Win de Sweater Weather trui!

Mocht je het even gemist hebben: ik heb een trui ontworpen voor webshop Noa Ivy! De sweater weather trui is leuk voor overdag maar ook heel chill voor een avondje op de bank. De reacties op de trui waren zo leuk en enthousiast dat we besloten hebben er eentje weg te geven in een maat naar keuze! Beschikbare maten zijn S, M en L. Doe mee en wie weet komt de trui binnenkort jouw kant op ๐Ÿ™‚

Wil je kans maken op de trui? Laat dan even een reactie achter dat je graag kans maakt. That’s all!

Vergeet niet je e-mailadres achter te laten in het daarvoor bestemde invulveld zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. De winnaar wordt op 26 november bekend gemaakt. Geen zin om te wachten? Je kunt de Sweater Weather sweater hier bestellen!

IMG_3104.JPG

317 thoughts on “Win de Sweater Weather trui!”

 1. Wauw Jennie! Hij is echt heel mooi, precies goed. Niet te druk, niet te simpel. Perfect! Ik zou(net als alle anderen hier =D)heel graag winnen!

 2. Wat een super leuke trui !
  Ik zie het al helemaal voor me, lekkere warme trui met dit koude weer.
  Ik maak graag kans. ๐Ÿ˜€
  Liefs, Liselotte

 3. Meestal doe ik niet mee aan zulke acties maar hier maak ik even een uitzondering voor! Wat een super leuke sweater zeg! Leuk dat je hem mocht ontwerpen! Nou het is zeker gelukt!! Ik vind hem echt geweldig en ik waag ook graag een poging om hem te winnen ! Een luckygirl worden en een vroeg sint cadeau krijgen zou echt helemaal cool zijn! En ik zou hem veel dragen, ben gek op dit soort sweaters….

 4. ‘Cause it’s too cold, for you here and now, so let me hold, both your hands in the holes of my sweater (sweater weather – the neighbourhood, was dit toevallig je inspiratie? :D)! Ik doe heel graag mee met de winactie!

 5. Woooow!! Suuuper gave trui!! Echt perfect voor de winter ๐Ÿ™‚ Ik zou hem heeel graag willen winnen, maarja waarschijnlijk ben ik niet de enige, haha! Succes met de winnaar uitzoeken xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.