My week in pictures 62

weekinpictures62a
Zondag vierde ik mijn verjaardag! Ik had deze cupcakes op zaterdagavond gehaald en het was heel moeilijk om er die avond vanaf te blijven. Maar ik moest wel, voor de foto he, haha 🙂

weekinpictures62b
Ik dacht eerst: hee, wat toevallig, taarten op Google precies op de dag dat ik jarig ben. En toen bedacht ik me dat Google alles van mij weet en dat die taarten bij iedereen op z’n verjaardag komen.

weekinpictures62c
‘s Middags kwam mama naar Rotterdam toe zodat we samen mijn verjaardag konden vieren. Ze nam dit mega cadeau mee. Mama had in mijn my week in pictures van een twee weken terug gelezen dat ik graag een hele grote zachte knuffelbeer wilde dus die kreeg ik. Zo blij mee!

weekinpictures62ca
Warme chocomel en een cupcake. Daarna gingen we samen de stad in.

weekinpictures62d
Bij de H&M paste ik dit super mooie jurkje. Die kreeg ik ook nog van mama cadeau <3

weekinpictures62e
Na het winkelen gingen we naar de bioscoop, naar de film Pak van m’h hart. Echt een hele leuke film met originele grappen. We hebben veel moeten lachen tijdens deze film 🙂

weekinpictures62f
Mama en ik hadden ‘s middags in de stad bij de HEMA geluncht en na de Maltesers in de bioscoop hadden we niet heel erg veel honger meer. Daarom gingen we voor een Wok to go wat alsnog veel te veel was. Daarna gingen we nog samen skypen met mijn zus Ingrid die in Nieuw-Zeeland zit. En daarna was het voor mama tijd om naar huis te rijden en voor mij tijd om te gaan slapen.

weekinpictures62g
Toen ik maandagochtend op stage aankwam was heel mijn bureau versierd met slingers en ballonnen, zo leuk!

weekinpictures62h
Ik had taartjes meegenomen. Een banaan-toffee taart en een slagroomtaart, beide van de HEMA.

weekinpictures62i
Mijn collega’s hadden zelfs nog cadeautjes voor me. Hoe lief is dat? Ik kreeg deze leuke spulletjes van Karwei voor in mijn kamer.

weekinpictures62k
Deze week ging ik eens testen met Facebook advertenties. Misschien heb je me wel voorbij zien komen! Het heeft in ieder geval goed geholpen. Leuk om eens te testen.

weekinpictures62j
Op dinsdagavond haalde ik mijn nep kerstboom uit de berging. Die stond daar nog met de lampjes en ‘kerstballen’ er nog in.

weekinpictures62l
Op woensdagochtend wilden Jill en ik outfitfoto’s maken, maar dat gaat nogal lastig in Hoofddorp. Alles is er nogal kaal en saai. En alles is in verbouwing..

weekinpictures62m
Niet echt een mooie plek om op de foto te gaan.

weekinpictures62n
En aan de kant waar wel wat betere plekken waren scheen de zon heel fel. Het zat niet mee die ochtend! Uiteindelijk hebben we nog wel een goed plekje gevonden gelukkig.

weekinpictures62o
Ik vond dit account op Instagram. Wat een mooie billen. Die wil ik ook wel. En weet je waar ik een tijdje later achter kwam? Deze billen zijn van een vrouw van 46 jaar oud. Wow!!

weekinpictures62p
Ik heb deze week mijn schoen weer gezet. Ik moest een gedicht schrijven maar ik kon helaas geen goed papier vinden, dus ik scheurde een blaadje uit mijn notitieboek. En toen zat ik in mijn eentje te lachen om mijn eigen grap 😀

weekinpictures62q
Mijn schoen vol met cadeaus de volgende ochtend! Ik kreeg een chocoladeletter, een paraplu en scrub. En WD-40 spray, een onmisbaar item voor ieder meisje dat op zichzelf woont.

weekinpictures62s
Zoals gewoonlijk weer op de grond zitten in de Intercity Direct. Stom dat je hier dan extra voor moet betalen. Ik ga nu meestal maar met mijn voeten in dat gat bij het opstap-stukje zitten.

weekinpictures62t
Donderdagochtend natuurlijk weer aan de slag op stage! Ik zit alweer op dag 60 van de 80. Het vliegt voorbij.

weekinpictures62u
Trots op mijn vriendinnetje Xenia die een artikel schreef voor de editie van Fashionista magazine die deze week uitkwam!

Schermafbeelding 2014-12-13 om 22.28.51
Ik doe mee met Project Lach van blogger Kirsten. Ze stelde mij allerlei vragen over kerst en schreef er een artikel over. Je kunt het interview hier lezen.

weekinpictures62v
Vrijdagochtend was echt een rotochtend. Ik zag dat een fietser was aangereden door een tram, echt heel rot om te zien. Ik heb er de hele dag nog een beetje mee gezeten.

weekinpictures62w
Ik zat de hele dag op school. Eerst stage bespreken en daarna had ik nog les. Echt niet fijn om naast stage ook nog vakken te hebben…

weekinpictures62wa
Na de les ging ik de camera van mijn nieuwe iPhone 6 eens vergelijken met die van een klasgenoot. Ik had al de hele tijd het gevoel dat er wat mis was met mijn camera en nu wilde ik het eens weten. We hielden onze telefoons naast elkaar zonder verder ergens op te focussen en toen kwam er dit verschil uit. Links de foto met mijn telefoon en rechts die van mijn klasgenoot. Er is dus echt wat mis met mijn camera. Pff, echt geen zin om daar achteraan te moeten. Ik hoop niet dat ik straks mijn telefoon twee weken kwijt ben voor reparatie. Heeft iemand dit probleem ook (gehad)?

weekinpictures62x
Na school ging ik meteen door naar het station, op naar Eindhoven. Ik had haast dus ik nam snel wat van de Smullers mee de trein in. ‘s Avonds keek ik The Voice met mama. Wat een rare aflevering. Er gingen allemaal mensen uit van wie ik het niet verwacht had.

weekinpictures62y
Gisteren ochtend stond ik om half 10 bij papa’s kantoor aan de deur met mijn administratiemap. Papa is boekhouder en hij houdt ook mijn administratie bij. Ik had me vergist in de tijd want we hadden namelijk pas om 10 uur afgesproken, lekker slim.

weekinpictures62z
Toen besloot ik maar eens rond te rijden in de buurt waar ik toen ik klein was gewoond heb. Gewoon even kijken of het er nog hetzelfde uit ziet. Daar komen was ineens nogal lastig want ineens stonden er overal paaltjes. Uiteindelijk ben ik er via een andere kant gekomen en het zag er nog precies hetzelfde uit als 10 jaar geleden.

weekinpictures62za
Na de administratie ging ik door naar de stad (Eindhoven). Eerst even langs de kapper! Ik heb er een stukje af laten knippen en er zitten nu subtiel wat laagjes in. Ik vind het nu veel mooier dan toen alles nog op één lengte was.

weekinpictures62zb
Daarna ging ik jassen passen in de stad. Ik vond deze jas heel mooi maar echt niks voor mij.

weekinpictures62zc
En deze vorm was raar 😀

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ik heb heel veel jassen gepast in de stad maar ik kon er geen een vinden die leuker is dan mijn H&M jas van vorig jaar. Dus die houd ik voorlopig maar even aan.

weekinpictures62zf
Daarna ging ik naar La Place bij V&D. Daar had ik afgesproken met Koen en Semir om wat dingen te bespreken. Dit was het uitzicht vanaf de V&D. Ik vind het uitzicht bij Rotterdam stiekem toch mooier 😀

Processed with VSCOcam with f2 preset
En we maakten een roltrapselfie 😀

weekinpictures62zi
Bij mama thuis was de kerstboom inmiddels ook gearriveerd. Nu nog de kerstballen er in!

weekinpictures62zj
Mama maakte een driegangenmenuutje met als voorgerecht een salade met rosbief.

weekinpictures62zk
We hebben trouwens ook nog deze kleine houten kerstboom. Leuk is die he?

weekinpictures62zl
Met onderin een mini Sjef, heel schattig.

weekinpictures62zm
We testten alvast een toetje voor het kerstdiner. Dit is vanilleijs met walnoten en stukken banaan die gebakken zijn in een mengsel van boter, basterdsuiker, vanille en rum. Wel lekker, maar niet goed genoeg voor het kerstdiner! Daarna bracht mama me naar het station en toen kwam ik gisteren weer rond een uur of 9 weer in Rotterdam aan. ‘s Avonds heb ik nog een beetje opgeruimd en deze blogpost geschreven.

Vandaag staat vooral op de planning dat ik ga uitslapen, daar ben ik echt aan toe. Verder veel foto’s maken die ik weer voor de blogposts van komende week kan gebruiken. Fijne dag!

42 thoughts on “My week in pictures 62”

 1. Er waren wel wat problemen met de camera van sommige toestellen van de IPhone 6 plus en met de frontcamera van de iPhone 6. Die toestellen mochten meteen omgeruild worden voor een nieuwe telefoon.. Als het je echt stoort misschien toch eens langs de winkel gaan 😀 xo

 2. Nog van harte! Ik zou ook maar moeilijk van die cupcakes af kunnen blijven 😉 Maaruh, ik ben eigenlijk wel erg benieuwd naar de teddybeer 😛 Ik ga spontaan watertanden van dat walnoot/banaan toetje, tijd voor ontbijt!

 3. Aaah wat lief van je moeder dat ze je die enorme knuffelbeer gaf! En dat jurkje, wauwie die staat je ook zo mooi! Nu krijg ik trouwens echt heel erg trek in warme choco met slagroom..
  Liefs, Tessa

 4. Leuk jurkje, de mobile versie kreeg handig vroeger keek ik altijd via mijn telefoon of er een nieuwblog was en dan pakte ik de iPad of laptop maar dat hoeft niet meer ik had jouw blog trouwens onder mijn favorieten gezet zodat ik het als app kon gebruiken.

  Xx Lena

 5. Echt onwijs lief dat ze op je stage zo leuk je bureau versierd hadden en zo’n tof kadotje voor je gekocht hadden! De struggle van een nieuwe winterjas herken ik maar al te goed. Of ze zijn mooi maar niet warm, of warm maar niet mooi. Ik ben dit jaar maar voor het laatste gegaan met eentje die ik tegen kwam bij de vila. Daar hebben ze veel jassen nu in de sale trouwens! Ik vind het heel leuk dat jij zoveel foto’s maakt tijdens je week, ik zou het echt vergeten haha!

 6. weer erg leuke foto’s!
  over hoofddorp gesproken!, als je een stukje verder loopt na het sanoma gebouw heb je een gekleurde parkeergarage, of kassen! best leuk om foto’s te maken, moet het weer natuurlijk wel mee zitten 🙂

 7. Wat een fijne week! Ik vond het bij The Voice op 1 na eigenlijk wel kloppen hahaha 😉 Van je telefooncamera: zit er niet iets van zo’n beschermingsfolietje overheen ofzo? Geen idee meer of iPhones dat hebben eigenlijk haha 😉

  xx

 8. Wat een leuke ‘My week in pictures’ om weer te lezen! Ik had met mijn vorige Iphone ook continue het idee dat mijn camera slechter was dan die van andere, maar ben er toen eigenlijk nooit achteraan gegaan.

 9. Jennie! Je moet met je iphone naar de apple store in Amsterdam gaan. Daar halen ze je telefoon door een scan zien ze gelijk dat er wat mis is en krijg je gelijk een nieuwe mee! Je hoeft niks mee geen bon/doosje helemaal niks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.