Weer thuis ♡ perzik bowl en inspirerende mensen op reis

Ik ben weer thuis en al een paar dagen heeerlijk aan het jetlaggen. Als ik naar de USA toe ga dan heb ik er nooit last van, maar als ik weer thuis kom.. pfff. Dan lig ik in de nacht wakker en heb ik overdag geen honger. Dus heb ik een hele hoop fruit en groenten in huis gehaald om een aantal lichte maaltijden te kunnen maken. Zo maakte ik bijvoorbeeld deze perzik bowl met twee bevroren bananen en stukjes perzik in de blender. Op die manier kun je veel verschillende varianten gezond ijs en bowls maken! Ik maak het ook vaak met een bevroren banaan en wat bevroren frambozen bijvoorbeeld.

Weet je wat ik zo fijn vind aan reizen? Je leert zoveel mensen kennen. En dat is niet alleen leuk, maar ook heel inspirerend. Zo ontmoette ik Angel uit Mexico, die zijn baan heeft opgezegd om zijn eigen bed & breakfast te beginnen in Tulum. Hij is nu aan het rondreizen om verschillende hostels en bed & breakfasts uit te proberen ter inspiratie. Hij vroeg of ik tegen de tijd dat het klaar is langs wil komen om hem te helpen met zijn social media. Dat zou nog eens tof zijn. En Tiago uit Brazilië, die al jaren de wereld rondreist door steeds een paar maanden in verschillende hostels te werken. Ongelofelijk cool, toch?

Als mensen op reis aan mij vragen wat voor werk ik doe en ik uitleg dat ik onder andere door bloggen en Instagram mijn geld verdien, dan kunnen ze het bijna niet geloven. Dat moet vast een droombaan zijn, zeggen ze me dan. En dan realiseer ik me iedere keer weer hoeveel geluk ik heb dat ik dit kan doen. Ik doe dit nu alweer bijna zeven jaar en was de laatste tijd een beetje teveel gewend geraakt aan alles, waardoor ik vergat in wat voor mooie positie ik me bevind. Mijn werk geeft me de mogelijkheid vanuit welke plek dan ook te werken en dat is iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Iets wat ik nog lang wil vasthouden omdat dat én het het delen van mijn verhalen me gelukkig maakt. Ik heb hierdoor weer helemaal zin gekregen om veel te gaan delen en dat ga ik dus vanaf nu ook weer doen. Laat het me vooral weten als er dingen zijn die jullie graag willen zien. Geniet van het zonnige weekend!

11 thoughts on “Weer thuis ♡ perzik bowl en inspirerende mensen op reis”

  1. Super leuk! Hoe jij je geld verdient lijkt mij super fijn. Je kan gewoon werken waar je wil dus je kan makkelijk een half jaar in het buitenland dingen doen en gewoon door gaan met geld verdienen. Ben benieuwd naar je nieuwe blogs! Als ik zie dat er van jou een nieuwe blog online staat lees ik die eigenlijk altijd als eerste.

  2. Wat leuk Jennie!! Ik reageer eigenlijk nooit, maar dit is toch wel heel toevallig.. ik heb Angel ook ontmoet geloof ik in Tulum, heet zijn B&B Casa Sophia ? We gingen daar langs omdat het er zo leuk uit zag, helaas zat het toen helemaal vol! Een heerlijk leven daar 😉 anyways, succes met je jetlag, en fijn weekend! ??

  3. Ik kan me helemaal voorstellen dat het na zo een lange tijd normaal is gaan voelen voor je. Erg goed dat je weer je realisatiemomentje hebt gehad :] Ik zou graag lezen over hoe jij financiële zaken aanpakt (voor zover je dat wil delen met ons) en meer over eten en sporten omdat je er altijd fit uitziet. Succes met de jetlag ?

  4. Yessss leuk om te horen, want ik begon je vele blogposts te missen! Ik vind alles over receptjes/sporten/interieur/dagboek altijd leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.