Winnen: 2 weekendtickets (+camping) voor Best Kept Secret festival!

Yes yes, dat lees je goed: ik mag 2 weekendtickets voor Best Kept Secret inclusief campingplekken (t.w.v. €147,50 per stuk) weggeven! Hoe leuk is dat? Het festivalseizoen komt er weer aan en ook Best Kept Secret staat dit jaar weer op het programma. Op 19, 20 en 21 juni vindt het festival plaats in Hilvarenbeek, op het evenemententerrein van safaripark de Beekse Bergen. Bekende artiesten als Alt-J, Noel Gallagher, Of Monsters And Men, Chet Faker, Death Cab For Cutie en John Coffey zijn van de partij, maar er zijn ook wat onbekendere bandjes bij zodat je lekker veel nieuws kunt ontdekken. De hele line-up kun je hier vinden. Het festival vindt plaats aan een groot meer, het hoofdpodium staat op het strand en de camping ligt middenin een mooi bos. Één winnaar ontvangt beide tickets voor een onvergetelijk weekend.

Wil jij samen met een vriend(in), familielid of wie dan ook naar Best Kept Secret? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost dat je graag kans wil maken en wie weet ontvang jij aanstaande zaterdag 11 april een mailtje van mij in je inbox! Veel succes!

accessorize_tasje

423 thoughts on “Winnen: 2 weekendtickets (+camping) voor Best Kept Secret festival!”

 1. OH YEHES dit zou ik dus echt méééga leuk vinden! Maar dan echt. Dansen op blote voeten in het gras met mijn haren wapperend in de wind en genieten van een zonnetje, ik hou van festivals!

 2. Ooooh wat een te gekke actie! I’m innnn!! <3
  Heerlijk freedom, biertje in je hand, meezingen tot je schor bent. Ik hou er van!

  Fingers crossed!!

  X Angelalala

 3. JAAA dat wil ik onwijs graag. Omdat ik deze zomer mijn scriptie moet afmaken is er geen tijd om op vakantie te gaan, daarom zou ik niets liever willen dan met mijn vriendinnetje Iwanna toch een minivakantie te vieren op Best Kept Secret festival! De gaafste bandjes zien en ontdekken, lekker door het bos dwalen, ons inimini tentje als één grote kledingkast gebruiken en nachten lang dansen totdat de zon weer opkomt! Ja dat klinkt als een sprookje dat ik heel graag werkelijkheid zou zien worden!

 4. Suuper gave actie! Mijn fave artiesten in een nutshell, dus het lijkt me super leuk om mijn verjaardag daar te vieren met mijn beste vriendinnetje. Een lekker zonnetje erbij en het zou de leukste verjaardag ooit worden!

 5. Supergaaf dat je kaartjes mag weggeven! Mijn verloofde komt uit Australie en Best Kept Secret is net wanneer wij samen in Nederland bezoeken.. Het zou keivet zijn om hem de Nederlandse zomer te laten beleven op deze manier en samen lekker los te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.