My week in pictures #34

jenniefromtheblog_weekinpictures34b
Op school ben ik samen met mijn projectgroepje bezig geweest met het organiseren van een evenement voor het goede doel Fight Cancer. Afgelopen zondag was de uitvoering daarvan: de bootcamp!

jenniefromtheblog_weekinpictures34c
Het zonnetje scheen lekker, er waren hele leuke deelnemers en we hebben een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel. Het was een geslaagde middag!

jenniefromtheblog_weekinpictures34d
‘s Avonds at ik een salade met meloen, ham en mandarijntjes uit blik.

jenniefromtheblog_weekinpictures34e
Maandagochtend ging ik al vroeg richting Sanoma in Hoofddorp voor een afspraak met Lydian, hoofdredactrice van Fashionista magazine. Volgens mij heb ik het al heel vaak geschreven, maar het blijft echt een geweldige plek om rond te lopen tussen allemaal redacties!

jenniefromtheblog_weekinpictures34f
Daarna snel naar huis om mijn nieuwe items van de ZARA te fotograferen. Ik ben er zo blij mee!

jenniefromtheblog_weekinpictures34g
Deze week gaf ik een giftcard weg aan één van mijn Instagram followers. Er waren in totaal meer dan 1300 deelnemers (waaronder één man 😀 ), wow! Bo Pelders heeft de giftcard gewonnen en inmiddels is hij onderweg naar haar huis.

jenniefromtheblog_weekinpictures34h
Ik maakte bananenpannenkoekjes en ik besloot een keer alle ingrediënten in de blender te doen omdat ik lui was. Nou, dat doe ik dus nooit meer. De pannenkoekjes mislukten allemaal. Ik kon ze helemaal niet fijn omdraaien omdat de substantie echt veel te dun was.

jenniefromtheblog_weekinpictures34i
Mijn tweede poging zonder blender lukte zoals altijd gelukkig wel!

jenniefromtheblog_weekinpictures34j
Dinsdag, naar school in de regen..

jenniefromtheblog_weekinpictures34k
De klas moest een rollenspel doen en ik mocht gelukkig toekijken en feedback geven. Ik vind rollenspellen altijd zo ongemakkelijk :p

jenniefromtheblog_weekinpictures34l
Na school ging ik snel weer door de stromende regen naar huis en daarna door naar de supermarkt om de ingrediënten voor de watermeloenpizza te halen. Echt dé ideale ontdekking voor deze zomer, het is suuuuper lekker! Heb je het resultaat hiervan nog niet gezien? Kijk dan hier.

jenniefromtheblog_weekinpictures34m
Ik heb de afgelopen week heel veel aan school gezeten en ik heb ook weer heel veel gesport. Deze foto is nogal wazig doordat ik hard mee aan het fietsen was met de spinningles.

jenniefromtheblog_weekinpictures34n
Nieuwe armbandjes van de V&D! Leuk zijn ze he?

jenniefromtheblog_weekinpictures34q
Woensdag was ik super blij! Ik had een bikinifoto teruggevonden van vorige zomer en deze naast een recente foto geplakt. Toen drong het echt tot me door dat mijn lichaam heel veel veranderd is. Ik ben echt blij dat ik mijn leefstijl om heb gegooid het afgelopen jaar.

jenniefromtheblog_weekinpictures34r
En dat ging ik vieren.. in de sportschool natuurlijk!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Donderdag heb ik de hele dag aan mijn blog gewerkt. Ik maakte onder andere nieuwe outfitfoto’s.

jenniefromtheblog_weekinpictures34p
En ‘s avonds ging ik spontaan met mijn roomies naar de bioscoop. We gingen naar The Other Woman, echt een hilarische film.

Photo 31-05-14 22 28 53
Deze afbeelding kwam ik tegen en daar moest ik wel om lachen, zo herkenbaar dit. Alleen smokkelen wij altijd Maltesers!

jenniefromtheblog_weekinpictures34s
Fashionista heeft in samenwerking met Modemusthaves een WK-shirt uitgebracht. Ik ben fan!

jenniefromtheblog_weekinpictures34t
Vrijdag ging ik weer richting Valkenswaard. Ik nam een grote bak fruit mee en keek de film ‘Fun Size’.

jenniefromtheblog_weekinpictures34u
Ik zette mijn spullen binnen en ging meteen met mijn board op pad. Even lekker uitwaaien!

jenniefromtheblog_weekinpictures34a
Ik ben echt verslaafd aan de watermeloenpizza. Hebben jullie hem al geprobeerd? Ik at hem met twee eitjes er bij en een smoothie als lunch.

jenniefromtheblog_weekinpictures34v
Gisteren ging ik longboarden en daarna ben ik heerlijk in slaap gevallen op de bank. ‘s Avonds ging ik chocoladefonduen en een film kijken met mijn zus. We waren weer eens naar de videotheek geweest, dat was alweer lang geleden. De film ‘The way way back’ was echt leuk, een goed verhaal en ik heb veel gelachen.

Vandaag ga ik weer een flink stuk longboarden met mijn zus en vanavond gaan we met mijn vader ergens wat eten. Ik ga sowieso voor spareribs, daar heb ik al maanden lang zin in!

46 thoughts on “My week in pictures #34”

 1. Wat veel leuke foto’s! Wat goed dat jullie een mooi bedrag hebben opgehaald voor het goede doel met de bootcamp 🙂 En de watermeloenpizza moet ik ook maar eens proberen, lijkt me heel lekker.

 2. Die watermeloenpizza ziet er super lekker uit!!
  Maak je je outfitfoto’s zelf? Ik doe het zelf altijd met m’n camera of statief, maar dat vind ik best onhandig. 😛

 3. Oh wat een leuke week heb je gehad! Leuk dat het zo een groot bedrag is geworden voor de bootcamp. En al die lekkere foodpics… heb er ook zin in! 😀 Ik zit er aan te denken om ook te gaan longboarden, maar kan dit gewoon op straat? x

 4. Leuke week zo te zien! Ben benieuwd naar de outfit foto van het blauwe jurkje/ shirtje wat je aan hebt. Je tattoo is ook super gaaf op die foto!

 5. Ik vind deze posts altijd zo leuk om te lezen -en te zien!-. Ik kijk er altijd naar uit! De watermeloenpizza lijkt me echt het proberen waard. Mams vertelde mij net dat ze vanaf nu ‘streng gaat lijnen’ -ik ben benieuwd, hihi- dus ik denk dat de pizza ook wel in haar plaatje past. Ik denk dat ik dan wel pure chocolade gebruik, aangezien dat ‘de iets gezondere variant’ is van witte chocola. Geloof ik. Anyways, het lijkt me onwijs lekker! En wat super dat je zo blij bent met je lichaam nu! Ik ben stiekem best jaloers, ik zou ook wel wat ‘changes’ kunnen gebruiken. Ik stap net van de crosstrainer af -40 min!- dus ik mag ook niet klagen vandaag, denk ik. Het blauwe jurkje staat je echt heel mooi trouwens. En leuk om je tattoo nu ook zo te zien, hij past bij je. Doet het nog veel zeer en jeukt het nog? Volgens mij is het wel mooi genezen! Ik hoop dat je deze week weer een fijne week hebt! Liefs, Stella.

  1. Heel erg leuk om te lezen! 🙂 Zeker een keertje aan je moeder laten zien, de watermeloen pizza. Ze gaat het zeker weten lekker vinden. Goed bezig! Het omgooien van je leefstijl is niet zo lastig als je het leuk houdt voor jezelf. Ik ga op de eerste dag van de zomer nog eens een artikel plaatsen over het resultaat en hoe ik het heb aangepakt. De tattoo is bijna helemaal genezen, geen last gehad van jeuk gelukkig 🙂 Een klein puntje moet nog genezen, het lijkt wel of daar een klein ingegroeid haartje zit, ik weet niet wat het precies is maar het zal vast goed komen. Dankjewel en jij ook een fijne week!

 6. Wat ziet die foto er heerlijk uit van je watermeloenpizza, eitjes en smoothie! Ik krijg en spontaan honger van. Haha, ik vind rollenspellen ook altijd ongemakkelijk, heel herkenbaar! <3

 7. Maar goed dat ik deze blogpost lees, want ik was dus ook van plan om alle ingrediënten van de pannenkoekjes in mijn blender te gooien. Leuke foto’s verder!

 8. Het eten ziet er allemaal heerlijk uit. Vooral de watermeloen pizza, te gek idee! Verbaasde mij wel dat je mandarijn uit blik eet. Heb je de aflevering van Keuringsdienst van Waarde ‘Mandarijn’ nooit gezien? Gootsteenontstopper/medical water/zoutzuur om het fruit zo gaaf mogelijk in blik te krijgen? Ai, Ai, Ai…. Echt verschrikkelijk.

  Leuke plog!

  1. Die heb ik inderdaad gezien! Maar ik ben er niet zo heel erg van geschrokken eerlijk gezegd. Voordat ik de docu zag vond ik ze al super lekker en nu nog steeds. Als ze echt gevaarlijk zouden zijn dan zouden ze niet meer in de winkels liggen 🙂 Af en toe mandarijntjes uit blik kan echt geen kwaad!

 9. Wat een super leuke foto’s! De dingen die je bij de Zara hebt gekocht zijn echt prachtig! Ook vind ik het Fashionista shirt echt super leuk 😀 .

  Xjes Femke

 10. Mooie Zara outfit! Ik vind dat blauwe jurkje ook erg leuk, je tattoo hartje staat daar schattig bij 😉 En ik kan je gevoel bij het rondlopen bij Sanoma helemaal voorstellen, het redactieleven is mooi, kan ik uit ervaring zeggen 🙂

 11. Leuke week! Een vraagje, waar haal jij al die tijd vandaan? Ik doe er soms een uur over voor maar één post. Jij post berichten en doet nog een hoop andere dingen! Wow, jij zit waarschijnlijk niet vaak stil! 🙂

  1. Hee Elise! Ik ben altijd ontzettend druk bezig.. Over een post doe ik gemiddeld ook anderhalf uur, soms langer. Het zijn gelukkig allemaal leuke dingen die ik doe dus daarom vind ik het helemaal niet erg. Ik hoef gelukkig niet super vaak naar school (ik ben twee dagen per week vrij en heb verder bijna alleen maar halve dagen les) en alle tijd daarbuiten gaat op aan mijn ‘werk’ (blog). Ik werk doordeweeks heel hard om ervoor te zorgen dat ik in de weekenden bijna niets meer aan school en aan mijn blog hoef te doen. Dan kan ik leuke dingen gaan doen! Stilzitten doe ik inderdaad niet echt meer 🙂 Een jaar geleden zat ik wel eens anderhalf uur op de bank tv te kijken maar die tijd besteed ik nu liever in de sportschool!

 12. De positiviteit spat echt van het scherm af, zo leuk! Super stom dat die pannenkoekjes mislukten. Ik kan daar écht niet tegen en heb dan al snel van: dan NIET, eet ik wel niks. Maar na een half uurtje hou ik dat ook niet meer vol 😛

 13. Hahaha, die ene man die mee deed aan je winactie was mijn vriend :’))))) Grappig dat je het erbij verteld, en natuuuurlijk veel plezier voor de winnares! Leuke foto’s!

 14. Ik vind die “my week in pictures” altijd zo leuk om te lezen! Met welk programma bewerk je je foto’s eigenlijk Jennie? En je blog is zoooo leuk en mooi, de lay-out is overzichtelijk en leuk!

 15. Ik vond je horloge zo mooi dat ik hem ook besteld heb. Ik zit alleen met een klein probleem: hij is veel te groot en wil hem dus kleiner maken. Maar ik krijg het maar niet voor elkaar. Heb jij hem kleiner gemaakt en nog tips voor mij??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.