Winactie: Voetverzorgingspakketje t.w.v. €48

Het zonnetje is er weer en dat betekent dat de blote voeten ook weer tevoorschijn kunnen komen. Zo, daar was ik zelf totaal niet klaar voor, hahaha 🙂 Ik ging snel de stad in om mijn voeten lente-proof te maken, precies op tijd voor het lekkere weer van afgelopen week. Ik vond de spulletjes die ik gekocht had zo fijn dat ik ze nog een keer heb gehaald als mooi pakketje voor één van jullie. Dat pakketje kun je in deze blogpost winnen! Degene die deze winactie wint, heeft straks de zachtste voeten ooit! Doe je mee?

Wat zit er allemaal in het pakketje?
Allereerst de Starskin Exfoliating Foot Mask Socks, die wel iets heel bijzonders doen. Je doet deze sokjes 90 minuten aan. Dan spoel je je voeten af en in de zes dagen daarna merk je vervolgens niet veel. Op dag zeven tot en met tien gaan je voeten ineens ontzettend vervellen en gaat al je eelt er vanaf vallen. Zorg dus dat je het op een moment doet dat je op dag 7 t/m 10 niet met blote voeten in het openbaar hoeft, haha. Ik vind dit een top product!

Ook zit er Tea Tree Water van Lush in het pakketje. Ik vind deze spray heerlijk om op mijn voeten te sprayen voordat ik ga slapen. Het voelt verfrissend en reinigend. Deze spray staat trouwens standaard op mijn nachtkastje. Iedere ochtend spray ik het in mijn gezicht. Dan voel ik me meteen fris en wakker.

Met de Foot Soak And Fancy Free van Lush maak je een heerlijk voetenbadje. Voor één voetenbadje verkruimel je de helft van het stuk zeep, dus je kunt er twee keer mee doen. Het epsomzout en de lavendelolie zorgen voor heerlijk zachte voeten.

Nog een Lush product! Je vindt ook de Softy foot lotion in het pakketje. Die doet zijn naam eer aan, want je krijgt er inderdaad hele zachte voeten van. De lotion heeft als ingrediënten kalmerende kamille, zachte marshmallowwortel en helende Franse lavendel.

Uiteraard zit er ook een fijne voetvijl bij van The Body Shop en een mooi acacia houten schaaltje van Casa zodat je de producten een mooi plekje in huis kan geven. In je badkamer of op je nachtkastje bijvoorbeeld.

Wil je kans maken op dit fijne pakketje?
Laat dan hieronder een reactie achter met jouw favoriete kleur teennagellak. Meedoen kan als je in Nederland of België woont. Vergeet niet je mailadres in te vullen zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Één reactie per persoon toegestaan & de winnaar ontvangt op 6 mei een berichtje. Succes!


Foto’s door Samantha Bosdijk. De producten voor deze winactie zijn zelf aangeschaft. De genoemde merken zijn niet commercieel verbonden aan deze winactie.

342 thoughts on “Winactie: Voetverzorgingspakketje t.w.v. €48”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.