Wishlist ☼

 

Als je op de producten klikt word je doorverwezen naar de shoppagina (adlinks)

Hier even een snelle update! Ik ben een paar dagen naar mama in Brabant gegaan om me volledig te focussen op m’n e-book. In de stad heb ik zoveel afleiding want er is zoveel leuks te doen altijd. Hier zit ik lekker afgezonderd. Met mama die voor me kookt zodat ik lekker door kan schrijven. Als ik even geen inspiratie heb ga ik wandelen in de bossen. Mijn mail heb ik even uitgezet.

Vandaag heb ik ook de hele dag geschreven en nu zit ik lekker buiten in de laatste zonnestralen. Doordat ik hier ben kan ik niet echt foto’s maken voor een blogpost, dus heb ik net even mijn wishlist in een mooie widget gezet. Met dit zomerse weer heb ik zin om heel veel leuke, luchtige kleding met printjes te kopen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik 5 lievelingsitems uit deze lijst mag bestellen als ik mijn deadline van deze week haal. Nog even doorzetten dus 🙂

10 thoughts on “Wishlist ☼”

  1. Super leuke items! Ik ben ook nog op zoek naar zo’n pakje met een topje en bijpassende broek. Alleen wel moeilijk omdat ik vaak vind dat ze toch wel op een pijama lijken….:)

  2. Wat een leuke items allemaal! Hoe maak je trouwens deze collage, als ik vragen mag? Ziet er super leuk uit!
    En meid, af en toe mag je jezelf wel is verwennen hoor! Je werkt er hard genoeg voor <3 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.