My week in pictures #30

jenniefromtheblog_weekinpictures30a
Deze week ging ik eindelijk weer nieuwe broeken kopen! Ik had nog maar twee broeken die ik steeds afwisselde en ik werd er helemaal gek van. Ik kocht de broek die je op de foto ziet en een donkergrijze skinny jeans. Deze croptop kwam ik tegen in de winkel en omdat ik twijfelde vroeg ik op Instagram om jullie hulp. Jullie zeiden allemaal ‘yay!’ dus ik heb hem meegenomen. Dit was in de ZARA trouwens.

jenniefromtheblog_weekinpictures30b
Zondag begon ik de dag met een lekker ontbijtje. Cornflakes en fruit, de beste combinatie om je dag mee te beginnen.

jenniefromtheblog_weekinpictures30c
Daarna ging ik naar het voetbalveld want mijn nichtje Zoë had haar kampioenswedstrijd. Ze hadden gewonnen!

jenniefromtheblog_weekinpictures30d
Ik was van vrijdag tot dinsdag in Valkenswaard en omdat ik nog geen plannen voor maandag had besloot ik te gaan sporten bij de Fitforfree in Eindhoven. Normaal sport ik altijd bij de vestiging in Rotterdam. Het was wel even reizen (een half uur met de bus) maar aangezien ik toch niets anders te doen had vond ik dat niet erg. Ik vind de vestiging in Eindhoven veel fijner dan die in Rotterdam!

jenniefromtheblog_weekinpictures30e
Na mijn training ging ik meteen door naar de Primark in Eindhoven om cadeautjes te halen voor Zoë, want ‘s avonds hadden we een surpriseparty voor haar. Ze vertrekt woensdag namelijk naar Griekenland voor haar stage en ze is binnenkort jarig.

jenniefromtheblog_weekinpictures30f
Met mijn sportoutfit en een tas vol cadeaus!

jenniefromtheblog

jenniefromtheblog_weekinpictures30g
Dit is uiteindelijk het cadeaupakket geworden: een strandtas, een tasje waar je je natte bikini in kunt doen, een bellenblaaspistool, een telefoonhoesje, een wegwerpcamera en een ketting met een wensbotje.

jenniefromtheblog_weekinpictures30h
‘s Avonds verzamelden we om 8 uur bij Zoë’s favoriete café voor de surpriseparty. We waren met familieleden, vrienden, collega’s en teamgenoten van Zoë. Rond half 9 kwam ze binnen met een vriendin die haar had meegelokt en gelukkig was het een grote verrassing voor haar! Ze vond het erg leuk en we hebben met z’n allen veel lol gehad tot ‘s avonds laat. Hierboven zie je een foto met mijn familie 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures30i
Sinds een tijdje staan deze grote lelijke bloempotten op een aantal plekken in Valkenswaard en mijn zus Ingrid en ik besloten om na de surpriseparty een foto op een van die potten te maken. Ik zette mijn telefoon op een fiets, deed de timer aan en rende naar de pot om er op te springen, maar dat ging niet zo soepel als ik had gedacht..

jenniefromtheblog_weekinpictures30j
Deze foto is gemaakt tijdens de opening van de Forever21 in Amsterdam. Ik ontmoette daar Yara van Thischicksgotstyle / Chapter Friday. Ik ben al jaren enorm fan van haar dus het was super leuk om haar te ontmoeten!

jenniefromtheblog_weekinpictures30k
Wentelteefjes, zo lekker!!

jenniefromtheblog_weekinpictures30l
Dinsdag ging ik longboarden met Mei Siu. We hebben een behoorlijk stuk afgelegd en onderweg een ijsje gegeten. Op de terugweg begon het ineens super hard te regenen maar gelukkig waren we in de buurt van een bushalte. Het was super gezellig! Toen ik thuis kwam had ik wel bilspierpijn. Vergeet die squats.. longboarden is leuker!

jenniefromtheblog_weekinpictures30n
Ik ging met mama naar de Action en daar vonden we dit leuke hondenspeeltje, haha 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures30m
Op woensdagochtend ging ik naar Sickboards in Den Haag om mijn nieuwe longboard te halen. Er waren echt super veel boards daar en het was daarom ook lastig kiezen. Na veel proberen ben ik met het perfecte board naar huis gegaan!

jenniefromtheblog_weekinpictures30o
Op woensdag was het precies 10 jaar geleden dat de film Mean Girls uitkwam. De bekende quote “On wednesdays we wear pink” paste hier perfect bij, dus ik droeg mijn nieuwe roze/oranje trui.

jenniefromtheblog_weekinpictures30p
Donderdagochtend ging ik naar de V&D om een nieuwe outfit samen te stellen.

jenniefromtheblog_weekinpictures30q
Oh my… een mega grote verpakking Kinderbueno’s.. Ik heb de verleiding weerstaan!

jenniefromtheblog_weekinpictures30r
‘s Middags fotografeerde Kim mijn nieuwe look voor de V&D en daarna gingen we longboarden bij de Kralingse Plas in Rotterdam. Het is daar zo mooi! Deze foto doet me een beetje denken aan de skyline van New York. Het was echt een perfecte eerste tocht met mijn nieuwe board.

jenniefromtheblog_weekinpictures30s
‘s Avonds gingen we Pokémon stadium spelen op de Nintendo64.

jenniefromtheblog_weekinpictures30t
De minigames heb ik echt al zo vaak gespeeld maar ze blijven leuk. Dit spelletje hierboven is één van mijn favorieten. Je moet bij de onderste loopband spullen verzamelen en die moet je naar de overkant brengen, zonder de egels te raken want dan ben je al je spullen weer kwijt. Kim en ik speelden tegen de computers op level extreme en dat was soms nog best lastig.. Het was een spannend toernooi!

jenniefromtheblog_weekinpictures30u
Vrijdag was ik in de Bijenkorf en toen zag ik mijn droomschoenen staan.. Ik was er al verliefd op toen ik ze alleen nog maar op foto’s gezien had en nu had ik ze gewoon in mijn handen! Ik ging ze passen en ze lopen echt heerlijk. Ik krijg ze maar niet uit mijn hoofd!

jenniefromtheblog_weekinpictures30v
Dit weekend zou ik een weekendje weg gaan naar een camping in Susteren (Hommelheide) met papa, zijn vriendin en mijn zus. Papa en zijn vriendin waren er vrijdag al naartoe gegaan en Ingrid en ik zouden zaterdagochtend er naartoe rijden, maar papa belde dat we niet hoefden te komen. Blijkbaar was het een hele saaie camping met slechte voorzieningen, dus we gingen wat anders doen. We reden eerst richting Valkenburg voor een korte wandeling in de bergen en daarna gingen we lekker in het zonnetje op een terras zitten. ‘s Avonds aten we bij een kiprestaurant en daarna stapten we weer in de auto.

jenniefromtheblog_weekinpictures30w
We reden door naar de bioscoop in het kleine plaatsje Echt. Het was een super leuke bioscoop, heel anders dan de Pathé.

jenniefromtheblog_weekinpictures30x
We gingen naar The amazing spider man 2, echt een hele leuke film. Daarna reden we weer richting huis en toen ben ik meteen mijn bed in gedoken want ik was super moe!

Wat heb jij allemaal voor leuke dingen gedaan in de meivakantie?

54 thoughts on “My week in pictures #30”

  1. Zo te zien een fijne en leuke week heb je achter de rug. Die bloempotten heb ik ook zien staan ik vind ze ook ontzettend lelijk! Die oranje/roze trui staat je heel leuk! Mooie foto bij de kralingse plas!

    Liefs, Jet

  2. Jeetje, jij hebt echt zeeeeeeeën van vrije tijd, wat heerlijk! Komt zeker door de meivakantie? (Doet de uni niet aan buhh.) Je gaat echt vet goed met sporten btw hè!? Respect!

    1. Haha, deze week had ik wel veel vrije tijd ja 🙂 Normaal niet hoor, ik ben altijd mega druk, hard aan het werken zodat ik tijd heb om te sporten en met vrienden af te spreken! En ja, het gaat super goed met mijn nieuwe leefstijl. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.