniefromtheblog_weekinpictures29h
Ik had wat dingen te vieren dit weekend dus ik nam een aantal donuts mee vanuit Rotterdam!

jenniefromtheblog_weekinpictures29i
En Sjef was jaloers 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures29r
Vrijdag kwam ik in een enorme stortbui terecht tijdens het autorijden. Ik wilde uit de auto stappen en naar de deur rennen maar dat ging nogal moeilijk met al mijn spullen. In het kleine stukje van de auto naar de voordeur ben ik echt zeiknat geworden en net op het moment dat ik de autodeur opende begon het ook nog eens te hagelen. Fijn!

jenniefromtheblog_weekinpictures29s
Op vrijdagavond vierden we de verjaardag van vriendinnetje Ana Sofia. Met oranje taart!

jenniefromtheblog_weekinpictures29j
Gisterenochtend werd ik uit mezelf al vroeg wakker en aangezien ik niet meer kon slapen besloot ik te gaan longboarden. Het was echt weer fijn, lekker in het zonnetje langs de weilanden. Ik ben uiteindelijk een uur op pad geweest en toen ik op een weg met strepen reed kon ik het niet laten om de hele weg te zigzaggen.

jenniefromtheblog_weekinpictures29k
‘s Middags ging ik naar Eindhoven met mijn vriendinnen om Koningsdag te vieren 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures29t
We vierden het eerst op het stadhuisplein waar dit grote kasteel stond. Daarna gingen we door naar Strijp en rond 10 uur ging ik weer terug naar huis. Ik was echt gesloopt na deze dag maar ik heb wel heerlijk gelongboard en gedanst!

Hoe heb jij Koningsdag gevierd?

46 thoughts on “My week in pictures #29”

 1. Hii Jennie,

  Ik vind je blog echt hartstikke leuk & inspirerend!! 😀
  Ik had een paar vraagjes hoop dat je daar antwoord wilt geven!!

  Ik hou erg van foto’s, dus daar had ik een vraagje over,
  hoe maak jij altijd de weeks foto’s in zo’n collage en dan in het midden tekst?
  is daarvoor een app of een site? want ik zelf zou het ook graag willen maken.
  En ik had nog een vraagje waar jij je sportschoenen vandaan hebt!! want die zijn echt super!!
  En mijn aller laatste vraag is, wat voor opleiding doe jij? want ik wil zelf ook graag de creatieve kant op en regelen enzo hahaha!! Je hebt hartstikke veel talent en ga ervoor al mee door 🙂

  Liefs, ♥♥ Birke

  1. Hee Birke! Dankjewel, heel lief en natuurlijk super leuk om te lezen! 🙂 De collages maak ik met Photoshop. Met de app instapicframe zou je het denk ik ook kunnen doen. Mijn sportschoenen heb ik van een website die nu niet meer bestaat.. Het is ook al een oude collectie Nike’s. Misschien even op Marktplaats of Ebay kijken? Ik studeer HBO Communicatie aan de hogeschool in Rotterdam. Volgende week komt er een update online met welke vakken ik tot nu toe heb gehad en wat we daarbij allemaal moesten doen! 🙂 liefs, Jennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.