Xenos shoplog – flamingo’s en koperkleurige spulletjes

Ik weet niet meer bij wie ik het precies zag, maar ik zag ergens allemaal flamingo spulletjes van Xenos voorbij komen op Instagram. Ik bedacht me dat mijn interieur wel weer wat leuke kleurrijke spullen kon gebruiken en ging daarom eens kijken wat er allemaal te koop was. Het was alweer een tijdje geleden dat ik daar was geweest omdat ze er vaak dezelfde spulletjes hebben, maar nu bleek dat ze erg veel leuke nieuwe dingen hebben. Vooral veel flamingo dingen dus, maar ook leuke koperkleurige items en mooie schaaltjes. Ik laat je zien wat ik mee naar huis nam.

Xenos Shoplog 4
Alles bij elkaar op mijn tafel. Die tafel gebruik ik eigenlijk nooit als achtergrond maar misschien moet ik dat maar eens vaker doen. Ik vind de kleuren zo bij elkaar echt leuk!

Xenos Shoplog 8
Mijn saaie Action saladeschalen was ik een beetje zat dus ik nam deze leuke varianten mee. Ze hebben volgens mij een stuk of vier verschillende patroontjes en er zijn ook sushischaaltjes en verschillende groottes. Ik heb er voor nu twee meegenomen maar misschien ga ik er nog wel meer halen. Voor deze schalen betaalde ik 5 euro per stuk.

Xenos Shoplog 7
En dit is waar ik voor kwam: de flamingo lampjesslinger! Hij is zo cool! Ik weet echt nog niet waar ik hem ga hangen maar ik moest deze gewoon hebben. Deze kost 6 euro en werkt zoals je kan zien op batterijen.

Xenos Shoplog 6
De laatste tijd ben ik wat oude spullen in koperkleur aan het verven dus deze items passen daar mooi bij. In het zeeppompje heb ik nu make-up remover gedaan. Ik vergeet altijd mijn make-up er af te halen dus misschien kan ik me hiermee motiveren om het te doen. Deze kost 7 euro. De twee bekers kosten 3 euro per stuk en daar ga ik denk ik make-up kwasten en pennen in doen. De spullen zijn zilverkleurig aan de binnenkant (lijkt zwart op de foto’s) en ze hebben aan de onderkant zwart vilt zodat ze niet makkelijk wegschuiven.

Xenos Shoplog 5
Laatst kocht ik al een liggende hartjeskaars in deze kleur bij HEMA en nu heb ik er een staande bij gekocht. Ik heb even getwijfeld omdat ‘ie 5 euro kost, maar hem uiteindelijk toch maar gewoon meegenomen. En again: flamingo’s! Dit keer op plastic bekers. Leuk en handig om mee te nemen naar buiten in de lente en zomer. Die kosten 1,29 per stuk.

Xenos shoplog 2
En de laatste alweer: nieuwe nepbloemetjes. Ik ben echt een ramp met echte bloemen dus ik haal zo af en toe nieuwe nepbloemen. Dit zijn twee losse nepbloemen bij elkaar, gipskruid heet het blijkbaar want dat staat op de bon. Deze kosten 1,29 per stuk en ik heb ze wat korter geknipt zodat ze in een vaasje passen.

Xenos shoplog 1
En nog een keer alles bij elkaar! Deze kleuren samen zijn echt perfect <3

Wat vind je van mijn aankoopjes?

63 thoughts on “Xenos shoplog – flamingo’s en koperkleurige spulletjes”

  1. Wat balen dat er hier geen Xenos bestaat! Ik zie allemaal leuke dingen die ik héél graag zou willen. Die flamingo slinger is awesome, en wat zijn die nepplantjes ook leuk. Eigenlijk is alles gewoon mooi! Die tafel is inderdaad heel tof als achtergrond! X

  2. Wat een leuke spulletjes! Vooral de lampenslinger vind ik echt heel erg leuk!
    Even een vraagje: ik probeer de laatste tijd wat gezonder te leven en meer te sporten en jouw blogs motiveren mij echt heel erg, dus zou je misschien weer een keertje (als je dat wil natuurlijk) een blog kunnen schrijven over sport/gezondleven en motivatie/inspiratie?

    Liefs ♥

  3. Wat heb je mooie interieur spulletjes gekocht! Die flamingo slinger is zó tof, net zoals de koperen bekers en zeepompje 🙂 En het tafeltje op de achtergrond is heel erg leuk als achtergrond, geeft echt een mooi effect zo!

  4. Wat een idee: make-upreiniger in een zeeppompje. Echt hè, dat is nou precies weer zo’n ding dat zo ontzettend voor de hand ligt, maar waarvan ik denk: “Jezus, geniaal.” Ik ga hem ook halen denk ik, want hij is moooooi. En die nepbloempjes zijn ook leuk. Ik kijk al drie jaar tegen dezelfde bloempjes aan, dus wellicht is het ook tijd om even te wisselen 🙂

  5. Wat een leuke aankopen! Ik houd van flamingo’s, ook zijn die koperen zeeppompjes echt heel stijlvol. Ik vind je nieuwe lay out echt super mooi, zo mooi dat je nu grote foto’s gebruikt! Liefs xx

  6. Wat een leuke spulletjes! Je site is trouwens ook echt prachtig geworden, heel strak en overzichtelijk! Vorige week is mijn hoepel binnen gekomen die ik had besteld op HoopItYourself.nl. Ik ben er zo blij mee! Het hoelahoepen werkt echt verslavend, haha. Ik heb een paar daagjes terug ook een artikel geschreven over de hoepel, als je het leuk vind kun je een kijkje nemen :D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.