My week in pictures #33

jenniefromtheblog_weekinpictures33a
Zondag had ik een fotoshoot met de meiden van The Girls Behind The Camera omdat ik een tijdje geleden de winactie op hun blog gewonnen had. Ik moest twee outfits meenemen zodat Silvy en Jamie beiden een outfit konden fotograferen. De locaties waren echt super tof. Hier stonden hele mooie oude stoelen buiten!

jenniefromtheblog_weekinpictures33b
Na de eerste outfit gingen we lunchen. We gingen allemaal voor pannenkoeken, lekker!

jenniefromtheblog_weekinpictures33c
Daarna spotten Jamie en Silvy een of ander verlaten oud gebouw en ze besloten dat we daar gingen shooten. We konden er helaas niet in (deze foto is van buiten af door de tralies heen gemaakt) maar…

jenniefromtheblog_weekinpictures33d
..we konden er wel Γ³p!

jenniefromtheblog_weekinpictures33f
De tweede outfitfoto’s maakten we dus op het dak, heel tof πŸ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures33g
‘s Avonds ging ik met vriendin Ana Sofia een ijsje eten. Natuurlijk ging ik weer voor straciatella, chocolade en sinaasappel.

jenniefromtheblog_weekinpictures33e
Maandag ging ik naar de V&D voor mijn nieuwe outfitpost (die komt vrijdag online) en daar haalde ik deze top en ketting. Ik ben inmiddels helemaal verliefd op de ketting.

jenniefromtheblog_weekinpictures33h
Op dinsdagochtend werkte ik hard door zodat ik ‘s middags lekker van het zonnetje kon genieten. Ik ging met twee vriendinnetjes naar het Museumpark in Rotterdam en zij hadden ook weer vriendinnen meegenomen. En fruit en ijsjes πŸ˜€

jenniefromtheblog_weekinpictures33i
Het zonnetje scheen echt super lekker en ik lag tussen de bloemetjes, heerlijk.

jenniefromtheblog_weekinpictures33j
En we hadden watermeloen van de markt, echt lekker. Rond vijf uur kwamen er heel veel wolken dus ik ging wat eerder dan verwacht naar huis.

jenniefromtheblog_weekinpictures33k
‘s Avonds ging ik met mijn huisgenootjes bij Soep de Joer eten, dat is nieuw in Rotterdam. Iedere dinsdagavond kun je daar soep met brood eten voor €3,50. Het was een heel lekker soepje dus ik ga zeker nog een keertje binnenkort.

jenniefromtheblog_weekinpictures33l
Woensdag ging ik naar Eindhoven om mijn tattoo te laten zetten. Ik was door de spanning helemaal vergeten daar foto’s te maken! De foto die ik eerder postte was per ongeluk in spiegelbeeld trouwens. Hij zit aan de kant die je op de foto ziet. Heel stom, maar omdat ik mezelf altijd zo in de spiegel zie dacht ik dat ik hem goed had gepost, lekker slim πŸ˜€ Iedereen kijkt nu automatisch naar mijn andere schouder wanneer ze vragen om mijn tattoo.

jenniefromtheblog_weekinpictures33m
Ik moest wel lachen om het kaartje dat ik meekreeg over de verzorging van mijn tattoo. Echt typisch Brabants weer: “niet krabben verdomme!!!”

jenniefromtheblog_weekinpictures33n
Donderdag begon ik de dag met een lekkere smoothie. En ik heb deze week weer eens mijn zwarte All Stars aangehad, weer eens wat anders dan altijd maar die witte.

jenniefromtheblog_weekinpictures33p
‘s Avonds ruimde ik mijn kamer op. De kerstverlichting hangt nog steeds!

jenniefromtheblog_weekinpictures33o
De hele week zie ik al reclames van Roy Donders zijn juichpak voorbij komen op mijn blog. Hi-la-risch.

jenniefromtheblog_weekinpictures33t
Op donderdagavond ging ik Nintendo’en met Monica en Janneke, de minigames van PokΓ©mon stadium weer.

jenniefromtheblog_weekinpictures33q
En daarna speelde ik Stef Stuntpiloot met Sofia, Cynthia en Jimmy. De verliezer moest iedere keer tequila shotten.. zo ranzig.

jenniefromtheblog_weekinpictures33r
Daarna gingen we uit! Het was echt een super grappige avond. We kwamen Tijl en Ruben van de Lama’s tegen in een club in Rotterdam, deden een pinguinquiz en aan het einde van de avond zagen we een meisje midden op straat plassen, zo raar. Hierboven zie je Cynthia, Sofia en ik in club Bed. Wie die jongen is weten we niet.

jenniefromtheblog_weekinpictures33u
Vrijdag was ik een beetje brak en ‘s avonds had ik daarom nog niet echt honger. Ik besloot bananenpannenkoekjes met aardbeien te eten en ik had samen met Monica een Nintendo-avond, alweer.

jenniefromtheblog_weekinpictures33v
Mijn nieuwe fijne trui. Perfect voor de brakke vrijdag.

jenniefromtheblog_weekinpictures33x
Gisteren ging ik naar het ilovefashionbloggers event in Rotterdam. Tijdens het event kon je vragen stellen aan Negin, Yara en Linda. De vragen gingen vooral over hoe je met je blog kunt groeien, erg leerzaam dus!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Na het stellen van de vragen was er de mogelijkheid om te netwerken met een aantal bedrijven en andere bloggers. Met prachtig uitzicht op de Erasmusbrug!

jenniefromtheblog_weekinpictures33z
En ik ging natuurlijk ook nog even met de meiden op de foto. Ik had van andere keren al losse foto’s met Negin en Yara maar nu sta ik met al deze drie meiden op de foto, zo leuk πŸ™‚

jenniefromtheblog_weekinpictures33za
Ik kreeg een super goed gevulde goodiebag mee naar huis vol met leuke items. Dit is denk ik wel de leukste goodiebag die ik ooit meegekregen heb!

jenniefromtheblog_weekinpictures33zb
En ja hoor, gisteren gingen we wéér Nintendo’en. Drie avonden achter elkaar.. Hoezo verslaafd?

Deze week zat ik nog een beetje in een dipje vanwege het overlijden van Sjef. Daarom besloot ik veel leuke dingen te gaan doen en het bloggen is daardoor een beetje op de tweede plek gekomen. Maar vanaf deze week ga ik weer volop aan de slag natuurlijk.

Hebben jullie een leuke week gehad?

41 thoughts on “My week in pictures #33”

  1. Wat heb je toch een leuk kamertje, zo sfeervol en gezellig! En wat gaaf dat je die outfitshoot had gewonnen, zoiets lijkt me heel erg leuk! Ik schiet altijd outfitfoto’s met mijn vader, en dat ik ook altijd erg leuk. Hij houd heel erg van fotograferen, en elke keer kiezen we weer een ander plekje uit. Superleuk!

  2. Eerlijk gezegd, zo vreemd is het niet op als meisje op straat te plassen tijdens het uitgaan , ik heb het ook al gedaan. Maar pas in het stadium dat niet veel me meer boeit haha.

  3. Leuke foto’s, en leuke tattoo! πŸ˜€
    Ik heb mijn tattoo’s meestal 3 x per dag ingesmeerd met vaseline, alleen maar een weekje. Daarna waren ze bij mij helemaal genezen (geen korstjes gehad :D) en ze zijn nog steeds mooi.
    Wel insmeren met een hogere factor als je de zon in gaat, vooral in ‘t begin πŸ™‚

  4. Zo leuk dat alle diary’s op blogs nu zonnig zijn! Ik word ook helemaal blij van deze post. Ben benieuwd naar al die outfitfoto’s en ohh, je tattoo is hip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.