Weekend update

Goedemiddag! Het weekend staat voor de deur. Nog even deze blogpost aftikken en dan kan ik mijn computer uitzetten. Het wordt een mega herfstig weekend aan de weersvoorspellingen te zien en daar heb ik eigenlijk wel heel veel zin in 🙂 Tot nu toe staat er sporten, de bossen in en een appeltaart bakken op de planning. Ik hoop dat Netflix snel wat nieuwe films gaat toevoegen. Ik had deze week de nieuwe film Falling Inn Love gekeken en die vond ik echt zo leuk. Echt zo’n fijne romcom vol clichés. Ik zou willen dat ik hem nog niet had gekeken zodat ik hem dit weekend kon kijken. Wat gaan jullie dit herfstige weekend doen?

Ik ben trouwens deze week begonnen met een nieuw sportprogramma. Ik zie al jaren allerlei apps en programma’s van meiden op Instagram voorbijkomen en iedere keer was het het net niet. Dan miste de app handige functies of vond ik de trainingen gewoon niet zo leuk. Dus tot nu toe heb ik steeds zelf maar wat gedaan of een kort programma laten opstellen door een trainer. Sinds kort volg ik Krissy Cela op YouTube en Instagram en ik vind haar echt fantastisch. In haar YouTube video’s legt ze heel duidelijk uit hoe je een sterker, strakker en energieker lichaam kunt bouwen en ze brengt het allemaal erg leuk. Ik had haar app gedownload en ben helemaal enthousiast. Bij haar vertrouw ik er echt op dat ze het beste met de appgebruikers voorheeft en dat ze er ook echt verstand van heeft. Je kunt aangeven hoe vaak je per week wil sporten en wat je doel is en dan rolt daar een programma uit. Per oefening staan er video’s van een paar seconden bij hoe je het moet uitvoeren. Ook fijn: als er een oefening bij staat waarbij je je niet zo op je gemak voelt, kun je hem met een knopje switchen voor een andere oefening. De app heeft naast 36 weken aan workouts ook mealplans en dit is de enige app die ik tot nu toe tegen ben gekomen waar je als vegan mee kunt doen. Ik zal over een tijdje een update geven over hoe het bevalt, maar de eerste indruk is echt top. Dus mocht je ook zoiets zoeken dan is het het zeker waard om de 7 dagen proefperiode (daarna €15 per maand) van de app eens te proberen. De app heet Tone and sculpt en ik kan je aanraden eerst even Krissy Cela zelf op te zoeken zodat je er beter een beeld/gevoel bij krijgt 🙂 Liefs en een fijn weekend!

trui van Monki / rokje en schoenen van H&M

Cody: wanneer je geen zin meer hebt om op de foto te gaan 😀

Foto’s door Samantha Bosdijk

16 thoughts on “Weekend update”

  1. Die laatste foto met Cody, hahaha! Ik heb die film trouwens ook al gezien maar ik vond het af en toe wat slecht geacteerd. Al kan ik wel enorm van zulke voorspelbare films genieten.

    Fijn weekend!

    Bettie

  2. ik ben sinds een aantal weken ook weer aan het sporten geslagen en het youtube kanaal ‘POPSUGAR fitness’ vind ik echt fantastisch. Heel veel verschillende en leuke work- outs die je gewoon thuis kunt doen:)
    groetjes!

  3. Falling Inn love vond ik zo’n leuke film! Het is zo fijn om weer lekker knus op de bank te kruipen na een wandeling met een dekentje en een grote kop thee. Stiekem vind ik de herfst dan toch wel weer heel erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.