My week in pictures #32

Deze week was een beetje een gekke week. Onze hond Sjef is deze week ingeslapen en dat heeft mijn week, mijn humeur en mijn hoofd even helemaal op z’n kop gezet. Daarom dit keer een vrij korte versie van de My week in pictures, want ik ben door wat er gebeurd is vergeten foto’s te maken en ik heb veel binnen gezeten omdat ik moe en verdrietig was. De komende week heb ik weer een hoop leuke dingen op de planning staan, fijn als afleiding en dat zorgt voor weer een leuke, volle week in pictures volgende zondag. Ik kijk er naar uit!


Zondag gingen we met de hele familie bij de vriendin van mijn vader thuis barbecuen. Het was helemaal niet zo’n lekker weer, maar dat maakte niet uit. De barbecue stond in het tuinhuisje en wij hebben gezellig binnen met z’n allen gegeten en gekletst.


Dit was de outfit die ik droeg: mijn nieuwe jeans van ZARA, witte top van New Look, blouse van Frontrowshop, witte All Stars en mijn Versace tas.


Maandagochtend stond ik vrolijk op. Ik werd namelijk geïnterviewd voor Rondom Valkenswaard, een blad dat in Valkenwaard en omstreken uitgegeven wordt. Het blad wordt in juni bezorgd dus dan zal ik foto’s plaatsen van het artikel. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat!

jenniefromtheblog_weekinpictures32a
Maandagavond was ik weer terug in Rotterdam. Ik heb nog steeds iedere avond mijn kerstverlichting aan, zo gezellig is het! Dinsdag bracht ik de hele dag op school door. ‘s Avonds belde mama mij met het slechte nieuws.

jenniefromtheblog_weekinpictures32b
Woensdagochtend ging ik weer van Valkenswaard naar Rotterdam omdat ik nog op de foto moest voor het interview in Rondom Valkenswaard. Dat was best lastig, vrolijk op de foto gaan terwijl ik me van binnen verdrietig voelde. Volgens mij zijn de foto’s wel heel leuk geworden gelukkig. De foto’s werden op de plek die je hierboven ziet gemaakt, een hoekje in de kamer waar mijn zus en ik samen slapen in het weekend.

jenniefromtheblog_weekinpictures32c
En na de fotoshoot ging ik weer terug naar Rotterdam. ‘Even’ op en neer dus! Het is ongeveer 1 uur en 45 minuten reizen van Valkenswaard naar Rotterdam dus ik ging een beetje huiswerk maken.


Donderdag ging ik langs bij Sanoma om wat te kletsen over mijn stageplek 🙂 Daar vertel ik later meer over! Ik droeg deze week trouwens mijn bobby’s voor het eerst. Ze lopen heerlijk!

jenniefromtheblog_weekinpictures32d
Geen idee waar het vandaan kwam, maar ik had daarna ineens super veel zin in een broodje ham. Gelukkig kwam ik langs een La Place op het station dus ik nam een lekker broodje mee naar huis.


Er werd een super groot pakket bij mij thuis bezorgd. Ik paste zelfs in de doos!

jenniefromtheblog_weekinpictures32e
Donderdag bracht ik op school door. Het was super lekker weer dus we gingen op het dakterras van school werken.


Vrijdag ging ik wéér richting Valkenswaard (ik blijf aan het reizen 😀 ). Ik keek Drive met Ryan Gosling in de trein. Bij het heftige stuk heb ik hem maar even afgezet..

jenniefromtheblog_weekinpictures32f
Ik had m’n longboard meegenomen omdat het goed weer was dit weekend. Vrijdagavond gingen mijn zus en ik een klein rondje rijden.

jenniefromtheblog_weekinpictures32g
Want gisteren gingen we voor een grote ronde! We reden echt een flink stuk door een hele mooie heide.

jenniefromtheblog_weekinpictures32i
Dit was een groot meer met heeel veel kikkers er in. Die kwamen we onderweg tegen.


Hierboven zie je een korte video van onze tocht 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures32j
En daarna gingen we (weer) barbecuen. Met marshmallows als afsluiter!

Deze week was dus wat minder voor mij helaas.. op een paar hele leuke dingen na. Ik hoop dat jullie wel een hele fijne week hebben gehad!

51 thoughts on “My week in pictures #32”

 1. Ah, sterkte Jennie! Gelukkig heb je ook veel leuke dingen gedaan deze week, zoals die longboardtocht, dat lijkt me zo gaaf! Het lijkt me echt leuk om dat goed te kunnen, en om dan inderdaad lekker door het bos te rijden ofzo. En oeh, die marshmallow zien er heel erg goed uit!

 2. wat naar van sjef, sterkte 🙁 veel afleiding zoeken is inderdaad het beste wat je kunt doen! ziet er desondanks nog uit als een fijne week – wat een leuk filmpje! nu krijg ik ook weer longboard kriebels 🙂
  xo, cheyenne

 3. Sterkte met het verlies van Sjef 🙁 Desondanks heb je wel leuke dingen gedaan, maar ik snap wel dat het soms wel erg moeilijk was om blij te doen!

 4. Noo dat meen je niet 🙁 Wat een moeilijke tijd, als ik aan je lieve hondje denk dan zie ik weer de ‘lachende’ foto’s voor mij, de vrolijkheid straalde van Sjef af. Denk goed aan jezelf en fijn dat je de komende tijd wat afleiding hebt. Ik moest echt hardop lachen van de foto van jou in de grote doos, leuk gedaan! Veel liefs en geniet van deze dag, Xx

 5. Ahw, wat rot! Wij hebben vorig jaar onze Golden Retriever in moeten laten slapen, het voelt heel leeg de dagen erna, meh. Probeer wat afleiding te zoeken en lekker van het weer te genieten (ook al denk je er onbewust toch aan) en hou de gedachte dat het waarschijnlijk het beste voor hem is geweest. Dat hielp bij mij heel erg. Veel sterkte Jennie, een digitale knuf!

 6. Oh nooo wat vreselijk van je hond 🙁 toen ik het las schrok ik echt heel erg, alle fotos met je hond waren zo lief en vrolijk. Heel veel sterkte meid!
  Liefs,
  Eline

 7. Ik vind het heel erg van je hond. Toen ik het las schrok ik ontzettend ik wens je veel sterkte toe!
  Gelukkig heb je zo te zien wel er een leuke week van kunnen maken! Ik vind je bobby’s je heel leuk staan. En leuk dat je nog kerstverlichting hebt hangen!

  Liefs, Jet

 8. Jeetje Jennie, wat rot van Sjef. Heb sinds begin van het jaar zelf een hond en zou me nu al niet meer zonder hem voor kunnen stellen, dus ik kan me niet voorstellen hoe het voor jou nu is. Ik hoop dat je steun kunt vinden bij anderen en/of veel afleiding bij leuke dingen. Heel veel sterkte. <3 Voor de rest leuke foto's! Ik vind het altijd tof om je foto's te zien van het longboarden. Krijg dan ook altijd zin om dat een keer te gaan doen.

 9. Sterkte Jennie <3 Ik heb veel over Sef gelezen en het leek me zo'n lieve hond! Ik heb zelf ook een hond, dus ik kan me heel goed voorstellen hoe het voelt. Gelukkig was de rest van je week wel leuk, ondanks dat je je soms verdrietig voelde 🙂
  Liefs

 10. Ah, wat rot van Sjef <3 Heel veel sterkte lieve Jennie! Gelukkig heb je voor de rest nog een drukke week gehad. Hopelijk voel je je snel weer beter! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.