My week in pictures #8

jenniefromtheblog_diary_november
Maandag ging ik samen met Wendy naar Amsterdam voor een feestje in Club ABE. Het nieuwe armbandje van ByLouLou dat in samenwerking met Anouk Smulders is ontworpen werd onthuld. Genoeg reden voor een feestje dus!


ByLouLou had echt werk gemaakt van de lancering. De locatie was helemaal mooi aangekleed speciaal voor het event. Dit gezellige hoekje zag je bijvoorbeeld bij binnenkomst, hoe leuk?? Ik spotte op dit event trouwens een aantal BN’ers, waaronder Anouk Smulder dus, Ovo van Hollands Next Top Model en Ruud Feltkamp.

jenniefromtheblog_diary_november
Eerst werd er uitgelegd wat Anouk Smulders en ByLouLou precies de afgelopen maanden hebben gedaan. Ze hebben een armbandje -vernoemd naar Anouk’s hond Sumo- ontworpen en een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Hulphond. Ik vind dit echt een hele goede actie!


En na de speech werd het armbandje naar Anouk Smulders gebracht door een puppy die aan het trainen is om hulphond te worden, ZO schattig! Het armbandje is naar mijn mening vrij simpel maar wel mooi. Hij is daardoor wel lekker makkelijk te combineren πŸ™‚ Het was een hele gezellige avond! Ik stond zelf niet op de goede plek om mooie foto’s te maken dus deze foto komt van de blog van Diva-Iraida.


De volgende dag ging ik naar het World Fashion Centre in Amsterdam om de videocampagne met Negin en Chantal Bles op te nemen. Meer daarover kon je al eerder deze week op mijn blog lezen, namelijk hier.

jenniefromtheblog_diary_november
In het World Fashion Centre zit ook een van de winkels waar Roy Donders zijn huispakken inkoopt. Dat moest ik gewoon even vastleggen πŸ˜€


Ik ben gek op mijn fluffy trui!! Deze kocht ik vorig jaar bij de New Look maar ik zag dat ze dit jaar weer zo’n zelfde in de collectie hebben.

jenniefromtheblog_november_diary
Helaas zijn wij in ons studentenhuisje allemaal te oud voor een bezoekje van de sint en zijn pieten en daarom hebben we besloten om zelf maar voor schoencadeautjes te zorgen πŸ˜€ Iedere week zetten drie huisgenootjes hun schoen en de ander doet er dan cadeautjes in t.w.v. €5,- Deze week zetten we voor het eerst onze schoen en Samantha had er cadeautjes in gedaan!

jenniefromtheblog_diary_november
Er zat een fijne Bourjois showergel in en daarbij nog een foute zebraprint-string, haha! Komende week ben ik aan de beurt om cadeautjes in de schoenen te doen. Ik zal jullie in de volgende diary laten zien wat het geworden is.


Mijn teamgenoten van Team Rocket en ik zijn inmiddels druk bezig aan ons nieuwe project. In mijn vorige diary was de poster nog helemaal leeg en nu hebben we hem al helemaal volgeplakt. Ik vind het er echt leuk uitzien en dat werkt lekker motiverend!

jenniefromtheblog_diary_november
Donderdagavond ging ik naar Sanoma voor de Blogtoday-borrel. Ik krijg nog steeds iedere keer een soort magisch gevoel als ik daar binnen stap. Dan loop ik daar Β door de gangen met allemaal tijdschriftredacties om me heen, zo cool. Toen ik mijn blog startte had ik natuurlijk nooit verwacht dat ik bij zo’n groot bedrijf als Sanoma terecht zou komen. Ik heb eigenlijk altijd al gedroomd van een baan op een tijdschriftredactie dus je kunt vast wel begrijpen dat ik het iedere keer echt tof vind om daar weer te zijn πŸ™‚ We gingen gezellig met alle bloggers van Blogtoday wat eten, drinken en bijkletsen. Heel gezellig! Wat wel wat minder was: op de terugweg reden er geen treinen vanwege een brandmelding bij Schiphol. Ik heb ongeveer anderhalf uur in de kou moeten wachten.. Gelukkig was er een hele aardige jongen die met me kwam kletsen en even laten gingen we samen wat drinken om op te warmen. Toen ik thuis kwam heb ik meteen een warme douche genomen en de elektrische deken op de hoogste stand gezet. Wat had ik het koud!


En de volgende dag merkte ik daar de gevolgen van want ik was opeens heel erg ziek. Ik ben toen mijn bed in gekropen en ik heb daardoor helaas de surprise-avond met mijn vriendinnen moeten missen, daar baal ik echt van πŸ™ De volgende dag voelde ik me al wat beter en ik maakte een grote fruitsalade als ontbijt. Dat heeft me echt goed gedaan.

jenniefromtheblog_diary_november
Zaterdagavond voelde ik me nog steeds niet helemaal fit maar ik had echt geen zin meer om de hele tijd in mijn bed te liggen. Op een gegeven moment word je daar echt een beetje gek van.. Sander gaf een housewarming dus ik besloot om daar even naartoe te gaan met mijn vriendin Rosalie. Bij een nieuw huis hoort natuurlijk een onesie, dus we gaven hem deze leuke van de Primark πŸ˜€


En nu, zondag, voel ik me gelukkig weer beter. Vanavond nog even op tijd naar bed en dan ben ik morgen hopelijk weer helemaal fit. Vandaag ging ik mijn kamer opruimen want mijn nichtje ZoΓ« komt morgen logeren. Thuis heb ik trouwens echt altijd deze muts van de Primark op, die is zo leuk en lekker warm πŸ™‚

Wat heb jij de afgelopen week allemaal gedaan?Β 

33 thoughts on “My week in pictures #8”

  1. superleuk dat jullie schoencadeautjes doen met je huisgenootjes! En leuk cadeautje heb je gekregen haha. Die fluffy trui ziet er echt zooo zacht uit, toch maar eens kijken of zoiets me staat ;p

  2. Wat een leuke foto’s , jouw muts heb ik ook 2jaar geleden ongeveer gekocht bij de Primark lekker zit ie he en leuk is ie!:) Vind je trui ook echt geweldig! Trouwens ben benieuwd wat jij gaat kopen voor in de schoenen van je vriendinnen te doen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.