My week in pictures #7

jenniefromtheblog_weekinpictures
Maandag ging ik naar Amersfoort voor een afspraak met Evelien, de eigenaresse van Cloud 9 Benelux. Ik gebruik zelf altijd de gewone Wand van Cloud 9 en ik was erg benieuwd naar wat je allemaal kan met de Waving Wand, dus Evelien ging mijn haren met de Waving Wand doen. We hebben het ook nog even gehad over een leuke verrassing voor jullie en daar krijgen jullie komende week meer over te horen 🙂 Evelien heeft trouwens sinds deze week een Instagram account!  Ik vind het zelf erg leuk om haar te volgen want ze is super inspirerend. Pas 23 jaar en nu al zo’n groot eigen bedrijf! Daarnaast post ze ook leuke outfits. Je kunt Evelien volgen op @eveliencloud9hair.


Ik ging aan de slag met kerstlampjes in mijn kamer. Het resultaat kon je afgelopen week op mijn blog zien. Nog niet gezien? Klik hier!

jenniefromtheblog_weekinpictures
Vroeg uit bed om te gaan sporten! Ik zie nu trouwens dat ik echt een keer mijn spiegel moet afstoffen 😀

jenniefromtheblog_weekinpictures
Sjef is verslaafd aan pepernoten. Zodra hij het bakje hoort draait ‘ie om, haha! En af en toe krijgt ‘ie er wel eentje hoor 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Mijn blog werd deze week 3 jaar en dat werd gevierd met donuts!


Rondje met het hondje 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Ik heb een nieuw inspiratie-account gevonden op Instagram: @pamela_rf! Zoals jullie denk ik wel weten ben ik sinds twee maanden hard aan het trainen in de sportschool. Zo’n lichaam als dat van Pamela vind ik echt geweldig en daar wil ik ook voor gaan werken, die buikspieren(!!). Deze foto is waarschijnlijk net na het sporten genomen dus dan zijn de buikspieren wat meer aangespannen dan normaal. Sommige mensen vinden dit te gespierd voor een meisje maar ik vind dit juist mooi. Wat vind jij?

jenniefromtheblog_weekinpictures
Lunch na een ochtendje sporten 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Ik liet mijn haren knippen en krullen bij People Behind The Mirror in Ede. Wat een heerlijke ochtend was dat! Ik vind dat ze daar echt goed voor hun klanten zorgen. Eerst werden mijn haren gewassen en dat was zo veel fijner dan bij andere kapsalons waar ik geweest ben. De stoelen (jammer dat ik daar geen foto van heb gemaakt) waren van die luxe elektrische ligstoelen en ik kreeg een heerlijke hoofdhuidmassage. Daarna werd er een masker in mijn haren gedaan en tijdens het intrekken werd en een warme handdoek over mijn haren heen gedaan. Daarna uitspoelen, laten knippen terwijl ik thee met een chocolaatje kreeg, föhnen en mijn haren werden gedaan met de Cloud 9 Wand. Ik ben in totaal volgens mij anderhalf uur binnen geweest en ik vond het echt een hele leuke, relaxte ervaring 🙂

jenniefromtheblog_weekinpictures
Ik kreeg samples mee van de shampoo die in de salon gebruikt werd. Dit is mijn nieuwe lievelingsshampoo!!

jenniefromtheblog_weekinpictures
We zijn op school van start gegaan met een nieuw project en ik zit in Team Rocket. Lekker flauw en kinderachtig, maar als we het even niet meer zien zitten hebben we een leuk en motiverend werkboard, haha 🙂 Een van mijn teamgenoten heeft onze hoofden in de ballon geplakt. We gaan dit board vol hangen met ideeën en belangrijke dingen als deadlines.

jenniefromtheblog_weekinpictures
Waarom pik ik altijd de rare jongens er uit op Tinder?! Of hebben jullie dat ook allemaal?? Nou ja, ik kan er in ieder geval om lachen met mijn huisgenootjes.. en zijn aanbod heb ik natuurlijk afgeslagen 😀

46 thoughts on “My week in pictures #7”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.