Zes dingen die ik ga doen als de coronamaatregelen worden opgeheven

Ik vermaak me gelukkig prima tijdens het verplichte thuisblijven vanwege de coronacrisis. Er is voor mij niet zo heel veel veranderd. Ik werkte al vanuit huis en veel van mijn hobby’s kan ik blijven doen: wandelen, borduren, harp spelen, spelletjes spelen… maar dat betekent niet dat er geen dingen zijn waar ik enorm naar uitkijk en waar ik helemaal bij weg kan dromen. Ik zette ze op een rijtje! En ik ben erg benieuwd naar die van jou 🙂

1. Een romantische lentedate
Ik weet al precies hoe deze eruit gaat zien. Ik heb de afgelopen weken zoveel zin om te kanoën maar ook de kanoverhuur hier in de buurt is helaas gesloten. Het lijkt me heel fijn om tijdens een romantische lentedate te gaan kanoën. Een mooie jurk aan, Cody mee in de boot en een goedgevulde picknickmand mee om tijdens het kanoën een lunchstop te maken.

2. Mijn lievelingstaart eten
Oh, wat mis ik mijn lievelingstaart in Rotterdam. Ik kan niet wachten tot ik gezellig met een vriendin weer een citroen merengue taartje bij Spirit kan gaan eten. Misschien ga ik in de tussentijd een poging doen om het thuis na te maken.

3. Een beautydag inplannen
Lekker mijn teennagels laten lakken met een vrolijk gellakje en naar de kapper. Wat kijk ik daarnaar uit!

4. Barbecueën met vrienden in het park
Ik kan niet wachten om mijn vrienden na een hoop Facetimesessies eindelijk weer in het echt te zien. Het lijkt me erg gezellig om met een groepje te barbecueën en dat iedereen dan wat lekkers meeneemt. Fijn ook om op die manier goed afscheid te nemen van de stad, want daar heb ik tijdens mijn abrupte verhuizing niet echt tijd voor gehad.

5. Een rondje kringloopshoppen
Vroeger kwam ik niet zo vaak bij de kringloop, maar sinds een tijdje vind ik het leuk om daar op zoek te gaan naar mooie interieurspulletjes. In de Rotterdamse kringloopwinkels heb ik inmiddels heel wat mooie vondsten gedaan en ik heb enorm veel zin om de kringloopwinkels hier in Brabant te gaan ontdekken. Zeker nu mijn boshuisje zo dichtbij komt kan ik niet wachten om leuke spulletjes te gaan zoeken.

6. Een dag doorbrengen bij Pele Surfshack

De eerste vegan strandtent is vorig jaar geopend en toen heb ik daar heel wat dagen doorgebracht. Wat een fijne plek vind ik dat. Zo fijn dat ik er zelfs een hele blogpost aan heb gewijd. Ik kijk er heel erg naar uit om er weer een volle dag naartoe te gaan. Lekker de zee in, zonnen bij de strandtent, een boek lezen en genieten van al het lekkere eten daar.

Wat zijn dingen waar jij al helemaal naar uitkijkt?

27 thoughts on “Zes dingen die ik ga doen als de coronamaatregelen worden opgeheven”

 1. Wat een goed idee om voor jezelf zo’n vooruitkijklijstje te hebben 🙂 Ik heb ook ontzettend zin om mijn vriendinnetjes weer te zien en af te spreken in koffietentjes; sommige mensen heb ik nog helemaal niet gezien sinds ik weer terug emigreerde uit Australië in Februari…

 2. Wat een fijn lijstje om te hebben zeg! Ik kan echt niet wachten om een terrasje te pakken met vriendinnen. Zoiets simpels mis ik nu echt. Oh en ik zou ook weer graag naar kringloopwinkels willen gaan.

 3. Leuke blogpost! Ik woon in België en het eerste wat ik ga doen is mijn vriend opzoeken en knuffelen 🙂 Daarna wil ik naar de kringloopwinkel gaan voor woonspulletjes en kleding! En uiteraard leuke uitstapjes/dates naar de zee, anderen steden of een pretpark 🙂

  1. Mijn vriend woont ook in België (ik in Nederland) en sinds anderhalve week is het weer toegestaan om de grens over te gaan om je partner te bezoeken. Dit valt onder die ene persoon die je buiten je eigen gezin mag bezoeken en wordt gezien als een essentiële verplaatsing. Ze hebben mij om deze reden in ieder geval al twee keer de grens over gelaten ;)! Je moet wel een bewijsje hebben dat je partner over de grens woont (wij hebben zelf een briefje opgesteld met een kopie van onze identiteitsbewijzen. Misschien heb je er iets aan, ik weet hoe naar het is om in deze tijden niet naar je vriend toe te kunnen!

 4. Wat een fijn lijstje!
  Welke kringloopwinkels in Rotterdam kan je aanraden? Ik woon hier nu een tijdje en wilde op onderzoek gaan, maar dat wordt hem nu niet natuurlijk.. als je tips hebt hoor ik het graag 🙂

 5. Helemaal leuk dit, keep the good spirit alive! Ik heb in Wunderlist mijn ’50x dingen in de zomer lijst’ al aangevuld. Waar ik straks enorm naar uitkijk: een eigen georganiseerde wijnproeverij met vriendinnen (vorig jaar wijncursus gedaan), picknicken in hoog gras, bootje varen over de grachten van Zwolle, naar een pluktuin, zeilen met een vriendin.

 6. Ik kijk er naar uit om gewoon overal te kunnen lopen, zonder telkens te zoeken naar een juiste manier om iemand te passeren. Zoooo vermoeiend haha 😋😊

 7. Ik kijk er heel erg naar uit om mijn vrienden weer te zien en weer te kunnen beginnen met mijn stage die is stilgelegd. Ik kan me gelukkig ook goed zelf vermaken en ben blij met Skype maar voel me soms wel wat allenig. Maar wat ik ook heel jammer vind is dat de reis die ik met mijn zusje naar Japan zou maken in mei geannuleerd is. Het is onze eerste verre reis naar Azie, we hebben er enorm naar uitgekeken, mijn zusje was net begonnen aan een cursus in Japanse kunst en cultuur en het leek me zo leuk dat samen te kunnen doen, ik hoop zo dat we volgend jaar weer op reis mogen!

 8. Ik heb ook veel zin om weer te gaan kringlopen! En als het goed is zijn heel wat mensen door hun kasten/huis heen gegaan en hebben zij veel opgeruimd! Waardoor er hopelijk heel veel pareltjes te vinden zijn na de quarantaine! Xx

 9. Wij zitten momenteel vast in Griekenland met onze campervan,we reizen voor onbepaalde tijd door Europa. Alle grenzen om ons heen zijn gesloten dus we hebben vooral heel veel zin om met gierende banden naar Nederland te kunnen rijden! We zijn in mei 2019 vertrokken dus we kunnen écht niet wachten! 🚌

 10. Klinkt goed Jennie haha.. en hmmm waar zal ik voor kiezen? Ik denk sowieso voor uiteten gaan en dan de variant sushi… te lekker. Ik ben benieuwd wanneer alles weer open zal gaan. Onze vakantie zal in ieder geval niet doorgaan, we wachten het rustig af. Ik vind het allemaal ook niet zo erg, alleen ik mis de knuffels uitdelen ; ouders- nichtjes-neefjes etc. voor de rest ben ik toch al een huismus en ik ben lekker bezig in onze moestuin! Ons avontuur is te volgen op @opdegroenetour, misschien raak jij ook nog geïnspireerd 🙂 aankomend weekend ga ik in ieder geval weer nieuwe groentes voorzaaien en de grotere zaailingen verspenen.

 11. Naar de kringloop gaan staat ook bij mij hoog op mijn lijstje. Ik vind het altijd wel even lekker om een uurtje tussen tweedehands boeken te snuffelen. En vervolgens met een grote stapel boeken voor heel weinig geld thuis te komen.

 12. Een vegan strandtent?! Ik klik meteen door naar je blogpost, want consider me intrigued! En uhm, neem mij maar mee naar de nagelstyliste, want mijn gelnagels zien er intussen dramatisch uit, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.